News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Januar 2011.

Started by Miloš, December 29, 2010, 11:40:27

Previous topic - Next topic

Fraka

Da ti na dajem karte, http://www.yr.no/place/Montenegro/Other/Podgorica/detailed_long.html
Svaka vlaznost nakon ovog mraza sto slijedi u pg moze donjet snijeg, jer kazan zadnji puca.

goran

Danilovgrad

Oko Danilovgrada zatrpavanje,dosta je zahladnilo.Ako ovako nastavi,snijeg ce u Dg. poceti oko 21h. :79:

Danilovgrad

Ja mislim da nas je NMM danas lagano zajebavao cisto da nas testirai ipak prognoze koje smo davali od juce ce biti tacne! Snijeg se spusta polako...  :11: :63: :79: :79: :79:

Dzoni

@Danilovgrad
Mislim da sad pretjerujes.
Sanse za snijeg na ovoj temperatri u prizemlju,sve i da bude bitnije kolicine padavina su ravne 5%.
Dobro je Transmat primijetio ovo sto smo govorili o uticaju sjevernog vjetra na padavine u Zetsko-Bjelopavlickoj ravnici,tako da mislim da smo izgubili sve sanse za snijeg,koje ruku na srce i nisu bile velike,vise smo ih mi naduvali a naravno prednjacio je @Danilovgrad :)

Danilovgrad

Quote from: Dzoni on January 22, 2011, 17:27:40 @Danilovgrad
Mislim da sad pretjerujes.
Sanse za snijeg na ovoj temperatri u prizemlju,sve i da bude bitnije kolicine padavina su ravne 5%.
Dobro je Transmat primijetio ovo sto smo govorili o uticaju sjevernog vjetra na padavine u Zetsko-Bjelopavlickoj ravnici,tako da mislim da smo izgubili sve sanse za snijeg,koje ruku na srce i nisu bile velike,vise smo ih mi naduvali a naravno prednjacio je @Danilovgrad :)
OK Dzoni, uzivaj u kisi,a ja i Stenli cemo uz snijeg nakon 21-22h.... Ne opterecujem se kritikama pesimista.

Stefan600

Danilovgrad, ne znam kako mozes biti tako siguran... Ne bojis se da ce padavine presusit. Ili da se temp. nece spusti. Ja jesam bio optimista. Ali posle danasnje 7.5 max u Pg tesko da ce sto bit... S druge strane, kod vas temp. brze pada tako da mozda imate sansi...  :122:
Februar 2012. :)

Miloš

Džoni nije pesimista, nego optimista sa iskustvom.  :03: Situacija je takva da se ovoga puta slažem s njim u potpunosti.

Madjo

Ljudi, imajte u vidu da je kod mene na 850 m temperatura još u plusu, tako da...Ali, daj bože da zatrpa i Podgoricu i Danilovgrad.   :33:

Stefan600

Sve da sam ne znam kolko iskusan i da znam da nece bit snijega, posle 5 dana visenja za modelima i iscekivanja snijega, nebih moga' napisat da snijega nece bit 100% nikako, prije bih poginuo!  :102:

Stefan600

Bice ovo duga noc, pa makar i ne bilo snijega, noc puna iscekivanja, nade i mislim da treba zaboraviti sve ove dane koji su iza nas a posebno ovo zadnje jutro koje je pokolebalo sve nase nade, makar na kratko!

Danilovgrad

Na TV Vijesti za sjutra DG sa kisom i snijegom, PG only rain... Eto i nikad nemojte da DG i PG vezujete bez obzira na sve...

Fraka

meni ovo vrlo zanimljivo sad izgleda.. mozda i neki ozbiljan snijeg da padne dolje. jedino me strah da ga zemlja ne prihvati uopste..

snesko belic

Prije pola sata poceo je ozbiljno snijeg da pada u pg ali nazalost stade,nadam se da ce ga biti tokom noci...........

Stefan600

Snesko, pozeljno bi bilo da podatke u trenutnom vremenu izlozis u Aktuelnim..(em sto je u skladu sa temom a em se vise cita)  :122:

Madjo

Po Coampsu, moglo bi i u toku noći bit dobrih padavina   :105:  Položaj ciklona je odličan.

Stefan600

Madjoni. 1010 mb? uu, pa to je odlicno. 10-15 mm po ovome ne gine, a ako od toga bude 10 mm snijega mozemo racunati na bar 3 cm...

Fraka

Jesam ti ja reko da pripremis lopatu prije 2-3 dana?! hahah
Ako imas 20 cm vec.. mozda i po metra? ah... to bi bilo.. sjajno  :120:

Transmat

Da vidimo oce li nmm proradit veceras da valja..

snesko belic

a kada pocinju padavine?

sanjin

snesko belic

Pala temperatura u pg na 1 stepen,

bulamarko

Nažalost, u PG ništa od snijega, najvjerovatnije. Možda u po brdima i planinam okolo, mada mislim da više i neće biti padavina, nekako mi na to miriše.  :77:

Fraka

Bulamarko, mogu ti sa sigurnosti reci da ce biti snijega.

Miloš

I ja kažem da su šanse za snijeg u PG noćas i sjutra 99%. Šanse za sniježni pokrivač znatno manje, oko 50%.