News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Off topic kamp

Started by Cirius, February 01, 2010, 17:24:34

Previous topic - Next topic

Стенли

Samo se pitam kome je smetao Cico? ...I zasto?

Sta li treba imat u glavu da promijenis onakvog strucnjaka sa nekim amaterom,koji nikad u zivot prije ovoga nije bio trener.  :76:

Madjo

Bilo je priče na forum o tome prije i nećemo se vraćat na to.

Quote from: Stenli on November 12, 2011, 21:17:07 Sta li treba imat u glavu da promijenis onakvog strucnjaka sa nekim amaterom,koji nikad u zivot prije ovoga nije bio trener.

Netačno Stenli, Brna je bio pomoćni trener reprezentacije i dok je bio Filipović i Kranjčar i boljeg izbora jednostavno nije bilo.
Nebih rekao da je amater.
Više bih rekao da je preuzeo ekipu u najgore vrijeme, kada mu se neće tolerisati kiksevi.Na primjer Kranjčar je započeo svoj trenerski staž sa 3 vezana poraza pa mu niko ne zamjeri zato jer su bile prijateljske i nije "poznavao" igrače.

Quote from: Fraka on November 12, 2011, 21:08:45 Savicevic  :46:

Zašto ??  :32:  Pa to je naš Genije  .... za razliku od drugog velikana gospodina Mijatovića koji ne poznaje Crnu Goru....

Mijatović  :20:  :46:  :34:

Bura

Bolje gram nafake no kilo mozga.

Fraka

Zato sto Savicevic vuce sve konce u savez, to nije tajna. A koliki je strucnjak van terena je pokazao iljadu puta. Od privatnog zivota, do onoga kao trener, sa titulom najgoreg u istoriji svih Jugoslavija i zajednica...

niksicki

Samo da ispostujem kecmija i da mu cestitam rodjendan.Nek je sa srecom!  :116:

Bura

Quote from: niksicki on November 12, 2011, 22:05:36 Samo da ispostujem kecmija i da mu cestitam rodjendan.Nek je sa srecom!  :116:

Hvala ti niksicki  :121:

vanja

Kecmi srecan rodjendan sve najbolje Barski :)))

U vezi diskusije oko reprezentacije... Znate, Crna Gora je mala zemlja, 625 hiljada ljudi , dosta smo siromasni tako da mi nemamo puno para da damo za nekog selektora kao sto je sada moda u Evropi. Mozda Brnovic nije najbolje resenje (sigurno nije) ali ljudi, mi jednostavno nismo imali koga drugog da pozovemo poslije Kranjcara. Imamo to sto imamo i to je to. Pazljivo sam danas slusao Brnu na Atlas tv. Covjek je priznao gresku u vezi ubacivanja Bozovica umjesto Damjanovica ali nije spomenuo gresku u taktici. Ovdje ako mu bude Zverotic i Beciraj grijali klupu ne mozemo se nadati nekom dobrom rezultatu. Mozda onaj Cetkovic zaigra, on bi mogao da spoji napad sa odbranom (???) samo puno davi onu loptu kad je se docepa to mu je minus,plus mu je brzina i prodornost te onako mal sa niskim tezistem kao Mesi moze svudje da se zavuce (ali ja to odavno nisam vidio kod njega).
Nista ...u utorak na stadion, bice pomet zivi...sad dodjoh kuci,smrzao sam se uhhhh

Bura

Madjo

Quote from: Fraka on November 12, 2011, 21:55:47 Zato sto Savicevic vuce sve konce u savez, to nije tajna.

Naravno zato što je preśednik.
Ko će bit gazda ako neće on.
On je isti otvorio slamaricu i doveo Kranjčara pa nam ni tada nije valjalo.  :07:
Kad mu je reka zbogom opet ne valja.  :07:
Ko će ugodit nama.

A koliko se mene čini, samo pozitivne stvari su se dešavale od kad se reprezentacija okupila.Dobra igra, odlični rezultati,skok na čak 16. mjesto rang liste Fifa,... prema tome generalno gledano fudbalski savez radi svoj posao kako treba.
Nek se ugledaju na nas komšije sa śevera.

