News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Januar 2022.

Started by Nikola, January 01, 2022, 04:23:45

Previous topic - Next topic

sanjin

Znate li da se u Nikšiću visina snijega mjeri u milimetrima? :05:

Intenzivnije padavine od 21h do ponoći. Na sjeveru do jutra.

Matija Milosevic

Ovamo su citav dan bile intezivne padavine  :79:

Poledica

Umjeren snijeg .Pojacava polako .Znate li da u Pg nijesu potrebne zimske gume 😂,zime bez ,majke bez 😂

sanjin

Quote from: Matija Milosevic on January 20, 2022, 19:03:28
Ovamo su citav dan bile intezivne padavine  :79:
A gdje to? Lopate, Kolašin, Viline Vode ili Kotor? Često mijenjaš lokacije.

sanjin

U 19h zvanično NK ima junački 1cm. I cijelih 0.5mm tokom 12 sati.  :67:

Žb 46cm, Kl 15cm, Pv 11cm.

U PG je palo 7mm kiše.

Poledica

Niksic slabo prolazi sa snijegom svih ovih godina kao I danas evo jedva 1 cm,Al ajde barem smo vidjeli padanje ,bolje  I to nego 7 mm kise .Slab snijeg .

Matija Milosevic

Javljo sam Lopate na auto putu dje radim do ujutru sam na posao,palo je od jutros 10 cm  :79:
Nije ga bilo nista sad sipa
Jos jednom fenomenalna lokacija trenutno trpa  :79:

Gaga

U Pg grmljavina maloprije

Buc

Dzaba visoka temperatura najjace ovako trend do sjutra... u nk sipa vidjoh na portal

Bura

Dok je Podgorica vijećala 'oće li bit koja pahulja, Cetinjani i Nikšićani strijepili 'oće li i koliko pasti cm, Bar je nezainteresovano sve to posmatrao sa 10 stepeni.  :120:

Trenutno u Baru slaba kiša, T 9.6°C.

Bilo kako bilo, slijedi nam par dana fine studi. Zime su nas posljednjih godina naučile da se zadovoljavamo mrvicama pa neka tako bude i ovaj put. Bolje suvi zalad nego proljeće sa početka januara. Zimomorni vjerovatno s čuđenjem čitaju ovu moju poruku, ali jednostavno, zbog raznoraznih ravnoteža u prirodi zima mora da odradi svoj posao kako treba.
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Gaga

Trenutno fino pada kisa, da je kojim slucajem trebao snijeg danas vjerujem da bi se mucili sa padavinama  :28:

Matija Milosevic

Saljite te padavine ovamo bice snijeg  :79:
Mene je vazda malo snijega

Fraka

Grmljavina, a po visini izmijesano.. Nema tu velikog probijanja, zasigurno nema probijanja u unutrasnjosti. Opet snijeg pada na Njeguse uz grmljavinu. Hladno i u Kotor prilicno.

Miloš BP

Zabiljezen jos 1 ledeni dan u BP.
-2.6 danasnji max. Ne bi trebalo vise da raste. Trenutno -3°C.
Gfs i Ec kazu oko 7mm nocas. Ne bi se bunio uopste.
Only black and white

Matija Milosevic

Ljudi pada tesko moze jace ali moze naravno
Slaba mi je kamera dzabe bi slika bila
Ima 17,18 cm ludilo  :79:

Yeti

Umjeren, ka jacem snijegu vec jedno petnaestak minuta posle pauze od sat, dva. Asfalt i beton vec savladani, ovim tempom to samo raste :79:
Listen to me carefully,I shall say this only once

Poledica

Poledica

Ovakav intezitet u zivotu nijesam vidio

Yeti

Quote from: Poledica on January 20, 2022, 22:35:14
Ovakav intezitet u zivotu nijesam vidio
E a kako je bilo 1985,2005,2012...e da ni je bar pola...
Listen to me carefully,I shall say this only once

St.

Bez brige Niksicani.  :119: Tek stizu padavinski talasi, jos je tu juzna komponentna istaknuta. U Herceg Novi sam, pljuskovi, grmljavina. Cekajte ovo gore.

Danilovgrad je hladan ali ne dovoljno. Na 3c cijeli dan, tesko moze izvuci ista iz fronta kasnije, vidjecemo

Dado

Prava trpaona.

EC koliko vidim pojacao padavine. Valjalo bi da ugrabimo nekih 10 cenata dok nas sjever ne presijece iza ponoci. CT bi moglo fino proci.

Mladen

Poslije višesatne maratonske bitke između kiše, ledene kiše i snijega, i nakon nekoliko jakih grmljavina, BRUTALNO opučio snijeg u Cetinje. I dalje intenzitet jak, praćen grmljavinom!  :114: :114: :114: :114: :114:
Noć za pamćenje.

NK sve ce biti dobro

Simpatično mi je bilo kako danas neko reče za Nk junački 1 cm - to je tako postala realnost čuvenih nikšićkih zima. Mi se radujemo današnjem snijegu u sred januara..   
p.s. evo usitnio lijepo
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

Niksic 3

Ovo je pretezno umjeren snijeg, ima ga par cm, mislim da ce izaci do jutra na nekih 7-12cm.

Bravo za Cetinje, tamo je jak intezitet, eh kad bi ovaj talas iz HN zahvatio nas makar sat ipo. :03: :79:

Mladen

Opet miješaju snijeg i susnježica, čim malo oslabi intenzitet. Čim su konvektivne padavine, pređe u čisti snijeg. Izgleda da su slojevi i dalje pomiješani. :77:
Ali zato Lovćen super prolazi, biće dosta snijega na Ivanovim koritima.