News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Off topic kamp

Started by Cirius, February 01, 2010, 17:24:34

Previous topic - Next topic

vanja

svingeri  :11:
BUKSOVCI: nas je cetvoro
SVINGER: (osmjeh) pa to je lijepo  :102:

Madjo

Poklopi im slušalicu  :67: :67:

vanja

Madjo

Evo Gajo se javio  :102:
Plač  :102: :102: :67:

vanja

evo ga gajo glumi aaaaaaaaaaa  :109:

vanja

za sat vremena svingerisanja sta dobijamo?

skines se go  gledas pa svingerises

a jel parno grijanje?
jes parno je, mogu tebe da svingerisu a mozes i ti njih da svingerises...20 santimetara :111:

Madjo

Polako ali sigurno prelazim na Google Chrome  :119: Mozila me zeza u posljednje vrijeme, ubačio sam svakakve ekstenzije pa sam ih pobrisa, ali se isto startuje prilično dugo.Imam u PC još i najnoviju Operu, ali sam se odlučio za Chrome, što predlažem svakome ...Vrlo pregledan interfejs, brzo učitavanje, jednostavne postavke i bez svakakvih džidžu midžulica u gornjem dijelu ekrana....

Smrt Mozili sloboda Hromu !  :67:

Transmat

Quote from: Madjo on November 15, 2010, 13:42:53
Polako ali sigurno prelazim na Google Chrome  :119: Mozila me zeza u posljednje vrijeme, ubačio sam svakakve ekstenzije pa sam ih pobrisa, ali se isto startuje prilično dugo.Imam u PC još i najnoviju Operu, ali sam se odlučio za Chrome, što predlažem svakome ...Vrlo pregledan interfejs, brzo učitavanje, jednostavne postavke i bez svakakvih džidžu midžulica u gornjem dijelu ekrana....

Smrt Mozili sloboda Hromu !  :67:

Ja ipak gotivim mozilu.. jedino me malo zezao flash player posto sam na win7 64 bit.  Ali I7 procesor sve to nadomjesti, tako da nijedna aplikacija ne moze da uspori..   :119:

vanja

ja imam mozilu firefoks vec dugi niz godina...imam instaliran  google kroma u racunar al ga ne koristim....nekoliko putaq sam zbog sporosti mozile htio da predjem na google al jednostavo nije mi se dalo kolko sam se navikao na mozilin interfejs. :75:

Transmat

Quote from: vanja on November 15, 2010, 20:39:48
ja imam mozilu firefoks vec dugi niz godina...imam instaliran  google kroma u racunar al ga ne koristim....nekoliko putaq sam zbog sporosti mozile htio da predjem na google al jednostavo nije mi se dalo kolko sam se navikao na mozilin interfejs. :75:
Mozila oće jak hardver i kraj!  I meni je bio spor ranije kad sam ga koristio na starom računaru..  ali na jačem kompjuteru ubija!!

ehtelion

a koristi li ko od vas Linux?

Rade

Koristim ja Linux i samo linux, na tri kompjutera kući i nikad više ne bih wondow stavio ;)

Rade

Hahahah dobro me uhvati  :99:

Koristim Ubuntu, nekoliko godina, samo upgrade kad izađe nova verzija i nikad nikakvih problema ;)

vanja

Rade

Distribucija linuksa.

www.ubuntu.com

Možeš da ga skineš, narežeš na CD i pokreneš sa njega bez instalacije da bi vidio kako sve radi.

Operativni sistem je besplatan, slobodan, bez virusa, stabilan, itd, itd ;)

vanja

:22: ako sam te shvatio dobro mogu da skinem linux na cd i da ga probam bez instaliranja?

vanja

PS. cestitam bajram svim vjernicima muslimanske vjeroispovjesti! koincidencija ili ne sledeci ciklon je dzemal  :109: ne znam za vas al ja idem sjutra kod druga na baklave  :114:

Cirius

Quote from: vanja on November 16, 2010, 01:43:35
PS. cestitam bajram svim vjernicima muslimanske vjeroispovjesti! koincidencija ili ne sledeci ciklon je dzemal  :109: ne znam za vas al ja idem sjutra kod druga na baklave  :114:
Madjo ga je opjevao,  vala je zaradio jednu tufahiju ...
Sjutra je i slava,  Djurdjevica  (ili Djurdjic,  kako ko zove),  tako da i mene ceka kod prijatelja marinirana riba i domace vino  -  a posle tog vina sastavljanje prognoze uvece kad dodjem    :110:    :120:

Rade

Quote from: vanja on November 16, 2010, 01:39:00
:22: ako sam te shvatio dobro mogu da skinem linux na cd i da ga probam bez instaliranja?

Da, a ako ti se svidi i instaliraš ga.

Ako ti nešto bude trebalo tu sam!

Madjo

Kakva slučajnost  :29: :55: 3333 posta i 333 mm padavina  :67:

Transmat

A još se i tvoje prezime pominje u postu  :03:

goga

i sve to na stranici 33 :53:

Vjestica