News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Muzika

Started by niksicki, April 03, 2011, 13:11:06

Previous topic - Next topic

Madjo

A toga ne fali.
Ima likova što se ne trijezne.  :36:

Стенли

Transmat

Transmat

Bura

Lijepa pjesma za opustanje

Meni se svidja ne znam za vas.....  :03:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

niksicki

Transmat

Stefan600

Cesto ja i Fraka zborimo oko muzike, danas mi poslao ovo, mnooogo mi se svidjela pjesma...!  :04:
Februar 2012. :)

Gabesz20

Shody

Krivi

Eo sta ja slusam

Slusam i rep i hip hop..kao npr..

GGMU!

Krivi

Malo da forsiram i lokalce....extra su
GGMU!

Cirius

niksicki

Никшички бенд Визант спрема трећи албум.По најавама ово би требао бити најбољи до сада.Снимање је у току  :45:

Fraka

Nova  pjesma kotorske hip-hop grupe Who See. Sjajan sport koji je rezirao Zonjo  :116: Ako ista zenske su  :52:  :33:

Nikola

:45: fino uradjeno.

Jedan lagani inst.

Krivi

Quote from: Fraka on February 28, 2012, 01:05:50 Nova  pjesma kotorske hip-hop grupe Who See. Sjajan sport koji je rezirao Zonjo  :116: Ako ista zenske su  :52:  :33:

ahahahah...kakva bolest od pjesme...al zenske su vrh...moj brat je radio s njima,on je u barskoj stoci...ako znas Dvorska Luda..
GGMU!

Fraka

Radio je s Dedom ono rap s primorja  :109:

Dedduh je lik..

niksicki

Quote from: Fraka on February 28, 2012, 01:05:50 Nova  pjesma kotorske hip-hop grupe Who See. Sjajan sport koji je rezirao Zonjo  :116: Ako ista zenske su  :52:  :33:

Е животе луталицо  :12: Погледајте ову на 1.14.Ово је пакао  :13:.Што би река један мој старији друг:"да се вас 50 сад изређа на њу,ја би је после вас оженио "

Dado

vrh!!!!!  :111:

Cirius

Miloš

Madjo

Kako vam se čini ovi klip a ?  :08:  :11:  Pitali me ovi iz Najtviša oću li im napravit jedan klip ja velim nema problema.  :67:  :78: