News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Januar 2019.

Started by Miloš BP, January 01, 2019, 00:50:46

Previous topic - Next topic

staracfoco

Gledao sam gotove prognoze. Interesantno je da sve produžavaju padavine do kraja sjutrašnjeg dana a uz to predviđaju danas ,do noći,jak snijeg a sjutra umjeren do jak. Prognoze su oslonjene na EC model.

mareeram

@ Mađo

Ova druga slika, kako pada ukoso, mećava! :101: :105:

boka

Krpetine padaju u Pg.... :79:

Mađo

Quote from: mareeram on January 09, 2019, 11:48:15
@ Mađo

Ova druga slika, kako pada ukoso, mećava! :101: :105:

Da, često ovamo pada uz vjetar i ne zadržava se neki veliki snijeg po krovovima i drvećima, pa izgleda kao da je snijega manje no što ga je.
---
Umjeren/jak sitniji snijeg,-0.7° fiksno uz 95% vlage. Vazdušni pritisak u daljem padu.

Transmat

Jelenak, sige, prentina glavica  po 13 cm snijega samo.
Sad pada vlazniji tezi.

Gaga

Trenutno ozbiljan intezitet :79:

Manojle

Не знам ко измјери у Данилограду 20 цм али добро... У Мартинићима је већ између 12 и 13 цм и пада изузетно јако. Ако се одржи до ујутру а узмемо у обзир да се циклон премешта у близини нас, те да ће пада темепература од 3, 4 сата, онда имамо сценарио близак ономе из фебруара 2012. године.

Bole-PG

Od 12h do 15-16h najavljuje se nova kolicina vecih padavina
Podgorice grade moj!!!

St.

Ja mjerim licno evo 20cm, i preko ima kao iz sale.  Kakav snijeg pada uh.

Nikola

Jak intezitet u DG  :101: Od jutros 10cm napadalo.Asfalt se ne vidi.

JovanK

Podgorica teško da će prekišit...
Kasnije pada tmp tako da bi posle imali opet snijeg ako bude padavina ako se ne varam? :23:

Gaga

Bogami mislim da smo blizu kise trenutno

Poledica

32 cm u Nk.Sad mjerio.

Danilovgrad

Danilovgrad prevacio 20cm!!!!! :110: :111:

cetinje1

Ct jak snijeg od 9h. Vise od 30 cm.

WhiteWalker

Niksicani se uspavali :03: Javljajte kako pada gore (ja sam trenutno u PG pa ne znam kako je u mom Niksicu). Veliko BRAVO za PG-djane i DG-djane :79:

Transmat

Palo je vise u Dg nego kod mene. Razlika je velika. Uzivajte tamo u snijegu. I ovdje sad trpa. Jos dva sata i gotovo je sa padavinama.. sad prodje cistac puta inace ko ndma zimske nema mrdanja . Zalijepio se za cestu suv.

Fraka

Mislim da je to to sto se prodora toplog vazduha tice. Vrmac je opet u snijeznoj zavjesi,  tako da nema straha od probijanja toplote. Lije kisa na +2

Bura

Umjerena kiša u Baru, ima i pljuskova ali ništa specijalno. S pojačavanjem padavina i temperatura je u padu, trenutna T 5.7°C.

Podgorica prešla u plus, nadamo se da neće doći do onoga do čega može doći. Zato ajmo  :79: :79: .
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Nikola

Mjerim 18cm u Goricu,3km od DG.Pada jak snijeg.Neće slike sa telefona da se očitaju,to ću posle da postavim.

Bole-PG

Cime uspore padavine kao da kisa pada tako izgleda ali nije.
Jos par sati padavina

Svaka cast za NK, dobili su mnogo vise nego mi, a i ocekivat je sa ovim zapadnim strujanjem
Podgorice grade moj!!!

sanjin

Kad oslabi prelazi u susnjezicu.

JovanK

Koliko li je PG dobila cm snijega?

skener

Vidjecemo visine u 13h