News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Dobrodošli !

Started by Simple Machines, September 20, 2009, 14:56:57

Previous topic - Next topic

sanjin

Mislim da ce u srijedu biti oborena posjecenost foruma.

vanja

danas citav dan na forumu od 50 do 60 ljudi....blizi se dan D   :111:

Bole-PG

Evo 67 bilo malo prije :72:
Podgorice grade moj!!!

sanjin

Bura

71, jos 3 i rekord pada!!!  :114: :119:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Bole-PG

Podgorice grade moj!!!

vanja

Najviše prisutnih korisnika danas: 82. Najviše prisutnih korisnika: 82 (danas u 13:23:55)

Oboren rekord !!!  :109: :105:

sanjin

Transmat

Treba da smo ponosni na naš forum. Koliko samo tema raznih i to ne samo iz meteorologije. Velik broj aktivnih clanova kao i gostiju. I naravno kompetentnih clanova iz raznih oblasti, sto doprinosi raznovrsnosti foruma.
U jednom, ja bih rekao relativno nerazvijenom internet drustvu. (nema bas mnogo aktivnih foruma u Cg. Osim caffemontenegro ne znam da nabrojim neki znacajan.)

Bura

15-20 novih clanova u ova 2-3 dana.  :114:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

vanja

Quote from: Transmat on February 03, 2012, 22:55:12 Treba da smo ponosni na naš forum. Koliko samo tema raznih i to ne samo iz meteorologije. Velik broj aktivnih clanova kao i gostiju. I naravno kompetentnih clanova iz raznih oblasti, sto doprinosi raznovrsnosti foruma.
U jednom, ja bih rekao relativno nerazvijenom internet drustvu. (nema bas mnogo aktivnih foruma u Cg. Osim caffemontenegro ne znam da nabrojim neki znacajan.)

ispravka,  postoji jedan forum koji je puno bolji od caffemontenegro foruma (koji po meni odise digresijom i spamom), a to je MADE IN MONTENEGRO - FORUM

edit: evo gaa...a ja stavljam navode citavo vrijeme kao na onom sajtu a kukuuu sto ti je navika

Madjo

Ne mogu da uđem "url not valid" nijesi još naučio kako da ubačiš link  :76:

vanja

opet sam uradio staru gresku   :75:

Madjo

:75: [u r l = "ođe ubači link]Ođe ubači naslov[u r l]    :76:

vanja

Quote from: Madjo on February 04, 2012, 17:22:59 :75: [u r l = "ođe ubači link]Ođe ubači naslov[u r l]    :76:

edit: evo gaa...a ja stavljam navode citavo vrijeme kao na onom sajtu a kukuuu sto ti je navika

Krivi

Extra je taj forum,nisam zna da postoji.. :03:
GGMU!

Madjo

Pade rekord opet  :45:  :07:  

Najviše prisutnih korisnika danas: 90. Najviše prisutnih korisnika: 90 (danas u 23:17:58)

prenka

Primjetno je da je forum iz dana u dan sve vise posjeceniji i drago mi je zbog toga.vidi se da je tome doprinjela zanimljiva meteroloska situacija.sto kaze kecmi imamo dosta novih clanova i pozivam sve clanove da im pomognu i da ih uvedu malo u meterologiju...hwala unaprijed na razumijevanju

Bole-PG

bup sa danasnjih 81 na 108 zbog najave kise ja mislim u PG
Podgorice grade moj!!!

Krivi

Ovaj februar 2012,ako nastavi,prestici ce i off topic!!
GGMU!

Cirius

Admin

Sjutra uveče (petak, 17.2.) gost-takmičar u Piramidi  (TV Vijesti) biće naš kolega Branko Micev. Ne bi bilo zgoreg podržati ga (poslati po koji glas), jer plasman u sledeći krug takmičenja bi automatski značio više priče o meteorologiji.

niksicki

Ако гласам за њега оћете ли ми дати модератора на форум,запослити у метео станицу,или да вам радим обезбеђење?

milos555

Odlicna ce biti emisija,bas sam danas vidio najavu  :11: I naravno glasace se,mora pobijediti!   :45: :99:

Admin

Nišicki, možda ti mogu ponuditi neku specijalizaciju ili poslediplomske studije!