News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Januar 2019.

Started by Miloš BP, January 01, 2019, 00:50:46

Previous topic - Next topic

albatros_mne

Пада и даље снијег уз озбиљну вијавицу на моменте. Штета што је вјетар овако јак, фин снијег би имали данас...

vanja

Gaga

polako se podizu oblaci,pitanje je ocemo li imat' vise padavina

bole

To vi je to Cikotici do sledece prilike
Jos sat dva dok ima padavina...malo ce snijezit i to je to

Krivi

Slab snijeg na Vidrovanu, uz na udare jak vjetar. Spuštaju se zavjese s planina, možda bude još akcije.
GGMU!

skener

Put od Bd do Pg preko Sozine trajao je 2 sata...u Rezevicima je mijesalo, Petrovac i Canj snijeg i na magistrali. Posle Sozine jak gust snijeg, ne pomazu ni cistaci, sleperi neki voze, neki pored...tako sve do Vranjine.

Sad je tunel zatvoren za saobracaj.

Mladen

Snijeg umjerenog intenziteta u CT.

Miloš BP

Only black and white

Gaga

a kod nas se vjetar smirio

cetinje1

Oko 60 cm u ct. Pada umjeren snijeg.

Miloš BP

Only black and white

Mladen

Mladen

Pojačao u CT snijeg, trenutno jak!

Matija Milosevic

Ct mi je Dan danas uljepsalo  :79:tacno da odem da uzivam  :79:

Južina

Nije nesto napadao tu oko 40cm najviše

Mladen

Oslabio snijeg, ali još pada. Ovo je bio super sniježni padavinski dan, koji odavno nije ovako viđen u CT. :79:

sanjin

U 19h:
Zabljak 76cm
Kolasin 63cm  :04:
Pljevlja 35cm
Niksic 30cm
Podgorica mrcena 4cm

skener

Nk manje nego jutros...a Ct ko zna, sjajan dan

cetinje1

staracfoco

Berane mjeri oko 40 cm jer čitavo popodne pada snijeg promjenljivog intenziteta. Sad sam se vratio iz šetnje. Smrzao sam se jer je počeo da pirka sjever a prati ga slab snijeg. Nijesam imao volje da podjem do nekog lokala đe se mjeri temperatura,pa ne znam kolika je,ali je subjektivni doživljaj smrzavanje. Prvi put,poslije dosta vremena,uhvatio mi se led po brkovima.  :02:

Poledica

Odje danas je 2 puta kretao da pada,oba puta po 20 minuta i stane.Uglavnom ima oko 30 cm,ocekuju nas mrazevi tako da se nece puno topiti.

Nikola

Bio sam u toku najjačih padavina popodne do Bandića,dobro se vratih.Slike posle.

milos555

Dzoni

Lijepa Niksicka idila  :101:

I kod nas je skoro ovako...

:05:

bole

Bice i kod nas 2052 :)
Bice ovdje jos epizoda Dzoni, Januar bogat sa padavinama a i hladnoce nece falit izgleda.... Kako se tijesim :120:
Mada mene iskreno ne fali ja sam po puteva non stop...
Svaki utorak po sjeveru...