News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Muzika

Started by niksicki, April 03, 2011, 13:11:06

Previous topic - Next topic

Stefan600

Sjedne ih sve na zemlju i ondaaa, od 5:37, nastupa takva ludnica, da nisam mogao to da vjerujem, jer ne pratim divljacke bendove kao sto je LImp. qq Majko bozija...Je li ono realno...
Februar 2012. :)

demijan

stari shmeker!navijajuci za snegoljubce i  sto vise snijega u ovome finishu zime sta sledi  :79:

Madjo

:109: :109:  

A ova pjesma od Maiden-a što ću okačit bi mogla postat himna našeg meteorološkog foruma.  :48:  :81:

Nikola

DA SE OGRADIM OD OTPADA TURBO FOLKA i ovih novih MJESAVINA.Starija narodna se postuje,moze i rok-pop stari,house music,r'n'r( :43:)...
Evo jedne iz mog repertoara

Nikola

Fraka

Miloš

Quote from: nikolA on January 17, 2012, 22:48:02 Jedna od mojih drazih -

Takođe!  :109:

A najdraža njihova, jedna i jedinstvena, ona koja uvijek probudi neke najdublje emocije u meni:

demijan

ohoooooo o floydima ne big duljio..evo jedne 'osrednje'  :120:  :75:

Nikola

Stefan600

Eh, svi slusate nesto o cemu ja pojma nemam...Blago receno.

Pogledajte ovom liku DRUMSET!  :104: Jedan od najvecih koje sam vidio  :109:

Madjo

Jel moguće da nisi čuo za Pink Floyd ?  :03:

Stefan600

A jesam, brat mi je to slusao neko vrijeme... Zna im on masu pjesama. Ali, ja slusam neke druge stvari...   :105:

Cirius

Da nastavimo u sličnom ritmu sa još jednim ostvarenjem ove nevjerovatne ekipe  ...    I jednu zanimljivu sličnost između  Floyda  i  Barse  da pomenem  -  i za jedne i za druge važi poznati komentar tj kompliment da nisu sa ove planete      :105:

demijan

hahahaahah pootpuno se slazem sa tom konstatacijom i nadam se da ce doveche barsa odigrati,pre svega kako inace igra,lucidno i umjetnost uchiniti od igre fudbala,a onda da ce i rezultat biti u skladu sa tim. barsa  :43:

niksicki

Кад ово иде ломим инвентар,режем вене   :116:

Fraka

Kakav heavy... samo treba izdrzat ovaj potpuno istroseni glas schuldinera pred smrt.. jedna od najzescih pjesama.

Miloš

Kakva je ovo ekipa!  :121: A tek pjesma.  :109:

winter

Pronadoh ovo mane je ovaj SOJIC legenda  :05:

niksicki

Остали форумаши не слушају народну?Не иду у кафану?Све неки еманципован свијет,по строгим европским критеријумима или ипак волите више мрдалице и голотињу?  :64:

Fraka

Ada idemo u kafanu cujes... ali ne pustam doma Halida, bez da sam oduzet od kakve rakije i neko mi ga upali na youtube  :07:

niksicki

хахахах Значи одеш у кафану,напијеш се и слушаш 'алида.А знаш да кажу да је чоек најискренији кад је пијан  :110:
Мени се неколико пута дешавало да сједим сам у кућу,напијем се сам са собом и онда опалим најстрашније народњаке.Него,имам баш неки трип да 90% форума не иду у кафану,али баш у кафану  :116:

Madjo

A bogami za kafanu se i nema baš da se pođe prečesto, al tu i tamo popijem po dvije-tri rakije... četiri  :36: ...nema jutra kad ne drmnem koju da proradi krvotok.... i onda puštim Nightwish  :60: :11:

Fraka

Sto da ne, nije to bas cesta pojava, ali ima u Bg jedna kafancina na NBG u neku sumetinu, dje sam par puta zavrsio sa drustvom.. e kukala  :07: :07: :07:

Стенли

Evo pjesma od mene i moga dobroga druga Aca. :116:   :116:   :116:  Takodje drug naseg kolege sa foruma, Ehteliona.  :120:

niksicki

Quote from: Madjo on January 21, 2012, 23:04:14 A bogami za kafanu se i nema baš da se pođe prečesto, al tu i tamo popijem po dvije-tri rakije... četiri  :36: ...nema jutra kad ne drmnem koju da proradi krvotok.... i onda puštim Nightwish  :60: :11:
Тако ми је свако напијање.Једна,двије па ме после износе као пециво.Има ли Ђома на Његуше кафана добрих?