News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Februar 2010

Started by bole, January 27, 2010, 13:16:24

Previous topic - Next topic

Madjo

lav

sta pokazuju ovi modeli??? :-[

Madjo

daleko je to.
Pokazuje znatno ladnije vrijeme za pocetak marta uz eventualni ciklon.

lav

Pokazuju li madjo da bi moglo biti snijega u nizinama ukoliko se obistini ova putanja?

Kimi

Dobro ga nakokalo u Evropi  :) :)  ;D

Dzoni

Madjo, mi smo dobro a kako te vi ?

Sta ces drago mi je da me falis kao pocetnika da sam bar oprezan,ti si ipak "strucnjak" u tome...bili ti ono moderator,pa ti uzese cin ?  :D

Drago mi je brate Srbine da pratis i cijenis Beckovica,svaka cast,mislio sam da je ka' Hitler na Njeguse  ;D

Madjo

Imas zadnje upozorenje Dzoni.

Dzoni

Od koga od tebe ? Jesi ti administracija ovog foruma? Zelis da se zajebavas na tudj racun a na svoj ne jel tkao ? Kako da ne.

Madjo

Ovo bi bio novi ciklon,poslije Zarka,mozda se izrodi nesto iz ovoga.Dobro je sto je daleko ;)

lav

Oce li iz ovoga ciklona biti snijega u nizinama?? :)

bole

Quote from: Madjo on February 17, 2010, 08:28:02
Ovo bi bio novi ciklon,poslije Zarka,mozda se izrodi nesto iz ovoga.Dobro je sto je daleko ;)

Oce kod tebe Mađo
izrodit ce se snjegopad   Subota na Neđelju    ;D

Kimi

I ja ne moram da brinem sneg u subotu na nedelju 10000000%  :) :)

Madjo

Quote from: lav on February 17, 2010, 11:26:59
Oce li iz ovoga ciklona biti snijega u nizinama?? :)
Po ovim trenutnim kartama nema snijega ni za lijek.Stavio sam cisto da vidimo kako se razvija situacija.A inace ovo ce se jos 100 puta promijenit lave :)

lav

Kako li Madjo gledaju ovu prognozu hotelijeri na Žabljaku i Kolasinu?Propanuce im "vrela zima u brdima".

Madjo

Zabljak bi trebao da prezivi juzinu,a Kolasin tesko.Uglavnom,Bjelasica bi imala dovoljno snijega,2-3 sloja starog i novog sabijenog snijega se teze topi nego sto se misli.
Jedino u slucaju serije "toplih" ciklona onda bi bilo lose za snijeg na ski stazama.

Kimi

Opa biće razvoja  :) :)

Madjo

Hm zanimljivo Kimi.Samo pitanje je koliko je moguce za ovo doba

Kimi

Madjo

Sjajno Kimi.Ec daje ciklon,bez upada ladnog vazduha sa sjeverozapada.Nadam se da ce se pridruziti gfs-u.
Isti termin ecmwf 12z

bole

teget plava :)
Bice veci sepctacle 20 on 21  ;D ;D
BICE GRMI SIjeva Vrijeme se mijenja .......

lav

Sta ce biti sa ciklonom koji se krece iz pravca Risije? Dali ce utiucati na vrijeme kod nas??

Madjo

Nema nista lave,izlaz gfs 0z promijenio plocu.
Nama jedino s Rusije moze stic hladnoca.

milosh

Jedino zahladjenje je u nedelju,i to vrlo kratko...

Madjo

Quote from: milosh on February 18, 2010, 14:55:10
Jedino zahladjenje je u nedelju,i to vrlo kratko...
Tako je Miloshe.Opet juzina.

Cirius

Evo kakva juzina prelazi preko nas sjutra,  ici ce do 6'C po visini.   Bice jakog topljenja prije nego sto dodje svjezija struja sa sjeverozapada ..