News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Srednjoročne i dugoročne prognoze

Started by Admin, September 20, 2009, 18:09:54

Previous topic - Next topic

Stefan600

Februar 2012. :)

vanja

Quote from: stefan96 on December 04, 2010, 21:15:02
Ima li sanse da se promijeni situacija???  :101:

cekamo malo da se priblizi 10 decembar pa cemo znati sta ce biti  :10: a za ovu od 336 sati :05:

Stefan600

Madjo

Pa ima šansi nakon zahlađenja da prođe neka vlaga.  :03:

Stefan600

Stefan600

Rekao si posle zahladjenja to me buni. Ali ova plava boja?

Fraka

Stefan600

Evo trcim.   :67: ALi ozb :D ahahahahahahahahahahaha

Poseydon

Ne pali Madjo narod, pahulje jedne poslije petka  ujutro nece biti.A poslije se onih +336 ,ipak je to vise gatanje nego prognoza,uklapa odlicno.

Danilovgrad

Foreca sada predvidja jako hladno vrijeme, ali suvo.  :12:

Kimi

Buahahhahahha...dobar deo ljudi će se pokočit nakon ovog  :120: :120: :120: :120: :120: Pogotovo meteoropate i stariji ljudi  :120: :120:

bole

zanimljiva sedmica pred nama, svega ce biti :) i konacno duzi preriod ladnog  vremena, nadam se  :11:

Dzoni

Evo sto osta od onog naseg snijega za subotu koji su modeli crtali danas  :26: :26: :12:

sanjin

Madjo

Fraka

Ja vise volim kad crtaju ladno i bez padavina, onda se znacajno povecavaju sanse za snijeg.. onako iz tradicije.

Vjestica

Sad ima slabih padavina za 14.dec. samo da i to malo ne maknu.

Stefan600

I za 15 koliko se meni cini. Ova linija sa 1010Mb ide po sred nase zemlje. Znaci mozda poneka pahulja na mp3.

Stefan600

Evo sta kazu iz Hmz-a za period Pon-Petak  :101:

Period ponedjeljak-petak:
Prva tri dana umjereno do potpuno oblačno, mjestimično sa uglavnom slabom povremenom kišom. U ponedjeljak tokom prijepodneva, u višim planinskim predjelima na sjeveru ponegdje je moguć snijeg i susnježica. U četvrtak pretežno oblačno, povremeno sa kišom ili kratkotrajnim pljuskom i grmljavinom, krajem dana i tokom noći u sjevernim predjelima će kiša preći u susznježicu i snijeg – uglavnom u južnim i centralnim predjelima mjestimično se očekuju umjerene količine padavina. U petak na jugu malo do umjereno oblačno a ponegdje slaba kiša je moguća u jutarnjim satima, na sjeveru promjenljivo, povremeno sa snijegom slabog intenziteta. Vjetar do četvrtka južnih a u petak sjevernih smjerova, umjeren do pojačan, ponegdje i jak. Temperatura vazduha u porastu, u četvrtak popodne i petak u osjetnom padu.

Danilovgrad

http://www.foreca.com/Montenegro/Danilovgrad?tenday
E ako ovo bude to ce biti nezapamceno, mada sumnjam. U ponedeljak kazu da ce u DG jutarnja biti -14, a dnevna -4.  :75: Cak ce u cetvrtak usled naglog zahladjenja biti snijega i izmedju ponedeljka i utorka.

Danilovgrad

Izvinjavam se, izmedju cetvrtka 9 i petka 10 decembra najavljuju snijezne padavine.

Stefan600

Bolje nam je da od sad pratimo Hmzcg, oni najbolje znaju. A ovaj sajt sto daje ovih -7 i snijeg to tesko boga mi.

Dzoni

Xaxxaxaxa,kako mijenjaju iz ulaza u ulaz materijala  :79:

Sad crtaju poprilicno solidan snijeg za 14.12 za Podgoricu, 18mm za 24h,ako se vidi da za cetvrtak daju 35mm/24h kise kada se ocekuju umjerene padavine dolazimo do zakljucka da bi moglo dovi do formiranja manjeg snijeznog pokrivaca ako veceras vec ne stave sunce za 14.12...jer crtanje snijega za PG samo udaljavaju a sto idemo blize sve nas sunce docekuje  :03: :75:

Danilovgrad

Secam se da je u Danilovgradu samo jednom bila dnevna -1 stepen, bio sam mali, bio je vedar i sucan dan i duvao je sjever, ali je bilo uzasno hladno. To je bilo prije 13-14 godina. I hoce li biti snijega u DG Admine? :)))))))