News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Off topic kamp

Started by Cirius, February 01, 2010, 17:24:34

Previous topic - Next topic

Madjo

Bila je jedna dobra šansa i u prvo poluvrijeme Damjanovića.

Stvarno, da smo imali sreće u PG koliko su je imali Česi doma lagano bi ušla ta dva gola, ali ...  :34:  Plaćamo danak onim utakmicama u kvalifikacije kada smo zaista imali dosta sreće.

Cirius

Da ...   atmosfera je bila vrhunska,   drugo poluvrijeme je baš dobro išlo,  ali se nije dalo šuterima ..   no,  dolazi vrijeme za ozbiljnije analize sljedećih dana.   Mislim da je napravljeno mnogo grešaka u prvoj utakmici,  u Pragu,  ona će biti predmet diskusija i kritika.  

demijan

sve u svemu ,ove kvalifikacije su uspijeh,veliki nauk i iskustvo koje mogu biti dobar  jak temelj za buduca takmicenja.

Стенли

Steta bas. Uh,sto ti je LJUBAV!  :43:

Pola sjeverne tribini je plakalo ljudi moji,pa to je neopisivo kolike su tu emocije bile.  :82:  I ona tuzna pjesma koju je pjevao bukvalno cijeli stadion po zavrsetku utakmice,Perper-Goro Moja.

Madjo

Quote from: demijan on November 16, 2011, 00:33:07 sve u svemu ,ove kvalifikacije su uspijeh,veliki nauk i iskustvo koje mogu biti dobar  jak temelj za buduca takmicenja.

Slažem se.  :83:

MeteoLaik

Srećno komšijama na Euru. Naši će igru popraviti, nadam se.

goga

Hvala Meteolaik

nismo se nadali i eto ... iznenadiše nas u Istambulu ...

Šteta što niste uspjeli i vi i bosanci

Стенли

Imam dojavu za Podgoricu mjeseci Januar - Februar ...Snijega 37cm
Kolega mi je pominjao i Cetinje nesto,takodje mjeseci Januar - Februar ...Snijega 145cm
Za Niksic jos nista ne znam,al' ocekujem informaciju uskoro...

Stefan600

Kakve su to informacije?
Februar 2012. :)

Bura

Quote from: stefan96 on November 16, 2011, 20:54:43 Kakve su to informacije?

Ni meni nije bas najjasnije.....
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Vasilije

Quote from: Stenli on November 16, 2011, 19:22:29 Imam dojavu za Podgoricu mjeseci Januar - Februar ...Snijega 37cm
Kolega mi je pominjao i Cetinje nesto,takodje mjeseci Januar - Februar ...Snijega 145cm
Za Niksic jos nista ne znam,al' ocekujem informaciju uskoro...
Bas interesantne imformacije mada tesko da to moze ko pogodit.. :32:

Fraka

I ja sam dobio te informacije.. bas odlicno!

Stefan600

hahah  :102: Koji vam je izvor informacija?  :120:
Februar 2012. :)

Vasilije

Quote from: stefan96 on November 16, 2011, 21:58:43 hahah  :102: Koji vam je izvor informacija?  :120:
Haha sanjali!!! :11:

Стенли

Do kraja nedelje bi trebalo da dobijem jos informacija. Evo mozda vam Fraka nesto vise o tome moze reci...  :122:

:07:   :07:

Fraka

Evo stize fax jos malo... bice obavjestenja na vrijeme!

Vasilije

Da vidimo i to cudo  :29: :29:!!!

Bura

Da nezna neko mozda dobar sajt za skidanje videa sa YouTube-a a nakon sto se skine da taj video da moze se stavi u power point?

ehtelion

youtubedownloader?

mada ti powerpoint nije bas za to.

Bura

Quote from: ehtelion on November 17, 2011, 21:02:18 youtubedownloader?

mada ti powerpoint nije bas za to.

Koji onda, to trazim!  :114: :114:

znam da ima nesto neki premier tako nesto....  :32:

demijan

sta radi partizan!?!! hahaah   :109:   :114: svaka im chast!

Fraka

Cudo.... uf... srce me zamalo okinulo od srece..

ehtelion

onaj armani nije ekipa. Kakve igrace imaju, kao tim su nula

ehtelion

kecmi, probaj sa windows movie makerom, on je najjednostavniji, trebalo bi da ti je vec instaliran. Igraj se:)

Bura

Imam nekih problema.....

Posto nisam imao instaliran Windows Movie menager htio sam da ga skinem sa interneta, ali mi se skinuo neki SweetIM Search. Prvo kada otvaram google chrome
pojavljuje mi se ovo http://search.sweetim.com/?src=10&barid={74327C30-12F0-11E1-A326-0016E63DED1B} kako to da maknem. Onda u pocetku mi je pisalo nesto Pay google 4.80$ pa sam to makao, zna li neko o cemu je rijec jer sam se bas prepao i je  li nesto ozbiljno. Molim vas odgovor sto brze!