News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Februar 2021.

Started by sanjin, January 31, 2021, 23:50:58

Previous topic - Next topic

scepo

Quote from: Dzoni on February 13, 2021, 15:22:44
Zaista rijetko vidjena situacija u Podgorici !
Skoro 2/3 grada nema apsolutno nista sem slabo do umjereno mp3 provijavanje (centar, prvi dio dijela preko Morace, istocni i sjeverni dijelovi grada, juzni) a 1/3 tamo zapadnih dijelova imaju pokrivac 1-2cm. Kao da su dva grada u pitanju.
Upravo tako Dzoni, moram i naglasiti da je vjetar mnogo slabiji kod mene, vjerovatno je i to glavni uzrok ovih razlika..

Aquaria

Raspucao se śever "iz najjače". Odjednom mećava, ne znam otkud, kad ono raznosi sniježni talog sa drveća, tj. lišća

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Miloš

U višim prigradskim naseljima u Baru je lijepo zavejalo. Ovo je Dobra Voda (~200mnv). Ima tu i 4-5cm.
Foto - K. Peročević

Snijeg je sasvim oslabio i ostaje da vidimo može li još jedna tura kasnije uveče.

markonato

staracfoco

Kod mene je intenzitet snijega jači nego do prije pola ure ali je to i dalje slabo. U svakom slučaju prebacio je famozni 1 cm. U Baru, po slikama koje je Miloš postavio, ima ga više nego u Beranama.

Miloš BP

Ovih odprilike 4cm, kod nas lijepo izgledaju. -7 pa se prima i na magistralu, ne mogu mu automobili nista. Padavine podbacile, mozda noc donese jaci intenzitet pa bude jos ljepse...
Only black and white

Nikola

Vjetar se razduvao,-1C pod oblak ne pamtim od kad,prema zapadu 'čista' brda,put Kuča zavjesa.Pomet napolje.

Cirius

U Tološe je bilo 1-2 cm pokrivača, bilo je manje vjetra tokom dana.... još je bijelo po travi, krovovima i autima. Bilo je i po drveću, ali je śever depilirao to   :28:

Matija Milosevic

I odje su modeli davali do 10 mm
Ali sad pada najbolje gust pao je sigurno preko 5 cm na travi
Na staduonu odje ima 15 cm sigurno pada izgleda dje mu volja,sto rece milos sve je zameteno i putevi  :79:
Lijep ambijent odoh napolje na -11 C  :120:
Svaka cast i Baru danas na snijegu i primorju

Nikola

Provijava,zaledile manje lokve.

Nikola

Sad prikazaše Ulcinj na Vijesti bilo je preko 5cm odokativno.

sanjin

Quote from: Nikola on February 13, 2021, 18:57:35
Sad prikazaše Ulcinj na Vijesti bilo je preko 5cm odokativno.
Upravo toliko ima u 19h, po synopu. Dakle 5cm.

KL 7cm,  Zabljak 84cm, PV 2cm.

Fraka

U Kotor 0 stepeni... Poprsilo malo al eto nista posebno. Ulcinj ocekivano, Bar dobar, steta da nije malo više padavina bilo. Mozda bude jos do kraja dana

sanjin

Zanimljivo da nas najjuzniji grad ima dva i po puta vise snijega od  naseg najsjevernijeg grada. :102:

Nikola

:45:

I najhladiniji na jugu nevjerovatnih -3.1C u 19h uz slab snijeg,pravi planinski ambijent tamo.

Aquaria

Žali bože ovako crveno nebo... Vjetar rastura, ostalo je nešto malo snijega po travi. Zvanična temperatura -0.9, Masline -1.8, Golubovci -2°C.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

niksicki

Transmat

2 cm na prentinu glavicu- martinici.
Na jelenak suvo bilo.
5 km. A velika razlika.

Daj neko link za synop.

Fraka

Ima kompaktnih 0.01 cm u Skaljare  :05:
Steglo dobro i pada veoma sitan snijeg... T posla u minus lagano

Fraka

Eto i ova AMS Luka Kotor da zabiljezi minus ove godine, prvi put
Mislim da su sve ostale vec imale negativnu T. - 1 kod mene, brasnjavi, okitio lijepo

Matija Milosevic

Izacicemo na 15 do ujutru
Sad sa polja polarna noc ljudi  :120:
Ima cini mi se sad svudje po 10 cm
Ipak vjetar raznosi  :107:
Subjektivno skoro -20
Msm tacno -20

staracfoco

Prošetah autom i mogu vam reći da je ođe prava zimska noć iz nekih drugih vremena. Snijeg pojačao ali i vjetar, koji raznosi snijeg i sa krovova i sa zemlje. Sitan, suv snijeg pada u talasima i sve to na -10 stepeni(toliko je pokazivao auto). So, koju su putari danas popodne bacili , ne djeluje. Što se tiče visine sniježnog pokrivača niđe nije manji od 3 cm a, zbog vjetra i mećave, ima ga mjestimično i preko 10 i ne prestaje da pada.

Fraka

Opet lijepo pada u Kotor i sad se vec akumulira svaka pahulja, barem u Skaljare. T -1

Nikola

Jače provijavanje uz olujni vjetar.

Fraka

Sa zvukom sirene Kotor izvlaci dan  :109: :109:
1 cm u Skaljare, a i svuda reklo bi se po slikama  :109: