News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Januar 2011.

Started by Miloš, December 29, 2010, 11:40:27

Previous topic - Next topic

Danilovgrad

Svakako... Javljam forumasima sve u narednim satima.... Cim je bio na Bogetice snijeg na 400mnv onda veceras cudo...

coolerlive

molim vas ako neko moze da odgovori da li ce i koliko otprilike u rozaje pasti snijega,do sada ima jedno 5 cm ali evo vec neko vrijeme ne pada,,,,hvala unaprijed  :60: :60: :60:

Miloš

Pašće, ali manje nego u ostatku zemlje. Možda još maksimum 5cm sjutra i 10cm u vr' glave u noći između subote i nedjelje i u nedjelju. Znači, očekuj 15-20cm, teško više od toga.

Transmat

Quote from: Miloš on January 21, 2011, 18:31:10 Pašće, ali manje nego u ostatku zemlje. Možda još maksimum 5cm sjutra i 10cm u vr' glave u noći između subote i nedjelje i u nedjelju. Znači, očekuj 15-20cm, teško više od toga.
Pa da, Rožaje su poput Pljevalja, ne treba očekivati previše..
Jako ružna klima.. (za moj pojam)

Miloš

Jes, to je ta umjereno kontinentalna, sa kojom se mučim već 3 godine. Mada ima ova klima i svojih prednosti, zbog jakih oluja u ljetnjim mjesecima, koje volim 3 put više od snijega.  :08:

Simke

Na Bogetice je bilo snijega oko 1730H kad sam se vracao iz Nk ovo je jace zahladjenje ako se sjutra ne bude vedrilo da proviri sunce dnevna u Pg nece preci 5 stepeni i mogla bi u nedelju osvanuti pod pokrivacem od 10cm

coolerlive

sto se tice tih oluja nisam siguran ljeta su izuzetno topla i cesto se desi da temperatura dostigne i visu tacku od one koju javljaju metereolozi,,,,a sta se desava sa zimom nisam siguran,,,, desavalo se proslih godina da padne snijeg cak u septembru a sada sve drugacije :02: :02:

Fraka

Pa to bi bilo sjajno Simke, ali moras uzet u obzir da to nece bit suv snijeg, da ce podloga bit mokra i da nema preko 15 mm padavina. A mogo bi zaprimjer uzet i ovo sto se desilo sa srbijom te preko 20 mm cistog snijega je bilo dovoljno za 5 cm. Inace sad jos malo prestaju padavine za jug cg.

Stefan600

Mozda bas ovo zahladjenje donese neka iznenadjenja. Vidjecemo. Po Wrf-u mi iz Pg-a nemamo se cemu nadat. Ali mislim da ono sto je teorija Wrf-a ne pije vodu. Znaci, da uz tako slab sjeverni vjetar(2m/s) ne moze za tako kratak rok izvedriti pa ne znam sto da se desi. Ja licno vjerujem u Nmm koji nam donosi snijeg. Ne mogu da govorim o pokrivacu od 10 cm jer je podloga jako losa(lokve, zemlja jako topla)... Ali se ipak nada... Ako presnijezi prije 10h u Pg imamo se cemu nadat...  :27:
Februar 2012. :)

coolerlive

javljaju se prognoze i za snijezne padavine od cetvrtka sledece nedelje,i to bi bilo dobro :79: :79: :79:  

Dzoni

To je jako daleko i ne moze se komentarisati,promijenice se jos 5 puta izlazi do tad.

vanja

Quote from: niksicki on January 21, 2011, 19:59:07 Nista  :63: Jedno pitanje.Da li se sjutra tokom dana ocekuju padavine i kolika se kod nas moze snijega ocekivat otprilike?

snesko belic

moze li pg ocekivat nocas tokom noci susnjezicu??? :79:

Fraka

Quote from: snesko belic on January 21, 2011, 20:14:41 moze li pg ocekivat nocas tokom noci susnjezicu??? :79:
Ne, samo slabe padavine, zanemarljivo

Dzoni

Ne,ne ocekuju se padavine tokom drugog dijela noci i ujutru,barem ne znacajne.

Danilovgrad

U koliko pocinju padavine sjutra?  :32:

Fraka

ja mislim da do popodne nema nista ozbiljnije.. ne znam, vjerovatno samo povremena slaba kisa.

bulamarko

Oće li se Podgorica zabijelit u nedelju-ponedeljak :79:

Stefan600

Kako je Fraka aktivan kad su u pitanju ovi zimski dani.  :105:

Fraka

Quote from: stefan96 on January 21, 2011, 20:44:09 Kako je Fraka aktivan kad su u pitanju ovi zimski dani.  :105:
nije, no nemam sto cinjet  :67:

Fraka

Ne bih bas da sirim pesimizam, ali zadnji EC je los. pogledajte yr.no

Stefan600

Ma Yr.no veze nema... Nisu oni ovo dobro protumacili... Jes, oni trebaju za 10000 gradova prognozu da odrade pa ce se bas trudit. Nije ovo dobro... A meni su izlazi dobri. Ne vidim nista lose brate.

Fraka

Vidjecemo NMM nocas, ne mirise ovo meni na dobro.

Stefan600

Gleda sam ja i juce ovaj Ec i svratio do Yr.no-a ... Los je bio isto... Kisa, a posle ponoci malo susnjezice, dok je Nmm hrabro davao snijeg... Bez brige.  :122:

Stefan600

Madjo jeli losiji ovaj izlaz Ec-a sad?