News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Off topic kamp

Started by Cirius, February 01, 2010, 17:24:34

Previous topic - Next topic

Vjestica

Jeste li gledali utakmicu danas?? 2:0 ..Prvi gol sa vise od 30 metara (raketa) :111:

vanja

LJUDI gledaste li fudbal...ovo je strasno sto se cini. Pade i Azerbejdzan...Sad ce neko rec "Azerbejdzan pa sta" kad smo na vembli uzeli bod....ovaj isti azerbejdzan je dobio turke prije mjesec dana 1-0 a znate kako smo sa bivsom drzavom neslavno prosli u duelu sa njima...4-2 izgubili u goste a kod kuce remizirali (savicevic je bio trener)....bez pola prvotimaca sou smo im napravili u drugo poluvrijeme...najaci go do sada, pejovic haubica  :60: sa 30 metara...kasnije beciraj iskusno glavom za 2-0
nije ovo slucajno nije ovo slucajno, cico drzi sve pod kontrolom i u prijateljskoj utakmici!... nastavak kvalifikacija je u martu,mi smo tada slobodni...mislim da igraju vels engleska i svajcarska bugarska. svaki X ce nam dobro doci a onda u jun cini mi se dolaze bugari sa mateusom da se cupaju za prolaz u baraz ali protiv ovako razgoropadjene crne gore tesko da moze ista uraditi jer i bez najacih aduta smo  vrlo jaki !

http://sportwinbet.com/index.php?option=com_content&view=article&id=3218:Other-Leagues:-Montenegro-vs-Azerbaijan-video-highlights-2-0&catid=10:video-highlights&Itemid=34

Fraka

3-2 smo izgubili cini mi se, Gurban Gurbanov nam je dao 2 gola hahahha, a dje da se ne sjecam Deja nesretnoga, najgori trener u istoriji fudbala sa ovih prostora.

ehtelion

Fatic je odlican, a meni se svidio Memedov iz Azerbejdzana, bas je luckast igrac, ima fine a korisne poteze.

Vjestica

Jeste li vi ljudi culi za onu novu bolest nazvana CICOFOBIJA  :109: .. kako su se momci uigrali,vidi se tu doktorska ruka trenera..I to jos nije igralo devet prvotimaca,nego sve ljudi sa klupe..Svaka Cast  :119: Idemo dalje ..

Cirius

Cico rulz,   a prvi pogodak sa 30 metara je za "porodicni album"    :45:     Dobro su se pohvatali momci,  skoro sve drugi tim izveden na teren s klupe ..

Miloš

http://www.youtube.com/watch?v=mlhjaOInCEM

Odličan gol Pejovića, pravi dokaz da i u domaćoj ligi ima dobrih fudbalera, kojima treba pružiti šansu.

Nastavlja se niz sjajnih rezultata, samo da se ne prekine.  :109:

Admin

Quote from: Miloš on November 18, 2010, 07:39:50
http://www.youtube.com/watch?v=mlhjaOInCEM

...
Nastavlja se niz sjajnih rezultata, samo da se ne prekine.  :109:

Niz se mora prekinuti  :11:, ali poželimo da to što kasnije dođe i da kad dođe to što manje posledica proizvede.

Admin

láöþóö
Laptop mi je potpunóö®ó  prolupao.Ö Svako malo tastatura se poremeti i pojavljuju se neki hijeroglifi. Ne móúðá da pok®éñéµ mogu da pokrenem programe sa desktopa.
Koristim on screen keybord i vidim da se povremno uklju;i desni Alt i onda tastatura izbacuje hijeroglife.

Madjo

Kako to ?  Hakerisa te je neko od takmičara  :67:

Cirius

Quote from: Admin on November 18, 2010, 23:42:33
láöþóö
Laptop mi je potpunóö®ó  prolupao.Ö Svako malo tastatura se poremeti i pojavljuju se neki hijeroglifi. Ne móúðá da pok®éñéµ mogu da pokrenem programe sa desktopa.
Koristim on screen keybord i vidim da se povremno uklju;i desni Alt i onda tastatura izbacuje hijeroglife.

