News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Oktobar 2019.

Started by Cirius, October 01, 2019, 01:14:54

Previous topic - Next topic

Cirius

Prijatna noć, vedro & tiho, ~ 21'C. 

staracfoco

Maglovito i hladno jutro. T 7 stepeni.

michael

ej, kad krece kisa? mislim da je vani samo djelimično oblačno

po modelima kasni malo

Nikola

Quote from: michael on October 02, 2019, 20:19:46
ej, kad krece kisa? mislim da je vani samo djelimično oblačno

po modelima kasni malo
Oko ponoći bi trebala,stiže nestabilnost sa Jadrana.

Aquaria

Ovamo je upravo počela slaba kiša, mada je i bilo malo prolazne prije nekih pola sata. Sijeva i grmi sa jugozapada.

Usput rečeno - šta bi Podgoričanima danas?  :102: Totalni ekstremi u oblačenju, na nekima vidjeh i zimske jakne, džempere, a bilo je prilično vruće (bar meni)  :26:

Nikola

Quote from: Aquaria on October 02, 2019, 22:32:34
Ovamo je upravo počela slaba kiša, mada je i bilo malo prolazne prije nekih pola sata. Sijeva i grmi sa jugozapada.

Usput rečeno - šta bi Podgoričanima danas?  :102: Totalni ekstremi u oblačenju, na nekima vidjeh i zimske jakne, džempere, a bilo je prilično vruće (bar meni)  :26:
Danas je bio zadnji dan za ljetni dress code.

Aquaria

Polako, još ima fore za nas koji nismo zimomorni  :119:
S prvom jačom grmljavinom ode i struja :11:

milos555

Trenutno u NK: pljuskovi sa jakom grmljavinom!  :52:

michael

promasaj modela. od obilne kise, jedan ozbiljni pljusak, bar na sirem podrucju podgorice  :78:

napolju bez nekih ozbiljnih oblaka

mecava

Pravo jesenje vrijeme u Beogradu. Temperatura 11 stepeni, preko 15 stepeni hladnije nego juce. Na Bjelasnici je između 10 i 11 casova kisa presla u snijeg i trenutno javlja prvi ovosezonski snijeg na -1°c.

Niksic 3

Kiša T 14.5c, pravi jesenji dan.

Niksic 3

Pad temp, jacanje śevernog vjetra T11c, kisa pojačala, planine noćas mogu dobiti snijeg.

staracfoco

Sinoć palo oko 10 mm/m2,tokom dana u nekoliko navrata nemjerljiva kiša,trenutno presjeverilo i pada umjerena kiša uz grmljavinu povremeno. Smračilo se kao da je već veče.

Aquaria

Zabijelilo na Durmitoru  :116:

michael

niksicki

Darko-Surdulica

Jutro prohladno, ima i dosta oblaka

Tmin. 5C
Takt. 8C

Vrlo susan period na jugoistoku i istoku Srbije, kod mne samo 3mm od ovog proslog talasa (fronta) :07:

sanjin

Mađo

Slana u polje jutros, Tmin 0.8°.
Zanimljivi oblaci preko Lovćena.  :81:

Miloš BP

Тешка маглуштина. Неће се дизат прије 11 cати. Т.око 4°С. На нос нам с јесени, и зими, изађе висок ваздушни притисак.
Only black and white

Miloš BP

Магла се макла око пола 11. Па је дан прелијеп. Сунчан, 22°С мах.Т. Једино од поднева што дува умјерен вјетар, јужних праваца.
Only black and white

sanjin

Jutros palo malo kise. Preko dana bilo veoma toplo - T dostigla 27 stepeni.

sanjin

Danas 28 stepeni. Lijepo vrijeme ali i pogodno za viruse i bakterije. Masa ljudi je bolesno.

Niksic 3

Kako pogadja accuweather prognozu za jesen ka prstom u šupak.No mozda im novembar oper koliko toliko obraz.
Topao dan u NK danas, cekamo sjeverovinu. :03:

staracfoco

Quote from: sanjin on October 12, 2019, 15:34:57
Danas 28 stepeni. Lijepo vrijeme ali i pogodno za viruse i bakterije. Masa ljudi je bolesno.
I ja sam,zadnjih dana,polijevao kao da mi je tu ,oko 70 godina,ali sam se ,konačno,iskobeljao. Danas ,na suncu,toplo a u hladovini prilično svježe. Bašte kafića prepune pušača koji se zaklinju da,kad ne bude moglo da se sjedi napolju,njihova noga neće kročit u kafane. Lijepi jesenji dani ali ovo prelazi u monotoniju. Već sam neđe napisao da su jutra i večeri hladni ili svježi a dani topli i tako copy-paste. Do kad,zna li iko?