News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Muzika

Started by niksicki, April 03, 2011, 13:11:06

Previous topic - Next topic

Bura

Bolje gram nafake no kilo mozga.

Nikola

Odlicno uradjen video Madjo  :45:

Fraka

Ja sam bio na koncert zan misela  :08:

Nikola

vanja

Miloš

Krivi

Konacno Rambo izbachi pjesmu za eurosong..sto se mene tice,ja mislim da je pjesma bas onakva kakvu sam moga ocekivat,i meni je genijalna!!
GGMU!

Cirius

:109:   intergalaktički mega car.  Ovo nije stvar za šire mase i biće totalno neobično viđet' njega tamo hehhehe ...    šaljemo krajnje sarkastičnog anti-pop lika u epicentar kiča,   vrhunski eksperiment    :114:

ehtelion

usunjace se direktno u zmajevo gnijezdo...vidjecemo sto ce biti:)  

Ova pjesma je vec polarisala publiku-il je vole ili je mrze, a meni je super:)

Transmat

Ja ne znam ko jos gleda evroviziju? Osim ovih divljih zemalja. Definitivno, takmicinje sa naj-kič muzikom.
Ali zasto me ne cudi sto je evrovizija popularna u Crnoj gori. Pa zato sto narod ovdje vecinom slusa nekvalitetnu muziku.
Rambo odavno sere. Mozda je ovo taman takmicenje za njega. Sve manje kritikuje sta se desava oko nas. Pomirio se. Ili su mu nasuli u korito.

Krivi

Jadan,poslusaj pjesmu pa ces vidjet da nije promijenio vid na svijet..eurovizija je ultra kic manifestacija,to stoji,al ova pjesma bas je i stvorena da je ismije...sto se mene tice a i vecine ljudi,ovo je genijalno!!!Citam srpske,hrvatske portale i ove evropske forume i 70 posto ljudi se svidja,a ostali imaju IQ na nivou sobne temperature!!
GGMU!

Fraka

Moram se slozit sa Transmatom, a ramba poznajem, vjencani kum strica mi...Dobro, ocigledno da je to parodija itd. ok, treba se nasprdat, ali rambo se itekako "prodao".. ne zbog ovoga, uopste. Moram rec da me poceo debelo zivcirat zadnjih par godina.

Stefan600

Dobro, za ljubitelje zabavne muzike, zadnjih godina se desavalo uvijek da bude po 2-3 pjesme sa evrovizije da budu dobre, zaista. Evo i ova od Hari Mata Hari-a, odlicna pjesma.
Februar 2012. :)

Fraka

Stefan600

Ali, slazem se sa transmatom da je evrovizija sada jedna obicna komercijala uglavnom nekvalitetne muzike...

Miloš

Evroviziju tradicionalno ne pratim. Malo me razočarao Rambo što uopšte ide na takmičenje toga tipa. Ali ajde, navijaću za njega, eto zbog svega što je uradio u dosadašnjem dijelu karijere. Pjesma sama po sebi, u njegovom stilu, ali ništa posebno.

Cirius

Stefan600

Ovih dana dosta slusam ovakve stvari. Bas mi se svidja ovo djelo, odlicno je. Bilo mi je poznato, ali kada sam igrao 2008 igricu 'Hitman-blood-money' dobro sam ga zapazio i zavolio.  :43:

Stefan600

Stefan600

16. aprila, izlazi prvi singl Linkin Parka(posle 2010-te) koji dolazi kao najjava novog albuma koji ce najvjerovatnije izaci oko 15.maja, jer od 26. maja krece turneja po Evropi.
Svi najveci festivali su na spisku:ROCK IN RIO(Lisbon), Pinkop festival,Skive fest(Denmark),ROCK AM RING, ROCK IM PARK, Nova rock fest,Orange Warsaw festival,Maxidorm festival(Russia, Moscow), Rock port fest..itd.  :105:

Prokomentarisali su za prosli album u smislu da je bio prepun elektronike, i zvukova koji nisu karakteristicni za njih, i da su se u neku ruku pokajali sto su tako nesto odradili(kako kaze Chester B.(pjevac):'Rekli smo, hajdemo u studio da uradimo nesto ludo.').  :75:  :120: Za novi album kazu da ce biti mnogo vise 'gitare' nego na proslom albumu, JAKIH elektronskih zvukova, vise repa, rock-a, ali da se nece mnogo ici u metal.  :77:
    Sire se glasine kako posjeduju NAJJACI materijal jos od 2000-te kada su izdali njihov debut album. Ako su glasine tacne, bice to ludnica od albuma, prava ona stvar u njihovom stilu.  :43:

Nikola

niksicki

мрц,мрц  :64:
http://www.vijesti.me/caffe/na-lake-fest-u-block-out-atomsko-skloniste-clanak-66717
http://www.vijesti.me/caffe/zaa-zoon-politikon-lake-festu-clanak-68081

Како су ми рекли неки људи који су веома блиски са организаторима треба очекивати да дођу хладно пиво ,београдски синдикат :смајликојисвршава ,дисциплина кичме и још неки ,него сам позаборавља.
Да мене питају могли би и бркове довес',но кад би били хп и синдикат био би има вјечно захвалан

Krivi

Vratih se gitari poslije 3 duge godine...vec sam naucio ozbiljan broj pjesama,al to su vecinom ex-yu klasike,malo pink floyda,bitlsa,animalsa..itd..pa davajte mi vi neki prijedlog dobre muzike da naucim...
GGMU!