News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Februar 2010

Started by bole, January 27, 2010, 13:16:24

Previous topic - Next topic

Admin

Vidi li ko od vas snijeg kod Mađa za srijedu veče. Ne znam znači li vam što, ali nije nemoguće da i kod nas padne 5-6 pahuljica.

Poseydon

Mislis od ovog afrikanca ??? A, moze biti, moze biti srijeda vece ;)

Madjo

Quote from: Admin on February 01, 2010, 10:32:19
Vidi li ko od vas snijeg kod Mađa za srijedu veče. Ne znam znači li vam što, ali nije nemoguće da i kod nas padne 5-6 pahuljica.
Moguce,bogami hehehe

Gaga

sad se probudih  ;) koja je min. tem. bila jutros u pg??

Madjo

bole

Quote from: Admin on February 01, 2010, 10:32:19

ne boriji se ako ne pane bar 10 pahuljica   ;D

Miloš

Izgleda da se u Podgorici ove zime uvela nova jedinica za mjerenje snijega.
Više nisu u pitanju centimetri (cm), već broj pahulja po metru kubnom (Np/m3). :D

Gledam modele, može prolećet' koja pahulja, mada nije čak ni to sigurno...

Cirius

Madjo

Quote from: Miloš on February 01, 2010, 15:57:39
Izgleda da se u Podgorici ove zime uvela nova jedinica za mjerenje snijega.
Više nisu u pitanju centimetri (cm), već broj pahulja po metru kubnom (Np/m3). :D

Np/m3 ? Mozda bi bolje bilo Bp/m3(Broj pahulja).
Samo da se to ne shvati kao kubik bjelopoljaca :D

Poseydon

Xxaxaxaxxaxa.Uh, zamalo se nizas udavio, uzeh da popijem jedno pivo poslije rucka i poleknu mi kad ovo procitah ;D
Kakav off...

bole

gfs 12z  Make me feel so good  ;D

bole

nesto je obeca admin da ce prokomentarisat u petak :)

Gaga

na jedan italijanski sajt sam gledao da ce od 8-13 februara biti toplo vrijeme,a od 14-21 bas hladno  ;D mada ja ne vjerujem bas u nista vise dok se ne dogodi  ;) ali to mi je zanimljivo bilo jer bas dugo drze tu najavu :P

bole

Ma ovo je samo da se pare oci nista drugo..............
Ovih situacija je bilo zimus na izobilje, pa na kraju pg dobije corak.
zima 2010 nam je duzna snijeg jedan dobri
od sad se komentarise samo kad dodje u domet +24h  ;D

Cirius

Moze i do 72   ;)
Lijep,  zakaci nas dobar snjegopad, onda ciklon odmori u Jonskom koji dan i samo dodaje po malo, koliko moze bit'  Np/m3  u istocnim smjerovima,  a hladnoca nekoliko dana ...   mora covjek voljet' gfs,  vec je ove sezone zatrpao Pg nekoliko puta snijegom od metra ...  

Gaga

vanja

hahaha bole ovako je crtao negdje oko 18 januara za 30-31 januar...kasnije ga je pomjerio za 1 februar tj danas i onda corak...stvarno,kolko je snijeg napadao ne mogu da se probijem do auta...kad ce ovo da otopli,malo sunce da ugrije,ovaj bijeli pokrivac postaje dosadan...evo danas su spasavali ove iz bloka 5...ljudi nisu mogli da izadju iz ulaza koliki je snijeg bio pa su ih helikopterima prebacivali do posla i pjace  ;D ;D ;D

Kimi

Da da sjajan GFS 12Z  :) :) ........EC12Z na putu GFS-a zasad  :)

Cirius

Quote from: Kimi on February 01, 2010, 19:36:11
Da da sjajan GFS 12Z  :) :) ........EC12Z na putu GFS-a zasad  :)
Jeste, jeste ...  za sljedeci vikend ovo ? ...   hahaha    :D    sto bi rekao Bole,  od sad samo na krace distance ..  dok ne obnove naruseno povjerenje     :)   

Gaga

meni je bar ovo uljepsalo dan  ;D

Madjo

Ec 12z slican Nogapsu 12z
Ciklon pred vikend
U istom trenu hurircane na  Atlantik od 950mb

Madjo

Snijeg sjutra moguc u planinama

Madjo

Ec 12z znatno bolji !
Po ovome,lagana juzina u petak,ciklon dolazi nad srednjom Italijom i tu se produbljuje,plitak vrtlog bogat vlagom,putuje na cizmu talijansku,povecale se sanse za snijeg vec u subotu u planinske krajeve.
Ovo je interesantno,danima se crtala juzina.Bolje i ljepse nego kad cekamo snijeg,a ono trt

Kimi

Kakva ciklončina  :D :D Što nema ljeti jedne ovakve  8)  ;D

sone

Vratih se i ja,bio sam u knjizi gostiju pod"Dark Angels"Imao sam odredjenih propusta na forumu sto ste mi brzo za zlo uzeli,ali da se ne vracamo u proslost,ziv covjek grijesi,pozdrav za sve....