News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Off topic kamp

Started by Cirius, February 01, 2010, 17:24:34

Previous topic - Next topic

Cirius

Real - Barsa  2 - 2  u prvoj utakmici superkupa veceras,  u Madridu.    Mora se priznati da je Real imao vise inicijative,  a Barsa tek kasnije uvela Pikea,  Cavija ...   od sjutra dolazi Cesk Fabregas    :111:     to ce biti vezna linija za razglednicu    :119:

vanja

ja mislim da mu je nakon meca, onamo na mrezu kad su se pozdravljali mardi rekao: I bogu si vise dosadio, dokle vise aloooo   :120: :75:

vanja

Quote from: cirus on August 14, 2011, 23:58:15 Real - Barsa  2 - 2  u prvoj utakmici superkupa veceras,  u Madridu.    Mora se priznati da je Real imao vise inicijative,  a Barsa tek kasnije uvela Pikea,  Cavija ...   od sjutra dolazi Cesk Fabregas    :111:     to ce biti vezna linija za razglednicu    :119:

zrtvovah se i gledah tenis ali nisam mogao da nadjem fudbal. na koji program je bio prenos ?

Cirius

Quote from: vanja on August 15, 2011, 00:00:14
Quote from: cirus on August 14, 2011, 23:58:15 Real - Barsa  2 - 2  u prvoj utakmici superkupa veceras,  u Madridu.    Mora se priznati da je Real imao vise inicijative,  a Barsa tek kasnije uvela Pikea,  Cavija ...   od sjutra dolazi Cesk Fabregas    :111:     to ce biti vezna linija za razglednicu    :119:

zrtvovah se i gledah tenis ali nisam mogao da nadjem fudbal. na koji program je bio prenos ?

sport klub + ,  prenosi naravno i revans na Nou Kampu,  cini mi se da je u srijedu,  ali nisam siguran.  Bila je dobra utakmica,  4 gola i kisa vrhunskih poteza na obije strane.  Alexis Sancez,  novi napadac Barsin,  pokazao brzinu i tehniku,  nizak naravno ..  da ne kvari prosjek    :120:    trebao bi sa tom igrom da se uklopi u ekipu.  Ipak su posao oko golova obavili Mesi i Vilja.  Na drugoj strani dobar drugi go dao Cavi Alonso,  a prvi nisam vidio.   Pepe i dalje upraznjava tekvondo.

vanja

nemam sport klub+ , vjerujem da je dobra utakmica bila a i drago mi je da barselona nije vladala terenom kao sto umije, mada igralo se u madridu  :55:

Cirius

Quote from: vanja on August 15, 2011, 00:13:13 nemam sport klub+ , vjerujem da je dobra utakmica bila a i drago mi je da barselona nije vladala terenom kao sto umije, mada igralo se u madridu  :55:

Nije ni mogla sa Tiagom i Keitom na sredini ..    Mesi je tek prije par dana dosao na trening valjda,  bili su i nepovezani,  cak su izgledali i nemotivisano na momente,  narocito u prvom dijelu    :55:    Maskerano i Abidal pravili mnogo gresaka kao stoperi  (a ni jednom ni drugom to nije najprirodnija pozicija,  pogotovo drugom),  dok je Real izasao sa punom,  a kasnije i najofanzivnijom postavkom,  drzao visok tempo igre i kvario sredinu.  Tek u drugom poluvremenu,  kad su Cavi i Pike usli,  a izasli Tiago i Adrijano,  lopta je pocela da seta ljepse po terenu    :03:     mada je i prije toga bilo dobrih pojednacnih poteza,  narocito Mesija koji je jedan go dao i jedan namjestio ...   njemu forma ne pada i kad su svi konfuzni krene sam i kroz nekoliko igraca prodje na nevjerovatan nacin    :52:    Real je iskoristio Barsinu slabu igru u prvom dijelu da formira bas dobre,  cak i atraktivne akcije naprijed.  

