News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Muzika

Started by niksicki, April 03, 2011, 13:11:06

Previous topic - Next topic

Stefan600

Nije, ne bih ga ja ni izbacio da je lose  :102:  :63:  :63: Hvala  :45:
Februar 2012. :)

Miloš

Stefke, zvaću te da mi budeš pjevač u bendu, svaka čast!  :111:

Stefan600

:63: Hvala ti. Kad god pozelis, tu sam...  :03:

Madjo

:105:   :109:   :47:   :27:  :121:   Bravo Stefane !!!

Stefan600

Madjoniii  :15:  :45:  :45:

Stefan600

Masterpiece from A7X. Da se nije desila tragedija, mogao bih reci sigurno:,,REV, jedan od najboljih bubnjara trenutno!,,  :03:

Fraka

Pa mozda u tom podzanru muzike, jedan od najboljih zvuci smijesno haha, ali solidan je bio.. nisu oni meni mrzni, imaju odlicnih stvari...

Stefan600

Jeste sigurno. Bar se meni tako cini. Ne samo zato sto je bio dobar bubnjar nego i dobar back vokal...Obrati paznju...

Fraka

Najbolji bubnjari su u muzici koju ti ne slusas, znaci u progressive rock metal (peart, portnoy, bozzio....) a u metalu su neprikosnoveni death metal bubnjari, pogotovo iz podzanra progressive death metal (reinert, hogland)
Kad neko pomene bubnjeve uvjek odgledam ovaj video  :29:

nedodirljivi Neil Peart

Stefan600

Ma ovo su vec bubnjari  ogromne klase. Ali ipak, meni se svidja kako je Rev doprinosio ljepoti pjesme. Jednostvno meni je on neprikosnoven(vjerujem ti da ima boljih) ali, ipak ali!  :105:

Cirius

~ sve drugo je manje vazno ~     :43:

Miloš

demijan

:109:  :109:  :109: za veddera i sam film..evo originala pesme 'hard sun' koju je obradio vedder na tom delu svome...i taj  album grupe indio je interesantan i treba ga imati...

Miloš

Prvi put čujem sad original, super je!  :45:

Stefan600

Jesmo li pocinjali pricu o omiljenom pjevacu ili pjevacici? Ako nismo i ako ste za, mozemo da se raspisemo ovdje malo...  :77:

demijan

za smo )))...mene vise interesuje "sirina "muzichka nego glasovna.koliko neko i kako eksperimentise sa muzikom.. al' evo bas kad smo kod veddera a on je jedan od tih muzicara,koji je avanturista i trazi se svuda i trazi zvuk izmedju krajnosti...pa je uradio delo sa jednim danas pokojnim pakistancem(za film 'dead man walking') cije me pevanje ,izvodjenje i boja, 'dotaklo' kao i nacin  u kojem su dva sjajna umetnika spojili svoje umetnichke i kulturoloske razlike..jaako dobro...

blavor

Transmat

Quote from: blavor on August 23, 2011, 22:26:39

Opa, neko ovdje ima dobar ukus!!!!!

svaka cast! Pozdrav za tebe.

Miloš

blavor

Quote from: Transmat on August 23, 2011, 23:06:09
Quote from: blavor on August 23, 2011, 22:26:39

Opa, neko ovdje ima dobar ukus!!!!!  

svaka cast! Pozdrav za tebe.

e milo mi je da neko kapira, mada vidim fina se muzika sluša ođe..
darkwoodi su..nemam riječi, saundrek za srećan život  :83: obožavam ih..uz kanda kodzu vjerovatno meni najmiliji domaći bend..
pozdravčina.. :112:

Stefan600

Izvode covjeka iz publike da svira gitaru za njih u jednoj od najenergicnijih pjesama(laka je za sviranje)...Taj koji je izasao tad, bio je najsrecniji covjek na svijetu!  :101:

demijan

Miloš

Nikola

Cirius

Ovo je muzika iz jednog od najboljih filmskih ostvarenja koje sam gledao,  Dead Man.  Rezirao ga je Jim Jarmusch,  takodje jedan od omiljenih  :45:    Ljubiteljima kinematografije je vjerovatno poznato djelo.   Muziku je radio Neil Young,  glavna uloga Johnny Depp ..   a lik kojeg tumaci se zove  William Blake    :43:     :109: