News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Off topic kamp

Started by Cirius, February 01, 2010, 17:24:34

Previous topic - Next topic

Miloš

Srećna nova godina svim forumašima, da ste mi živi i zdravi!  :116:  :121:

milos555

Dragi forumaši,

SREĆNA VAM NOVA GODINA!
Želim Vam puno zdravlja i uspjeha!  :38:  :43:

sone

Srecnu Novu Godinu i puno uspjeha kako na licnom tako i na poslovnom planu zeli vam vas SONE...

pg

Mir bozji Hristos se rodi  :43:
10.02.2012
11.02.2012
12.02.2012

Transmat

Sve kukate kako bi ste snijeg da vam padne... Pa evo, pao je...  planine su PUNE - KRCATE!!!
Ako ste pravi ljubitelji snijega ajmo u planine.
Ima li zainteresovanih da se organizujemo jedan dan da skoknemo makar u neku obliznju Planinu. (Ja svakako odem i sam) ali ljepse je ako ima drustva .
Pomenuo sam prije Orijen Sedlo. To zaista jeste izazov. Kontaktirao sam ove iz Subre, ima 11 km da se pjesaci od one raskrsnice kod Grahova.
Ali mozemo makar na Studeno, ili Korita Kučka. Ili Veruša td..

Стенли

prenka

Ne znam prati li ko od forumasa Emisiju ^alhemija balkana^ koja ide cetvrtkom od 21 h na Al Jazeera  tv   ? :03:  Upravo sinoc je poceo serijal(11 epizoda) o Crnoj Gori i mogu vam reci da je emisija vise nego dobra .Preporucujem svakom ko ima vremena da prati ,ima dosta stvari kojih ni mi stanovnici Crne Gore nismo svjesni .I da ne zaboravim da napomenem repriza emisije je petkom od 15:30  :122:    Jedan od isjecaka sa you tuba koji najavljuje ovaj serijal 

Bura

Ja sam pratio i dok je bila kroz susjednu Bosnu i Hercegovinu.
Jedva sam čekao da prošetaju kroz našu državu. Očaran sam sinoćnjom epizodom i jedva čekam sljedeću u četvrtak. Svaka čast Goranu Miliću na ovome.
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Cirius

:45:     :45:    ali TBOK    :109:     :102:

Mađo

vanja

Bura

Mađo

A đe je ođen broj za BIH jer bih i njima rado pomogao ?

Bura

Quote from: Mađo on May 18, 2014, 10:21:19
A đe je ođen broj za BIH jer bih i njima rado pomogao ?

Isti je broj i za Srbiju i za Bosnu i Hercegovinu. Kasnije će oni to preraspodijeliti.  :45:

Mađo

Aha.Samo ne vidim Bosnu na ovu reklamu.  :23:

vanja

evo madjo, samo za tebe i bosna na reklami :)

Mađo

sone

Porazno je za HMZ da nemaju dezurstva i obavjestenja minutna sto se kaze u ovakvim situacijama...ajde bre platu primate pa koliko god da je,vadite se na radare,kadar skolovani i td...sramota!

Admin

Lijepo bi bilo Šone da malo podrobnije objasniš kako ti zamišljaš ta dežurstva i minutna obještavanja?
To bi bilo Šone kao kad bih ja tebi napisao: sramota je Šone da nisi svakom djetetu kupio po kola, po stan i kuću na moru. Ajde bre to su tvoja djeca i nemoj da se vadiš na ekonomsku situaciju, skupoću...itd.

sone

E moj dobri Dusane,ja necu iz postovanja prema tebi da ulazim u raspravu,najmanje sam zelio da se ti javis.Ti si jedina osoba koja je pokusala tu nesto da promijeni ali jedinka ne moze nista...Nemoj im drzat stranu,nema se tu sto objasnjavat,pametnom je dosta ovo sto vidi svojim ocima.Da su zaposlili ljude pune ljubavi prema tome poslu spavali bi tamo i izvjestavali narod a ne da idu u politicke partije sto je vjerovatno vrlo unosnije u ovome drustvu.Moj duboki naklon prema tvojoj licnosti,ja necu vise polemisat na ovu temu,u kratkim crtama sam rekao sve!   

Fraka

Ne znam na koju foru da nekoga obavijestis da ce se ovo desit?

Da ponaosob na mobilni zoves 600 iljada ljudi kad te krene grad cukat u glavu? Ima nas dosta odje koji redovno pratimo prognozu i vecina nas vise i treba da zna da se ovakve situacije bukvalno ne mogu predvidjet... Mozemo vidjet sanse za nestabilnosti i to je to... Eto, igrom slucaja u bar je palo 3 kapi kise a kod mene i u Tivat je bila kataklizma.. moglo je bit i suprotno. Srecom, ovakve oluje se dese jednom u par godina.. dako ih prezivimo.

Mađo

Dobro je, neće se ovo više dešavat do jeseni.  :11:

Fraka

U jesen je to lakse prognzirat  :03: Bice i grmljavine i svega, ali ne ovako niotkuda i vjerovatno ne ovakva supercelija jos dugo  :103:

Mađo

Slažem se za superćeliju,zadugo neće bit jače ovamo na jug.
E sad zamisli da je došla neka,recimo, tri put jača oluja ...a mi i dalje bez radara...zamisli što bi bilo,a teoretski je moguće da se desi.

Admin

Da, sa dva radara bi bila uočena nekoliko sati ranije. Onda bi se moglo postavljati pitanje dobrog sistema za uzbunjivanje.
No, prema mojim informacijama nabavka radara ne ulazi u budžet ni za narednu godinu. Možda je tako i bolje jer je cijela priča, pokrenuta prije 6-7 mjeseci, bila pomalo neozbiljna.