News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Off topic kamp

Started by Cirius, February 01, 2010, 17:24:34

Previous topic - Next topic

Miloš

Quote from: Fraka on August 22, 2014, 22:50:17
Eto, igrom slucaja u bar je palo 3 kapi kise a kod mene i u Tivat je bila kataklizma.. moglo je bit i suprotno. Srecom, ovakve oluje se dese jednom u par godina.. dako ih prezivimo.

Da su barem te tri kapi pale, nego nije ni toliko. Samo nenormalno sijevanje iza planina. To zapravo nije bilo sijevanje, već svijetleći oblak, kao treperuće svjetlo, tako je to izgledalo iza Sutormana.

Što se tiče radara, dobro je da konačno imamo radar koji pokriva gotovo cijelu Crnu Goru, i to tek od prije nepunih godinu dana. Od tada je ovo ubjedljivo najjača superćelija koja je prošla Crnom Gorom, a teško je na osnovu ostalih podataka procijeniti da li je prethodnih godina bilo jačih oluja, čisto sumnjam da jeste u skorije vrijeme.

Mađo

Daj link od tija radara, sve sam pogubio.

pg

10.02.2012
11.02.2012
12.02.2012

Nikola

Stefane sve najbolje u daljem toku takmicenja  :109:

Miloš

Od danas forum ima još jednog diplomiranog meteorologa, živjeli mi!  :116:

SnowHunter

Čestitam, Miloše! Sve najbolje u budućoj meteo karijeri!  :116: :116: :116:

Nikola

Cestitam Milose!Srecno u predstojecoj karijeri!  :116:

Fraka

Cestitam stari, zivio  :109: :109:

pg

Nek je sa srecom Milose  :116:  :116:
10.02.2012
11.02.2012
12.02.2012

Admin

vanja

cestitke milose  :116: sa srecom u daljnoj karijeri  :59:

Miloš

Hvala vam dobri ljudi!  :121:

Bura

Mada sam ja to već uradio, da i ja čestitam zvanično svome dobrom drugu na završenom fakultetu.  :116:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Bura

Ali, hoću i ja da se pohvalim.
Od sjutra imate još jednog studenta meteorologije na forumu. Sjutra mi je prvi dan fakulteta.  :60:
I od danas se javljam iz Beograda.

Admin

Bravo.
Želim ti puno uspjeha, a on neće izostati ukoliko kreneš ozbiljno i ne uplašiš se eventualnog početnog nesnalaženja.

SnowHunter

Srećno, Bura!  :116:

Pa da nižeš desetke!  :109:

Transmat

Bravo Miloše, sve najbolje!  :60:
Bas si me obradovao.
Takodje i nasem mladjem članu na odličnom izboru , ocekivao sam da ces i ti na meteorologiju  :114:

Cirius

:121:   :121:   Miloš finiširao, Bura preuzeo štafetu, barski meteo dvojac     :109:

Nikola

Srecno Bura!  :109: ...i bez opustanja.

skener

Cestitam i Buri i posebno Milosu  :45: ...nadam se da cete znanje pokazari na takmicenju  :03:

Bura

Hvala vam drugari.  :15:
Da se vaše želje upućene meni makar upola ostvare, dovoljno će biti.  :47:  :121: :121:
Hvala još jednom.

vanja

Bura samo naprijed !! :111: :109:

niksicki

Sa najavama prvog snijega vrijeme je i za povratak na forum :) . Ajde neka neko otvori temu za ovu snijeznu sezonu, jer u suprotnom ću morati ja, a vidjeli ste prošle sezone na šta to izadje kad ja otvorim temu : D  Ne ponovilo se :D

Admin

Danas je web site HMZCG posjećen preko 7400 puta od strane 4400 posjetilaca. U ovu brojku nisu uračunati oni koji idu direktno na forum.