News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Muzika

Started by niksicki, April 03, 2011, 13:11:06

Previous topic - Next topic

ehtelion

Bura

Bolje gram nafake no kilo mozga.

niksicki

Spremam se za novu sezonu   :116:
Hiljade grla klicu svi,nece prestati...

vratimo gradu cast,jer on je dio nas  :111:

niksicki

demijan

eto tako..malo seatlle scene dobre stare za dobar dan novi..  :17:
http://www.youtube.com/watch?v=Nco_kh8xJDs&feature=relmfu

Fraka

Layne Staley  :12:
Umro bas kad sam ja slusao grunge kao dijete...

Madjo

:45:  Odličan je Amorphis imam jedan album odavno - Am Universum

Fraka

To je album koji je promijenio amorphis u progresive jazz metal band. Po kriticarima jedan od najboljih metal albuma ikad

blavor

U duhu Londona iz ovih dana

Cirius

disturb your senses ..

Miloš

Ja sam nešto zadnjih dana u ovom fazonu, kad sam "here, without her"...  :54:

Madjo

Ide li ko na Cucku jeku u Kobilji do noćas ??

ehtelion

sramotno, ja iz Cuca, jos nikad nisam bio tamo, da ne odem. Najvjerovatnije necu. Ali nije iskljuceno. To ce biti dogadjaj. Ti Madjo ides li?

Madjo

Ne idem  :57:  Nije plata bila tako da nemogu...  ovo će bit najveći muzički događaj u Katunsku nahiju od kad postoji  :27:  :67:

Cirius

Dobar put je valjda preko Niksica do Grahova,  pa se onda skrece za Kobilji Do,  ili tako nesto.   Ja se jos lomim da li da idem,  nikad u Cuce nisam bio,  bice sigurno odlicno ,  ali ...   6 dana jahanja,  a mogucnost da se promasi kakvo manje skretanje velika    :02:

ehtelion

"Juce sam obisao Kobilji do...sve ide po planu,,juce je firma sa Cetinja radila na dijelu puta od Tresnjeva do kobiljeg dola i sanirala asfaltni put. za ljude iz Niksica i H.Novoga najlakse se dolazi iz pravca Grahova-10 kilometara do tresnjeva i cim se izadje iz sela prvo skretanje lijevo..Svuda se vec nalaze znaci sa nazivima mjesta."

Na google mapu se sve vidi fino. Od Grahova, koje je stvarno prelijepo, onako zeleno u onom krsu jadnom, se skrene desno do nekog sela Tresnjevika i onda nema puno, uostalom vidjeces guzvu:)

Madjo

Ciruse, nemožeš promašit ako ideš preko Cetinja, na Čekanje se skrene desno(lijevo je za Njeguše i Kotor) preko Ćeklića dođeš u Bjelice i na Resnu skreneš lijevo za Cuce. Otolen ima prilično da se vozi a i put je dosta uzak,uglavnom je dobar asfaltni.Biće gužve i bojim se velikih zastoja  :02:  

ehtelion

Madjo

Bura

Neke od mojih omiljenih:

Stefan600

Februar 2012. :)

Stefan600

Kecmi, ovo drugo  :63:  :45:

Bura

Ha, ha. Pjesma je stvarno dobra-ma predobra.  :03: :03:

Stefan600

Izvinjavam se zbog treceg uzastopnog komentara, ali moram vam ovo pokazati.

Otpjevao sam to cisto i zabave  :105:

Mozda i ovu izbacim pa vam pokazem, jedna od najboljih pjesama od Pepersa po meni.  :27:

Bura

Uuuuuuuuuu  :111: :111: :111: dobro je!  :111: :111: