News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Januar 2019.

Started by Miloš BP, January 01, 2019, 00:50:46

Previous topic - Next topic

niksicki

Siguran sam da smo izasli na 30 cm  :79:

boka

Kakvo li je stanje na Ct zna li se ...

Poledica

Ima sigurno 30 cm.Mjerio sam na neke netaknute povrsine.

Dzoni

Padao je na momente jak snijeg krupnih pahulja ali kratko pa ga usitni, cini se na momente i susnjezica da pada, previse brzo pada na tlo...
T2m (-0,4c) se jos dobro drzi a po visini ne vjerujem da je vise od -2c...Sve je ovo sad kriticno...Vidjecemo.  :79:

dacolik

Moze ovo da ispadne ludilo dan na kraju :D

skener

U PG i DG ce oko 12-13 biti kriticno, do tada je to snijeg, za sad suv, posle vlazan

cetinje1

U ct oko 20+. Pada jako

dacolik

Quote from: skener on January 09, 2019, 10:43:00
U PG i DG ce oko 12-13 biti kriticno, do tada je to snijeg, za sad suv, posle vlazan

Onda bi trebalo da jos zahladi .

staracfoco

Nakon posljednjeg javljanja izašao sam da prošetam i tada kao da je neko zavrnuo slavinu. Sat i po trajalo je mučenje sa slabim snijegom i to po sistemu kreni- stani. Trenutno je pojačao i pada umjerenim intenzitetom. Drago mi je što su Podgoričani,konačno,dobili pravi snijeg.

Matija Milosevic

Bas Sam sad pisao na forumu na vajber, nikad nisam vidio da svaka stanica javlja jak snijeg,momenti za pamcenje  :79: :11:

mecava

Trpa i u BP cijelo jutro, presli 20cm. Bolje nego sto sam ocekivao.  :79:  :79:

Dzoni

Pada umjeren sitan snijeg...milina.  :101:  :79:
Ima ga, po slobodnoj procjeni, 12-13cm.

Poledica

Jel se padavine nastavljaju sjutra?

dacolik

Prema yrno padavine ce biti poprilicno jake u narednih par sati a nastavljaju se i sjutra nesto manjim intenzitetom...

albatros_mne

Pojacava intezitet, bas lijepo pada. Ima li sta ljepse, sjedim uz caj, pomalo raduckam i gledam snijeg kako pada...Docekah to i u PG  :101:

Dzoni

Quote from: albatros_mne on January 09, 2019, 11:02:53
Pojacava intezitet, bas lijepo pada. Ima li sta ljepse, sjedim uz caj, pomalo raduckam i gledam snijeg kako pada...Docekah to i u PG  :101:
Ima, bit napolju i aktivno uzivat u zimskoj caroliji  :109: :101: :79:

Niksic 3

Manojle

Људии, сјајне промјене код ЕЦМВФ модела, ово се може претворити у најснегоноснији период од 2012. Ево сада ЦМВФ поставља падавине и ноћас и сутра, наравно снијег. Може свашта бити, овај европски модел је задао ударац америчком ГФС моделу данас који је скроз промашио. Снега може бити и код вас на приморју.

Manojle

Иначе у Мартинићима пада јако, сув и густ снијег. Температура је 1°С.
Послао бих вам фотографије али неће нешто...

albatros_mne

Quote from: Dzoni on January 09, 2019, 11:05:33
Quote from: albatros_mne on January 09, 2019, 11:02:53
Ima, bit napolju i aktivno uzivat u zmiskoj caroliji  :109: :101: :79:

Sinoć sam ja po Gorici i gradu uživao dok je padao... A za posle je planirano grudvanje i sneško  :11:

Matija Milosevic

Jes da je KL u pitanju,Ali sad se nista ne vidi jeziv intezitet  :79:

Mađo

Maloprije sam uša u kuću.Snijeg je u zadnje uru vremena okrupnjao i više je mokar no prije, a to potvrđuje temperatura koja je porasla na -0.6°.Pada između umjerenog i jakog inteziteta, a po slobodnoj procjeni oko 20-22 cm na ravnome.  :81:

boka

Ako je vjerovati po yr.no u naredne sat vremena ceka nas 14 mm padavina u Pg....
zvek se napravi danas a do kad ce ne znamo  :33:

Mađo

Studeno,1200mnv, zanimljivo, na -0.6° a bilo je izašlo na +0.2°.Oće li bit veći priliv vlage nego što je predviđeno?  :78:

St.

Kakav snijeg pada od jutros, uh. :52: Imamo 20cm snijega.  :105: