News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Mart 2020.

Started by Miloš BP, February 29, 2020, 23:49:13

Previous topic - Next topic

Mladen

Sad već umjeren snijeg u Cetinje pada. Primio se svuda, na travnatim površinama ga ima više.

boka

I u Pg pojacao...konkretno Momisici

Poledica

U Nk ni traga ni glasa od snijega  :107:

Fraka

U Kotor mozda i obijeli, sasvim pristojno plasa. Intenzitet varira pa to zeza, inace bi se krenuo vatat. Pravi zimski ambijent. T u Skaljare 2.5 stepeni

Nikola

Mislim da je ovo najbrži zalad do snijega od mjerenja u PG,juče smo imali 22c.

Pojačava intezitet ali i dalje je to daleko od slabog.

albatros_mne

Čestitam snijeg svim snjegoljupcima  :03:

Od 17-18h uglavnom provijava, a povremeno na kratko pojača intezitet. Bio sam malo u šetnju, pravi je zimski osjećaj, kao da je početak februara a ne kraj marta...

Mladen

Niksic 3

Bravo Cetinjeeeee :43: :43: :43: :43:

U Nk pomalo provijava i to je to, standarno za sjeverni vjetar.

Mladen

Quote from: Niksic 3 on March 23, 2020, 21:10:20
Bravo Cetinjeeeee :43: :43: :43: :43:

U Nk pomalo provijava i to je to, standarno za sjeverni vjetar.
:109: Biće i u Nk.

Mađo

Palo više od 5 cm.Sad malo oslabio. T -3.2°

Nikola

Rvaši mjere 1mm,vjerovatno je obijelio od Meteriza i na Rijeku.

Trenutno provijava slab snijeg bez prekida od 17h.

St.

Srecno svima na snijegu..
Do prije dva dana sam kosio i rezao zelenio neko na 23 stepena u sorc i majicu kratkih sa kacketom.
Pojaca sad uh.  :116:  Slab do umjeren snijeg.  :121:

sanjin

Nek ostane zabiljezeno da je PG 23.marta prijavila padanje snijega.

Mladen

Sad već jak snijeg u Cetinje. AMS "zabagovala". Ima nekolko cm. :79:

Bura

Slaba kiša u Baru, T 3.3°C.

Bravo za Podgoricu!  :79:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

sanjin

T naglo pala na 3 stepena.

scepo

I temperatura naglo pade i vlaznos naglo skoci, ja izleceh napolje, ocekivao sam u najmanju ruku slab snijeg, a ono nista.. mozda je ovo i bag neki,jer Ams Masline nije ovakav pad imala..

sanjin

Pa vjetar se smirio.

Svi uslovi za snijeg su tu. "Samo" padavine fale.

scepo

Izgleda da je to,nastavlja da pada, 2,7 trenutno, tek sad shvatam kolika je steta sto nece biti nekih jacih padavina, ima li bi sanse i za neki manji pokrivac, ovako pitanje oce li i nekog slabog padanja biti :103:

albatros_mne

Snijeg pomalo pojača pa opet utihne...nikako da očepi  :02:

Matija Milosevic

U KL gust snijeg vec par sati
Lijepa noc  :79:

Danilovgrad

Dobro je bio krenuo. Sad ce to sa CT u DG.

Aquaria

Molim da se uvede novi termin za opisivanje snjegopada kao je ovaj trenutni - mušičarenje iliti snijeg mušičar  :120:

SnowHunter

Sitan, gust snijeg u Beogradu na negativnoj temperaturi - na Zvezdari se već skupilo nekoliko centimetara. Na snazi je policijski sat, a od večeras zaprijećene kazne za kršenje samoizolacije i policijskog sata su od 3 do 12 godina zatvora, pa noćnih slika zimske idile neće biti...  :120:

Tek par iz dvorišta:

Martovski sniježni pokrivač u Beogradu nije rijetkost, pa čak ni onaj dvocifrene visine (2005, 2006, 2010, 2011, 2013, 2018). Rekordni snijeg u trećoj dekadi marta za period 1948-2019 iznosi 23 cm i zabilježen je 23.03.1958. Da vidimo da li u jednoj ovakvoj zimskoj sezoni može biti oboren čak i jedan sniježni rekord?  :78:

sanjin

Slab snijeg. Do sada je bila tek po neka pahulja.