News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Dobrodošli !

Started by Simple Machines, September 20, 2009, 14:56:57

Previous topic - Next topic

Simple Machines

Welcome to Simple Machines Forum!

We hope you enjoy using your forum.  If you have any problems, please feel free to ask us for assistance.

Thanks!
Simple Machines

vuk

Aj' sa srećom! Da imam levor opalio bih koji metak... ;)

Madjo

Cestitke na novom forumu.

Miloš

Baš mi je drago zbog novog foruma, nadam se da će biti aktivniji od starog.  ;D

Madjo

Admine,neznam jeli uspjela privatna poruka od juce sto sam ti poslao.

Kimi

Pridružujem se čestitkama za osnivanje foruma !!!  ;)  :) :)

Madjo

Pozivamo i sve meteorologe i ljude od struke iz Crne Gore da se ukljuce aktivnije u diskusijama na ovom forumu,jer mi amateri i mi koji volimo proucavati vremenske prilike mozemo puno toga korisnog nauciti od njih.Naravno,dobrodosli su i nasi prijatelji iz Srbije,Hrvatske,BIH,Slovenije,Makedonije i iz citavog svijeta.I amateri i profesionalci.

Joe

Primite čestitke i od mene. Drago mi je za osavremenjivanje foruma i nadam se da će imati puno aktivnih članova!  ;)

dikile

Svaka cast na novom forumu.Zelim vam puno  uspeha u radu..
Veliki pozdrav svima.

Madjo

Dobro nam dosli.Ajd udjite slobodno,ne izuvajte se ;)

Madjo

Da pitam,a mozda je malo rano,oce li bit takmicenja ove godine?

Admin

Ne vjerujem Madjo. Zavod još uvijek nije izmirio obaveze prema svim osvajačima nagrada u prethodnom takmičenju.

Madjo

Interesuje me gdine Dusane koliko je bilo padavina u januar mjesec u Crkvice?Zapravo jeli aktivna ta fenomenalna padavinska stanica?

Admin

Da, aktivna je. Znam da je prije par dana ekipa iz Zavoda bila tamo jer je nešto bilo pokvareno, pa su morali intervenisati.
Pokušaću da ti nabavim taj podatak.

Cirius

Pa neka je sa srecom !  Kad sam se morao registrovat' ponovo ..   ;D

Madjo

Dobrodosa' cirus .Jel se maka' vise taj "kazan" iznad Pg  ;)  ?

bole

Sve cestitke................vrijeme je bilo da se forum pristojni napravi :)

Cirius

Quote from: Madjo on September 24, 2009, 23:51:32
Dobrodosa' cirus .Jel se maka' vise taj "kazan" iznad Pg  ;)  ?
hehe jeste, sad je najljepse vrijeme ..  no sam se topio dva dana pored pravog kazana, ne sjecam se da je ovako vruce bilo kad se rakija pece. 21 i po grad bez secera, odlicna ..  ako admin oragnizuje kakvo okupljanje, probacete je     ;)

Madjo

A moramo probat tu rakiju...Jesi odvaja izvaru...ja ti je necu probat ako nijesi odvojio metil-alkohol  :))  da me boli glava $utri-dan

Admin

Možda nađemo načina i povoda da stvarno organizujemo jedan skup ljubitelja meteorologije.
U Hrvatskoj i Srbiji to redovno rade, doduše manje-više bez učešća predstavnika Hidrometeoroloških zavoda.

Madjo

Jeste,oni imaju nezavisna udruzenja ljubitelja meteorologije.Bas sam zadivljen posebno Crometeo udrugom kako funkcionisu.A imaju i dosta vise clanova nego SM i mi.Sumnjam da cemo se nekad okupit...a volio bih.

Cirius

Ne bi to trebalo da bude komplikovano za organizovati, ako bude volje za tim.  Ja bih rado izdvojio vrijeme i, u okviru mogucnosti, sredstva ....  inace sam organizovao 'events' u stranoj firmi za koju sam radio   8)    Admine ?  Sljedecih mjesec dana su stvoreni za tako nesto, u kakvoj god reziji ..
Madjo, izvara je izdvojena, ali metil nije ..   ipak mislim da je vrijedna probanja, stari ljeskopoljski recept:    trop bez secera, dobro grozdje, saka soli na 50 kg i dunja     ;D    Ako se budes zalio, ja ti refundiram 'dusevne bolove'     ;D 

Madjo

Neka fala ti,ja ne piem metil...pa $utra mozak na otavu...  ;)
Neka malo zazivi ovaj forum,neka se poveca broj aktivnih clanova,a potom bi sve krenulo samo od sebe.I okupljanja i mozda formiranje udruzenja ili kluba.
Do toga,nama ostaje da vodimo diskusije i naravno da opet pozovemo ljude od struke da nam se pridruze.

Admin

Treba da ljude koji pitanja postavljaju na knjizi utisaka usmjeravamo na forum. Broj pitanja raste sa pogoršanjem vremena pa vjerujem da će narednih mjeseci rasti u broj članova foruma.

Miloš

Ja mislim da će taj broj pitanja da opada s obzirom da se završava sezona. Ljude najviše zanima kakvo će vrijeme biti u CG kad dolaze na ljetovanje.
U svakom slučaju, slažem se da ljude treba usmjeravati na forum. To je Admin još ranije pokušavao, ali i nije baš urodilo plodom. Nadam se da će ovaj novi dizajn foruma dati ljudima više motiva da se učlane i da ovdje traže prognozu, ili bilo šta drugo vezano za meteorologiju ili sajt da napišu, nego da to rade u knjizi utisaka.