News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Srednjoročne i dugoročne prognoze

Started by Admin, September 20, 2009, 18:09:54

Previous topic - Next topic

Transmat

izlazi od 00 z skroz ukinili to!
Medjutim ovaj 06 z Gfs vratio isto zahladjenje, a to bi konacno znacilo stabilizaciju..
Vidjecemo ovi 12 z što "trči" (run) šta će reći, pogotovi EC. Ne bih volio da on nastavi trend od jutros  :16: , nego da vrati ono sto je crtao juče. 

Nikola

Oko 17-tog maja jaka ciklonska aktivnost,koliko ce je modeli odrzavati vidjecemo,ali bi dpnijela znacajne padavine.

vanja

Nikola

U cetvrtak i petak u popodnevnim satima u sjevernim i centralnim predjelima lokalne netsabilnosti.Modeli crtaju osvjezenje za 7-8 dana.

urke

volio bih da me neko obraduje za mjesec septembar za niksic....i jopet  :11: treba sa luna parkom da odradim pa me zanima kakva su predvidjanja za otprilike citav  septembar....
hvala i pozdrav za sve forumase iz vrelog canja  :109:

Nikola

Ova prostarana anticiklona preko Azora,Mediterana i veceg dijela Evrope pravice blok(izuzetak Spanije,Francuske i V.Britanije) hladnom vazduhu i nestabilnostima iz vecih g.sirina,tako da se narednih sigurno 5-7, a vjerovatno i vise ocekuje, posebno na jugu, stabilno vrijeme,relativno toplo sa T i preko 31-32c,bez nekog jaceg vjetra,idealno vrijeme za odlazak na more.

Nikola

Najvjerovatnije je Cirilo bio 'summerkiller'.

Nikola

Stabilno vrijeme pred nama,mada prema nekim analizama mislim  da ce posle te stabilnosti uslijediti i prvi prodor jace hladnoce i usloviti snijeg na sjeveru i planinama.

urke

Quote from: nikolA on September 21, 2013, 22:01:18
Stabilno vrijeme pred nama,mada prema nekim analizama mislim  da ce posle te stabilnosti uslijediti i prvi prodor jace hladnoce i usloviti snijeg na sjeveru i planinama.

a kada se ocekuje prestanak stabilnosti  i prodor jace hladnoce  ...  :33:

Dzoni

Pusti urke ladnocu jos, bice je, ne brini. Vidis da se ne moze ni ovako struja ili drva placat a ne jos da krene ladnoca prije vakta  :02:  :75:

urke

Quote from: Dzoni on September 23, 2013, 10:29:38
Pusti urke ladnocu jos, bice je, ne brini. Vidis da se ne moze ni ovako struja ili drva placat a ne jos da krene ladnoca prije vakta  :02:  :75:
ha ah ha,u pravu si za to,ali ja planiram do 06.10. da odradim sa poslom i za to mi treba sto toplije i suvo vrijeme (luna park je u  pitanju),a nesto sam vidio da od subote neka kisa je u najavi  :56: a inace je niksic mnogo nestabilan pa ne znam sto cu  :104:
hvala u svakom slucaju  :45:

Nikola

Quote from: urke on September 23, 2013, 02:23:58
Quote from: nikolA on September 21, 2013, 22:01:18

a kada se ocekuje prestanak stabilnosti  i prodor jace hladnoce  ...  :33:
Do prvog ne bi trebalo biti dugih kisa.

JovanK

Kolege i prijatelji ženim se 29.tog septembra, te vas molim za pomoć!
Da li neko može da mi kaže sa najvećom mogućom preciznošću kakvo će biti vrijeme? :02: :111:

mareeram

Pa pomozite Jovanu ljudi, ko ume lepo da pogelda neka mu kaze, zeni se covek, sto ste takvi, pomozite mu!  :02:

skener

Quote from: JovanK on September 24, 2013, 12:03:13
Da li neko može da mi kaže sa najvećom mogućom preciznošću kakvo će biti vrijeme? :02: :111:

Neka je sa srecom  :109:  sto se tice nedjelje u pg bi trebalo da dodje do naoblacenja, ali suvo do uvece tako da mislim da ti kisa nece pokvariti veselje  :03:

Mađo

Quote from: mareeram on September 26, 2013, 00:54:03
Pa pomozite Jovanu ljudi, ko ume lepo da pogelda neka mu kaze, zeni se covek, sto ste takvi, pomozite mu!  :02:

Eto ja bih mu mogao pomoć razapet šatore, namjestit stolove i one pjate....  :11:   :120:
Nek je sa srećom.  :109:

Pantelija

Srecno bilo za oba doma! Nema tu pomoci, malo ce ti biti suncano u pocetku,a kad ti se naoblaci na...ao si :)

JovanK

HVALA PUNO U SVAKOM SLUČAJU!!!!ŽIVJELI :45: :109:

pg

10.02.2012
11.02.2012
12.02.2012

urke

Quote from: Pantelija on September 26, 2013, 07:13:51
Srecno bilo za oba doma! Nema tu pomoci, malo ce ti biti suncano u pocetku,a kad ti se naoblaci na...ao si :)

suncano prvih desetak godina braka,a onda je  :05: xaxaxaxaxaxa
Nek je sa srecom !!!

JovanK

Quote from: urke on September 27, 2013, 00:44:50
Quote from: Pantelija on September 26, 2013, 07:13:51

suncano prvih desetak godina braka,a onda je  :05: xaxaxaxaxaxa
Nek je sa srecom !!!

hahahaha HVALA PUNO!!!!

prenka

Sve najbolje  Jovane   ,pa da bude prvi i poslednji put  :109: :102:    Ponedeljak i utorak nas ocekuje obilna kisa prema trenutnim modelima  :104:

petar

Quote from: prenka on September 27, 2013, 16:13:38
Sve najbolje  Jovane   ,pa da bude prvi i poslednji put  :109: :102:    Ponedeljak i utorak nas ocekuje obilna kisa prema trenutnim modelima  :104:
a i solidan pad temperatura

JovanK