News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Jul 2020.

Started by Cirius, July 01, 2020, 00:01:33

Previous topic - Next topic

sanjin

Preko Morace bila prava oluja. Iscupano drvece , sugradica, grmljavina. Drugi dio grada malo jaci vjetar i vrlo kratak pljusak.

Matija Milosevic

Na selo danas do 4 suncano uglavnom sa kratkim pljuskom
Onda od 4 ipo monsun,vjetar kisa,malo mi je krompir sravnjen Ali vidjecemo.I u KL MASU KISE nije kao sinoc ali vidjecmo ujutru  :114:

Matija Milosevic

Lijep suncan dan,Ima vjetra I malo oblaka  :120:
Uglavnom bez kise

sanjin

Počela kiša. Danas smo išli do 36 stepeni.

Niksic 3

Dobra kiša se išibala na Cetinju.

Nikola

Oluja zahvatila Bar,6.0RR.

Matija Milosevic

Sinoc za mene iznenadjujuce najvise kise u Budvi  :120:
27 mm,kod Nas juce prokapalo Ali nista,trenutno oblacno uz vjetar

Mađo

Dok je u Budvu i Tivat(aerodrom) palo 27mm kiše sinoć kod mene skoro ništa,0.2 mm.
Na Cetinje 11mm a Pg 12.

budva lastva grbaljska

dobra kisa se ispadala i u brdima iznad Budve

Matija Milosevic

Kod mene citav Dan oblacan I suv uz vjetar
I sad krenu slaba kisa  :67:pokvasilo

Južina

Kakva oluja ovamo.Monsun :11:

Miloš BP

Monsun bukvalno bio. U početku kod mene i sa sitnim gradom.
Only black and white

Mađo

Kiša,umjerena,rekao bih slojasta oblačnost.20 stepeni.

sanjin

U Podgorici ponovo bila kraca oluja. Palo 8 litara.

Nikola

Oko 17:15h na Zabjelu možda drugi najjači pljusak koji sam doživio.Palo je za oko pola sata preko 30mm.

sanjin

Svjeze danas. PG oko 28 stepeni, Zabljak ispod 10. Primorje znatno toplije, 32-34 stepena.

sanjin

Jutros na Zabljaku samo 7 stepeni, na Cetinju oko 9. U Beranama juce Tmax svega 15 stepeni.

teletabis89

Nije to ništa, u regiji ima i lokacija, koje su se spustile na svega 3°C!!!, toliko su jutros zabilježile automatske postaje Bela Vodica (684 m) u Gorskom kotaru i Babno Polje (756 m) u Sloveniji, te službena postaja Sokolac (872 m) u BiH.

Valja spomenuti i automatsku postaju Novo Zvečevo (450 m) u Slavoniji s minimalnih 5°C!

sanjin

Juce je Tmax za PG promasena za oko 4 stepena (prognozirano 32). Danas za oko 3 stepena (prognozirano 34). Ovo su bas ozbiljni fejlovi.

sanjin

Na Zabljaku Tmin 5 stepeni.

Transmat

Kako su cudni oblaci danas? Nisam odavno vidio ovakve oblake. Kao da se prosipa kisa iz njih.

Matija Milosevic

Evo posle jednog vremena,bio Sam zeznuo nesto Ali su kolege pomogle hvala Im puno.Par lijepih dana,danas do 28 stepeni,sjutra moguca kisa  :120:

Nikola

28c u ovo doba se može računati kao prijatno vrijeme.Sjećam se podgoričkih 33c u 22h i 31c u 02h.Sa druge strane imamo koliko toliko padavina da se održi vegetacija zelenom,što utiče na T.

Matija Milosevic

Bas mi je zao sto ne radi AMS,nzm razloga
Pitanje je sta ce biti snjom,oce li uopste pocinjati  :107:

Matija Milosevic

Sjeverne ekspozicije Torne koje na niskoj visini pomalo nestvarno jos drze snijeg,slika je od moga brata
Snijeg se drzi I na stolovima,slika je zumirana ne bas dobrog kvaliteta.Ali Sam zaokruzio,nadam se da cete vidjeti.
U pitanju je vrlo mali smet Koji se jedva vidi,I Koji se nekako sakrio medju ovu kamen  :114: