News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Januar 2019.

Started by Miloš BP, January 01, 2019, 00:50:46

Previous topic - Next topic

St.

bole

Mađo

Sad uza strane kotorske,snijeg(nova,popodnevna tura) se spuštio nisko i zaledio.Gore visočije fino novoga snijega napadalo.

U selo,to jest samo polje, najviše ga je .Sigurno preko 30 cm u prosjek.Čistača niđe ni za lijek,dosta snijega po putu.  :16:

Bole-PG

u PG temperatura u porastu  :07:
Podgorice grade moj!!!

mareeram

Quote from: Mađo on January 10, 2019, 00:39:59
Sad uza strane kotorske,snijeg(nova,popodnevna tura) se spuštio nisko i zaledio.Gore visočije fino novoga snijega napadalo.

U selo,to jest samo polje, najviše ga je .Sigurno preko 30 cm u prosjek.Čistača niđe ni za lijek,dosta snijega po putu.  :16:

Kad vidm da aerodrom Podgorica nije radio celi dan....jasno mi je i da nema cistaca na putu gore.. :16:

vladobr

Osta li ista od snijega u Pg ? Forum nocas spava  :03:

Bole-PG

Quote from: vladobr on January 10, 2019, 03:38:36
Osta li ista od snijega u Pg ? Forum nocas spava  :03:
Ima ga i dalje, oblacno je temperatura oko 1
Podgorice grade moj!!!

Nikola

U toku noći je palo 1.1mm uglavnom susnježice,vidim jutros na šoferšajbnu tanka korica.Šteta što je tih 2mm u PG otišlo u kišu.
Oblačno i bez padavina.

skener

Ali zato susnjezica od skretanja za aerodrom do Sozine, sa druge strane sniheg nosen jakim N vjetrom skoro do Petrovca. Tek od Kamenova kisa do bd...

staracfoco

Ne znam kad je sinoć prestalo da sniježi. Ustajao sam oko 3 ure i tada nije bilo padavina. Od 6 urai jutros slab snijeg počeo ponovo da pada. Inače ,jutros je izmjereno 30 cm snijega uz t -3 stepena. Prognozirana T max je -2 stepena.
EDIT: snijeg pojačava intenzitet.

Matija Milosevic

Nikola

Ajmo barani  :111:

Vjetar u pojačanju,magla se povukla sa brda.

Južina

Sipa, ide ovo na 1/2 m  :11:

albatros_mne

Је ли могуће да јутрос на 1 степен и уз умјерен сјеверац прокапава киша? :30:

bole

Moguce da ce presnijeziti u Pg ima jos padavina finih...
Na Goenjim kokotima kod pumpe susnijezica.... Ojdoh malo na primorje preko CT   :120: :79:

Južina

24cm, ovaj sto mjeri je zaboravio onaj led od 7cm :11:

cetinje1

U ct umjeren snijeg. Od juce palo 7-8 cm. Djeluje da je vise od 35 cm.

Matija Milosevic

Matija Milosevic

cetinje1

Darko-Surdulica

Slab sneg, T -5C
Visina 32 cm :107:

A modeli davali 30 mm snega,  a ono jedva 5 cm do sad, ovo danas poslednji voz
.. :51:

vanja

Brda i planine u magli ,duva sjever i pada neka slaba susnjezica kroz grad. vidim po koju rastopljenu pahulju na sofersajbni T 2.8 c

Dzoni

Quote from: bole on January 10, 2019, 07:49:35
Moguce da ce presnijeziti u Pg ima jos padavina finih...
Na Goenjim kokotima kod pumpe susnijezica.... Ojdoh malo na primorje preko CT   :120: :79:

A dje u PG da presnijezi ? Nemoguca misija je taj proces kod nas, sem uz jak sjever pa da nanosi malo a to nije padanje...

St.

Prelijepoo zimsko jutro.   :105:

Snijega ima nekih 15cm. Hladno je ima slabog sjevero-zapadnog vjetra, T 0.5°  vuce se izmaglica po Garcu i planinama.

Cetinje i Budva biljeze jace padavice, moze nesto naici.

albatros_mne

Почео слаб снијег. Могуће и да наноси