News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Off topic kamp

Started by Cirius, February 01, 2010, 17:24:34

Previous topic - Next topic

Madjo

Stefan600

Da li neko od vas umije da svira neki instrument.

Ja sviram harmoniku. Isao sam 5 godina u muzicku skolu. Hvalilo mi je dvije godine da zavrsim. Bio sam jako dobar tamo ali mi je to predstawljalo veliku obavezu(nisam mogao uskladiti sa osnovnom skolom) i onda sam prestao. A inace, ovih dana sviram za sebe   :63: VI???
Februar 2012. :)

Vjestica

Quote from: stefan96 on November 28, 2010, 12:27:06
Da li neko od vas umije da svira neki instrument.

Ja sviram harmoniku. Isao sam 5 godina u muzicku skolu. Hvalilo mi je dvije godine da zavrsim. Bio sam jako dobar tamo ali mi je to predstawljalo veliku obavezu(nisam mogao uskladiti sa osnovnom skolom) i onda sam prestao. A inace, ovih dana sviram za sebe   :63: VI???
:109:  :109: .. Samo budi uporan.Sviram ja bubnjeve..

Madjo

Bravo  :109:

Sviram el. gitaru, imam dobar Cort Zenox i pojačalo Marshall od 30 W.  :53:
Upravo ovakva je  :08:

Vjestica

Madjo pojacala Marshall su ti najbolja da znas,sad ne znam da li se ti salis ili ne..Mi imamo pojacalo Marshall od 300W,al 200W cistog zvuka,ili tako nesto,koliko se ja razumijem.Ja sviram bubnjeve evo 4 godine,i dobro mi ide,al to sve radim sa par druge,iz ciste dosade.
Madjo nama treba jedan dobar pjevac,ili neki prateci vokal,pa ako hoces mogu te ubacit  :102:  :102:.

Madjo

Ako vam treba gitarista i ako volite hevi metal, tu sam  :63:   :57: :27:

Vjestica

Stefan600

Ja volim gitaru, i najvise slusam hard rock, heavy metal, nu-metal. Ali nzm da sviram gitaru. Valjda cu jednog dana i to umjeti.  :61: Ali ipak bez harmonike nema veselja  :120:

Fraka

Samo rokaj Stefane!    :107:
Thrash i death od metala, ali slusam ja dosta toga, od neoklasike do massima savica hahah :120:

Stefan600

sanjin

vanja

kao sto rekoh nedje...nista bez gitare i tog  hevi metal zvuka...ovo ostalo me ne zanima  :19:

sanjin

sanjin

Most Online Ever: 53 (November 21, 2010, 19:04:25 ) Слави се слава уз ХМЗ  :27:

Madjo

Koja bješa slava taj dan ?

sanjin

Admin

vanja

Izgorio kafic Grinwichu strogom centru grada ili njegovo podkrovlje???...upaljena grijalica :78:

Cirius

Quote from: vanja on November 28, 2010, 22:57:09
Izgorio kafic Grinwichu strogom centru grada ili njegovo podkrovlje???...upaljena grijalica :78:
:82:   popilo se dosta suncanih kafa u toj basti  ....

Zna li neko ko prenosi  Barsa - Real veceras i u koliko sati ?

Miloš

Quote from: cirus on November 29, 2010, 17:09:54
Zna li neko ko prenosi  Barsa - Real veceras i u koliko sati ?

Ovi prenose sigurno: http://www.atdhe.net/  :03:

vanja

mozda neka od hrvatskih ili srpskih tv stanica...uglavnom pocinje tekma u 21h

Cirius

Quote from: vanja on November 29, 2010, 17:46:47
mozda neka od hrvatskih ili srpskih tv stanica...uglavnom pocinje tekma u 21h
Na programima Total TV-a  nema nijednog kanala koji je prenosi,  bar u programskim semama ne pise nista ...

Admin

A kad sam vam pričao o CS (Card Sharing) fino ste me iskulirali.