News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Januar 2019.

Started by Miloš BP, January 01, 2019, 00:50:46

Previous topic - Next topic

sanjin

Skoro 6 stepeni. Progrijava sunce. Nemojte trosit kafu nocas.

Bole-PG

Jos ce da raste a davno probio najavljenu Tmax, ali vazno da mene napadaju neki clanovi jer iznosim svoje misljenje
Podgorice grade moj!!!

sanjin

Evo i Cetinje u plusu. Auuu...

skener

I Ct i Nk su u plusu, ali pasce temp

Al3k5aNd4R

Hahaha :)
Crna Podgorice... Niđe ka' kod nas, veća je vjerovatnoća da će temperatura biti u malom plusu, mozda čak i u malom minusu na potpuno vedro vrijeme nego na oblačno gdje noć prije temp ode u velik minus za Podgoricu i onda se malo promalja sunce i ćao zdravo... Sprdnja od klime u Podgorici
❄❄❄ --> Podgorica <-- | ❄❄❄ |My gallery on 500px | Mačka mala | ❄❄❄

trbusnjak48

Akoo vas mogu vise citat i slusat kako lelecete a tek sam prije dva dana dosao, pa ljudi kao da nikad posle toplog dana nije sledeci dan osvanuo snijeg, a ne nikakvih 4 stepena, stvarno mi niste jasni, snijeg pada 100% i nemojte mi lelekat ovuda :107:

Dzoni

Poprilicno iznenadjenje i to lose...evo 14h a u Podgorici i dalje imamo gotovo konstantne suncane intervale :52: :52: :52: i T preko 6c ! I neke jade od oblacnosti.
Naoblaka je davana vec u 11h, medjutim kasni zestoko, tesko da cemo oblacno vrijeme, bez suncanih intervala, imati prije 15-h. Najgora moguca kombinacija...Ali i pored toga, krecemo sa snijegom  :79:

sanjin

Bogme Dzoni, nisam siguran. Kasnije ce da otopli po visini a mi u debelom plusu. Dg je vec druga prica, tamo moze da narolja 30 cenata kao.od sale. :67:

bole

Lagano Dzoni Pg 10-+5cm

Fraka

Potpuno se naoblacilo..  T je 5 stepeni.

petar

Polako, sve ce doc na svoje  :72:
ako nista makar cu prosetat tu do Danilovgrada da se grudvam  :05: :05:

bole

Petre neces morati da ides U DG sigurno veci pokrivac ce biti u PG :)

sanjin

Aooo, kako sporo opada T. 4.8

staracfoco

I kod mene se naoblačilo a T u 12 sati bila -4.Ni sad nije mnogo viša jer je snijeg (kojeg osmatrači HMZ nijesu registrovali kad su poslali podatke za synop) potpuno suv a nema ni naznake da se neđe topi.Ni kapavice sa krovova nema. Vidim da je Rožaje na 0 stepeni što znači da je,po visini,otoplilo. Inače je Berane do zla boga osjetljivo na jugovinu i često smo,kad zapuva jug,topliji od ZB ravnice. Iz ovakvih situacija često se desi da,iako se najavljuje snijeg,dobijemo ledenu kišu. Nadam se da ovaj put nećemo imati to zadovoljstvo.

Dzoni

Quote from: sanjin on January 08, 2019, 13:45:23
Bogme Dzoni, nisam siguran. Kasnije ce da otopli po visini a mi u debelom plusu. Dg je vec druga prica, tamo moze da narolja 30 cenata kao.od sale. :67:
sanjine, prilicno sam siguran da ce biti ok. Cak i u 01h da krenu padavine, -4,4c imamo na 850hPa i oko -2,5c na 925hPa, nema sanse da to bude kisa, ako iole nekog inteziteta padavina bude, ma koliko T2m bila.
A DG je planina  :03: , jedno jezerce hladnoce (-3c) po visini se daje svo jutro bas za lokaciju DG, ako bude padavina, iznenadice prijatno visinom pokrivaca !

Poledica

Jaca oblacnost pokrila nebo za 15 minuta.

Dzoni

Quote from: Poledica on January 08, 2019, 14:25:13
Jaca oblacnost pokrila nebo za 15 minuta.
Nas u Pg i dalje griju suncani intervali, pola 3 je...

sanjin

Fraka

T 4.5 stepeni. Mislim da ce i odje bit snijega u pocetku, nadam se i malom pokrivaču, prije kise. Al ja svakako ne ocekujem prevelik klin i stojim i dalje kod toga da nece bit problema za kotlinu.. 

boka

Stize jaca oblacnost sa zapada
Temp u blagom padu  :25:

petar

Mislim da ce polako poceti da se sklapaju kockice, idemo lagano s temp, stize oblacnost, u sustini bice sve onako kako se i najavljivalo. Mora se malo i nervoze unijet ipak se ceka prvi Podgoricki snijeg :11: :72:

Dzoni

15h, i dalje ima suncanih intervala... :58:
Ocekujem i nadam se ubrzo potpuno oblacnom vremenu bez da sunce probija. Takt 4,5c.

JovanK

Pada mrak svakako za uru ipo
Ide to kako treba :79:

JovanK

Evo me kroz Kl prolazim vracam se za Pg
U Kl -5 pokazuje auto

boka

Pada polako svugdje temp u zadnje sat vremena...
mislim na Bar,Ulcinj,Cetinje i H.Novi

Pg Temp u padu
Takt 4,3

AMS Masline 2,8 c