Quote from: Fraka on November 12, 2011, 21:55:47 A koliki je strucnjak van terena je pokazao iljadu puta. Od privatnog zivota, do onoga kao trener, sa titulom najgoreg u istoriji svih Jugoslavija i zajednica...

Kao trener se nije proslavio ali bilo je tu razdora još od prije...nema veze to.
Nego, njegov privatni život njegov problem.To me ne zanima.
Uostalom, ne vjerujem da je iko sa foruma toliko blisak sa Genijem da zna jeli čoek il nečoek.

Cirius

Kecmi,   srećan brrrrrdeeeej !     :121:     :121:     :116:

:79:

Bura

Quote from: cirus on November 13, 2011, 01:12:58 Kecmi,   srećan brrrrrdeeeej !     :121:     :121:     :116:

:79:

Hvala  :03:       Sto bi reko Ekrem, Hepi brdvej tu ju .

Fraka

Стенли

Aahahaahahhahahaahaha...  :75:  :75:  :75:  :75:  :75: ...A legenda je

demijan

demijan

vidim da rts veceras prenosi bosnu...za sada...
ako nadjete dobar prenos crne gore na net ,javite.

ehtelion

Quote from: stefan96 on November 15, 2011, 19:16:14 Jeste jeste. Odlicno mi je tamo  :109:

da nisi pjeva za dan skole:)

Stefan600

Nisam al rekla mi je profesorica da cu pjevat na kraju godine, bice isto neka priredba, a sa bendom cu vjerovatno na polugodju pjevat...  :03:
Februar 2012. :)

Bura

Quote from: stefan96 on November 15, 2011, 19:38:23 Nisam al rekla mi je profesorica da cu pjevat na kraju godine, bice isto neka priredba, a sa bendom cu vjerovatno na polugodju pjevat...  :03:

Opa, imamo i bend aaaa?  :03: :03: Ne hvalis se?

Stefan600

Ja sam mislio da sam to rekao  :67: Ali dobro, sviramo za nasu dusu, nije to nista posebno.  :105:
Februar 2012. :)

Bura

Quote from: stefan96 on November 15, 2011, 19:59:11 Ja sam mislio da sam to rekao  :67: Ali dobro, sviramo za nasu dusu, nije to nista posebno.  :105:

Fino, fino  :45: :45: :45:

Madjo

Ja tek sad viđeh da smo imali onoliko šansi za gol.  :78: Nijesam stigao čitavu odgledat.
Ali, momcima se nema što zamjerit, borili su se, Česi iskusno odigrali  :45:  

Ostaje da navijam za Bosnu oće li proć. Evo smanjiše na 2:1 protiv Portugala iz penala  :111: :111:

Madjo

Ufff da prostite usra se Portugal u Bosance  :54:

6:2   :07: :07: :07:

Gledam na Sport 1.

Стенли

Ja sam malo prije iz Pg,sa utakmice...Al stigoh poslat prognozu,sastavih je za nepuni minut...

Nemam rijeci sto se tice utakmice,navijanje vrhunsko...Kraj utakmice za pamcenje,sve te suze,nervoza,pjesma NE TUGUJ NOCAS GORE GLAVU.. :16: NEOPISIVO.

Svaka Cast igracima,stvarno im nemamo cemu zamjerit,nije bila sreca uz nas ove noci.Mogli smo im dat dobrih 3 gola,al kad nece nece.  :82:

Admin

Šteta. Ako je za utjehu večeras su dobro igrali, dali sve od sebe... ali nekad ni to nije dovoljno.

demijan

uzasno prvo poluvrijeme cg.pocetak drugog fenomenalan i ne iskoriscene dvije 99 %ne sanse u 3 minuta izmedju 50 i 60og min,nemanje srece u njima je prelomilo i bilo previse protiv ceha.gol koji je ceshka dala je za veliku i siroku analizu za cg tabor.
sve cestitke hrvatskoj.
navijacu za njih na ep !za njih  i za spance ! ako budu igrali u finalu njih dvoje,a znam da hoce  :122:  ..hmm bice mi problem..al ipak za hrvatsku!