News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Dobrodošli !

Started by Simple Machines, September 20, 2009, 14:56:57

Previous topic - Next topic

Madjo

sedamdeset i troje na forum   :07: :07: :07:  Uraaaaaaaaaaaaaaaa  :109:  :111:

Bole-PG

Jedno pitanje moze li se uvesti opcija davanja reputacije za odgovore ,ili opcije hvala
Podgorice grade moj!!!

vanja

Quote from: Bole-PG on December 19, 2011, 22:37:24 Jedno pitanje moze li se uvesti opcija davanja reputacije za odgovore ,ili opcije hvala

to je pitanje za Admina

Admin

Vjerovatno može, ali je blokiran pristup web serveru (sem sa unaprijed zadatih adresa), pa ne mogu da prevučem sa odgovarajućeg sajta aplikaciju na server.

Rade

Quote from: Admin on December 19, 2011, 23:10:22 Vjerovatno može, ali je blokiran pristup web serveru (sem sa unaprijed zadatih adresa), pa ne mogu da prevučem sa odgovarajućeg sajta aplikaciju na server.

Admine mislim da ima kod smf-a po defaultu ta opcija, samo je treba omogućit i podesit ;)

Bura

Bolje gram nafake no kilo mozga.

Madjo

Quotekarma

Bezveze mi zvuči to.

Da se ja što pitam nazvao bih to čojstvo ili obráz.    :60:

Fraka

Madjo vidi se da ne surfujes mnogo  :11:

Madjo

Quote from: Fraka on December 20, 2011, 22:35:22 Madjo vidi se da ne surfujes mnogo  :11:

Ne bogomi, nemam vodé okolo kuće  :07:

goga

aaaaa ... vidi noviteta  :03:

ima sad da vas isklikam  :05:

mađo biće vode kad ti se otopi sav snijeg ... pa ćeš da surfuješ :05:

Madjo

Kad spomenu vodu Goga, jutros mi se zaledila voda,vjerovatno neđe u cijev u zid iza kuće,ne vjerujem da je iđe kroz cijevi jer su dobro ukopani.  :75: Tek je prije jednu uru odledilo.
To govori koliki je mraz bio sinoć.Usudio bi se reć da je bilo blizu -15 !  :77:

ehtelion

da nije to mozda zato sto si stavio toliku temperaturu na takmicenju?  :120:       salim se.    Slazem se za karmu vs. obraz, i meni bi ljepse bilo:) A cini mi se da ti vodis sto se toga tice:)

Nikola

Pitanje za starije forumase:Moze li neko da mi kaze koji mjesec i datum je bio snijeg 2001 godine koji je padao samo u Pg i Dg znam da u Nk nije padao sjecam se nedelja je bila jutarnja -4 dnevna 2 snijeg je poceo oko 10 sati i padao cio dan visina je bila oko 12cm.Jutro je bilo vedro.Hvala

Madjo

A, to ti je bilo 29.02.2001 godine  :27:

Quote from: ehtelion on December 22, 2011, 16:22:19 da nije to mozda zato sto si stavio toliku temperaturu na takmicenju?  :120:

Jes.
Imá sam strašan ośećaj.  :05:

Nikola

Nikola

:07: nije bice 31.02.2001 :28:

Nikola

Mozete li mi objasniti sta znaci ovo ispod imena karma-dobar/los?

Bole-PG

Novi sistem reputacije.Das dobar poveca mu se zajedan,das los spusti mu se zajedan
Podgorice grade moj!!!

Nikola

Ja sam citao to su neka indijska vjerovanja,gluposti ali za ovo nije lose.Imam 6 ima li neka skala?

Bole-PG

Nema ja mislim za sada,mozda u statistici ali sve u svemu cini mise Djoma vodi.Ako to uopste ko gleda :05:
Podgorice grade moj!!!

Madjo

Karma...  :23:  Ne nó karmin.

Što se mora to tako zvat ?

Pored toliko našija autohtonija riječi aé  :75: 

Karma- čojstvo, obráz, ljudskost, ugled, kućić, klása, ponós  ...   :60:

Nijesam stavio što bukvalno karma znači nego eventualne zamjene.

Bole-PG

Ja sam za ugled eventualno za cojstvo ali vise za onaj predlog sa vbulletin thanks
Podgorice grade moj!!!

niksicki

Stavite ugled.Nekako mi cojstvo ne ide,jer nema vise marka milanova,izgubilo se to neko cojstvo i junastvo  :110:

Madjo

:67: Nema Marka Milanova...  :67:

Ako neko ima neki drugi predlog nek postavi ođenake, e ne mogu gledat ovo karma, ká da sam neki jogáš.