Ja sam imao neku slicnu muku i ispostavilo se da je bilo prasine ispod nekih tipki,  a ispod jedne  (down arrow)  dovoljno da povremeno pravi kontakt kao da je pritisnuta,  moguce da je to ..

Madjo

Ne vjerujem da je to, nema šanse da dođe prašina jer je ispod tastature sve iz jednog dijela  :27:  Zapučeno skroz.

No, Dušane, imam ja jedan solidan kompjuter doma, ako si zainteresovan...  :120:  :67: :122:

vanja

imao sam ja to jednom al rijesio sam problem jednostavnim resetom...

Admin

Izgleda da je problem u desnom Alt.
Čim se dodirne ta tipka tastatura podivlja, računarska jedinica (namjerno govorim u ženskom rodu) poludi.
:04:  :05:

goga

Quote from: Admin on November 19, 2010, 09:33:13
Čim se dodirne ta tipka tastatura podivlja, računarska jedinica (namjerno govorim u ženskom rodu) poludi.

nisam znala da si takav zavodnik da čak i računarske jedinice polude kad im dirneš neke tipke ...   :10: :11:

Cirius

:102:   probaj sa G tipkom,  mozda je to smiri    :43: 

Admin

Quote from: goga on November 19, 2010, 12:03:23
Quote from: Admin on November 19, 2010, 09:33:13
nisam znala da si takav zavodnik da čak i računarske jedinice polude kad im dirneš neke tipke ...   :10: :11:
Da, evo sad pomalo sa strahom kuckam... Nažalost nije do mene nego do nje. :02:

goga

samo nježno  :05:
12z uhhh  :121:

Transmat

Quote from: cirus on November 19, 2010, 15:34:30
:102:   probaj sa G tipkom,  mozda je to smiri    :43: 
Vidi se ko je iskusan sa ''računarskim jedinicama"  :03:
I meni je palo na pamet da mozda treba trazit G tipku, nego mozda se još više pomami tastatura  :05:

Rade

A onda bi je vlaga uništila, kratak spoj i ode...

ehtelion

http://ut.no/artikkel/1.7283379

ovako bi i mi trebalo da nasom djecom da radimo. Ne mora svako biti planinar, ali se trebaju djeca nauciti da vole i postuju prirodu.

vanja

Kako nam je ovdje potreban neko sa sjevera CG. Ima li koga? Javite se ljudi  :03:

Vjestica

Da se mi iz Crne Gore prisjetimo kako ono izgleda sunce.. :110:

Dabogda ga ne gledali cijelu zimu..vidjeli smo ga 2 puta u mjesec dana :)

Madjo

Izgleda da sam se preračuna, do jutros je ukupno za novembar palo tačno 640 mm.  :75: Radim nešto u Excel-u, vidim da mi se ne slaže, neđe sam zakinuo skoro 5 mm, no nije ni važno toliko.Uglavnom padavinski dnevnik je tačan.  :03:

SnowHunter

Quote from: Stenli on November 26, 2010, 21:07:15
Evo ukupnih padavina za mjesec novembar,do jutros,znaci do 26.11..Opet sam izostavio Pljevlja,Petrovac i Mojkovac jer hvale podaci dosta puta,nazalost i Kotor.

1. Cetinje   795.0
2.Šavnik   637.4
3.Njeguši   634.6

4. Danilovgrad   618.5
5. Nikšic   563.6
6. Kolašin   558.0
7. Žabljak   497.8.......

Velika borba za srebro i bronzu  :109: Vjerujem da je Cetinje tokom danasnjeg dana skupilo preko 800mm.

Što se čini da bi se ''uzelo srebro''.  :11: :11: :11: