News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Muzika

Started by niksicki, April 03, 2011, 13:11:06

Previous topic - Next topic

ehtelion

Quote from: cirus on November 06, 2011, 03:47:54 :105:     svaki bend bi poželio ovakvu publiku !       Wacken Open Air     :101:

Valhalla
Deliverance
Why've you ever forgotten me

jes bio u beogradu kad su bili? jes da nije wacken al je bilo dobro. To je jedini koncert na koji sam bio. Posao bih na RATM jos jedino:)

ehtelion

cini mi se da ih niko nije postavio do sada?!

Fraka

Ja sam reko da bojkotujem exit dok ne dovedu RATM.. samo da se razderem jednom na Freedom "ANGER IS A GIFT" aaaaaaaaaaaa haha
Sto kazes ethelion, samo na ratm  :05: valjda bi se naslo jos nesto haha

Vecina bendova na koje bi ja isao vise ne postoje  :12:

ehtelion

nemam neku zelju da idem na koncerte. Ali mislim da bi na RATM bilo mnogo mnogo energije (kao i vazda na njihovim koncertima).

Cirius

Quote from: ehtelion on November 07, 2011, 00:45:30
Quote from: cirus on November 06, 2011, 03:47:54 :105:     svaki bend bi poželio ovakvu publiku !       Wacken Open Air     :101:

Valhalla
Deliverance
Why've you ever forgotten me

jes bio u beogradu kad su bili? jes da nije wacken al je bilo dobro. To je jedini koncert na koji sam bio. Posao bih na RATM jos jedino:)

Ne,  nisam se uspio organizovat' tada kako treba,  a i niko od ljudi koje znam nije išao ..     A do  Wackena  jednom moram poći,  makar sam     :28:

Quote from: ehtelion on November 07, 2011, 00:46:50

cini mi se da ih niko nije postavio do sada?!

Killing in the Name je jedna od stvari koje su obilježile teenage period moje ekipe ...    bilo bi mnogo energije na tom koncertu  ...   evo agresivne brinete u to ime !     :106:

Fraka

Wacken  :101:

Mada ne bi se zalio ni za Download, Donnington ili rock am ring  :101:

ehtelion

a mozda bi i ove volio vidjet:)
ova ide za gospodina s******

demijan

demijan

danas nakon dugo vremena se druzih sa njom..kakav je to glas a i um..
i to je albumchina cela...

http://www.youtube.com/watch?v=JugUQJv9YlY

ehtelion

ne slusam ih puno ali ovu obozavam.

Fraka

Transmat

Ovo vozio kao.... Svemirski brod!

demijan

demijan

Madjo

Što linkove ne ubačiš direktno u [ you tube ]  :81:[ /you tube ]   Demijane  :59:

demijan

manje prostora zauzmu.a i ne umijem  :22:  :75: kako?

Stefan600

Pjesma, perfektno odradjena u prvom dijelu. A onda na 1:57, takav udarac...Ostavlja traga na sve...

Dovoljno je kroz refrene kako razara, a ne jos taj dio. uh  :104:
Februar 2012. :)

Madjo

Quote from: Madjo on November 27, 2011, 23:24:51 Što linkove ne ubačiš direktno u [ you tube ]  :81:[ /you tube ]   Demijane  :59:

Klikneš na ikonicu youtube koja stoji poviše smajlija i u nju ubačiš link i to je to.  :03:

bole

ZIVIO R.M. ostalo je Boranija  :45:

Fraka

ovo je uploadovao moj dobar drug 45-ogodisnji ZZtop iz Kotora, legenda najveca!  :109:

demijan

da probam  :78: sa jednom sjajnom pjesmom ,obaveznom na ovom forumu  :59:

Cirius

demijan