Stefan600

Moze li mi neko reci na kojem kanalu je prenos Barcelona-Real Madrid veceras, da pokusam da ga stremujem  :112:

Veliki ce to bit mech  :64:
Februar 2012. :)

Cirius

Quote from: stefan96 on August 17, 2011, 16:43:01 Moze li mi neko reci na kojem kanalu je prenos Barcelona-Real Madrid veceras, da pokusam da ga stremujem  :112:

Veliki ce to bit mech  :64:

sport klub u 23:00 h ,  meni je na total tv-u u sklopu osnovnog paketa,  ne znam kako stoji kod ostalih kablovskih operatera.

Stefan600

Nemam ja kablovsku. Uskoro je uvodim. Ali neka, meni sve to nadoknadi kompjuter. Ovih dana, muziku slusam po 6-7 sati dnevno. Ne znam je li mi to dobro, ali mi se svidja.  :105:

demijan

Stefan600

vanja

jes da su bogovi ali molim boga da ih real dobije  :11: dosadno bi bilo ako bi samo barsa pobjedjivala...bice vrlo kvalitetan mec,to je sigurno,samo murinjo da ne odigra defanzivno nek igra napadacki pa ko sto ponese :D barem cemo mi gledaoci uzivati....nego se bojim da bi tako primio preko 4 gola sigurno  :82:

demijan

obratite paznju na murinja u situaciji zaostavnog vremena(vuche za uvo gvardiolinog savetnika i pomocnika Vilanovu!)samo cu kazati-BAAAAAAAAAARCAAAAAAAAA!!!TO MOMCIIII!!!IDEMOOOOOOOOOOO!!  :109:  :119:  :121:  :116:

Stefan600

Toooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!               :114: AJmooo CAMPEONEEES.

demijan

stefane 96,zvani stefke   :122: izgleda da ce malagu odloziti 21.og al' odmah 22.og sledi Napoli za Gamper cup i 26.og Porto da se zaokruzi prethodna i sve kako valja pocne nova sezona!

Stefan600

Cirius

Barsa  3 : 2  Real     i trofej superkupa za Katalonce   :111:     :105:

Odlicna utakmica,  Cesk usao pri kraju i uklopio se odmah u neke dobre akcije !    Messi ubiljezio dva gola,  Iniesta jedan.  Na drugoj strani,  Ronaldo i Benzema  (cini mi se).   Real je opet bio frustriran pri kraju,  vrlo grubi potezi,  a na 30 sekundi do kraja i incident ...  cak je i Murinjo vukao nekoga za uvo,  ovaj ga posle udario u ledja   :75:   svasta je bilo,  par crvenih kartona  dobili Ozil i Vilja  (oba sa klupe)  i Marselo,  koji je zapoceo sve i koji ga je zasluzio jos polovinom utakmice kad je udario Mesija nogom u skoku,  ruzna scena,  bice prikazivana vjerovatno.  Na kraju slomio Fabregasa nepotrebno.  Pepe zavrsio samo sa zutim  (!) ..   Bice kisa kazni posle ovoga.   Uglavnom,  vrijedjelo je gledat' !    Barsa je pocela da se budi iz nakon ljetnje pauze     :03:    Radujem se pocetku liga i majstorima u akciji    :121:

demijan

a sad za djokovica velikog, izmorenog delima velikim  i od svastochina malih poharanog,da vidimo(veceras su mu vilu u monte karlu obili i opljackali)  :71:

sanjin

Quote from: demijan on August 18, 2011, 01:24:52 a sad za djokovica velikog, izmorenog delima velikim  i od svastochina malih poharanog,da vidimo(veceras su mu vilu u monte karlu obili i opljackali)  :71:
Mnogo ce ga pogoditi to.  :05:

vanja

pobjedi barsa,zasluzeno...al onaj murinjo je lud...povuce onoga za uvo na kraj meca hahahah strasno, morao je neki cirkus bit na kraju....djokovic odradi neiskusnog talenta harisona. sjutra sa stepanekom...

Stefan600

Miloš

Murinjo - najantipatičnija pojava u svijetu fudbala, uvijek sam navijao protiv onog tima koji on vodi. Žao mi je što sinoć nisam bio u prilici da gledam utakmicu.

Stefan600

I meni isto.  :31:

A pogledajte to. Kakav smrad.

A pogledajte tek ovo. Od 2:35 gledajte. Sramota.  :24:

Cirius

@ Transmat,  imamo razloga da vjerujemo da Sanjin nije spam,  pa je neprikladni dio posta uklonjen.