News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Decembar 2018.

Started by Cirius, November 30, 2018, 23:59:15

Previous topic - Next topic

staracfoco

Ispravka. Po synopu 17 cm snijega.

Niksic 3

Mađo

Čestitke staracfočo na snijegu.Kod mene od sinoć je prekišilo, na +1,5°a sad već smo na 6°.

bole

Prohladno jutros i u glavnom gradu
Temp 4c sitna kisa

niksicki

Evo u Kolasin na minusu kisa. Niksic i Gacko oba grad po 0.8 stepeni. U nk kisa, a gore jos uvijek snijeg.

Miloš BP

Ovde 8cm jutros. Sad ne pada ništa. T.oko 1°. Nadam se kiši danas, i naročito T.u plusu preko noći,jer mi je jako potrebno!
Only black and white

staracfoco

Quote from: Mađo on December 14, 2018, 08:15:04
Čestitke staracfočo na snijegu.Kod mene od sinoć je prekišilo, na +1,5°a sad već smo na 6°.
Fala ti veliko,Mađo. Volio bih da vidiš na šta to sad liči. Makar je bilo lijepo gledati dokle je padao.

cetinje1

Može li sjutra na ct okrenuti na snijeg?

niksicki

Selo Javljen u Goliju jutros imalo 5 cm snijega. Jutros oko 10 prekisilo.

Niksic 3

Quote from: niksicki on December 14, 2018, 13:11:20
Selo Javljen u Goliju jutros imalo 5 cm snijega. Jutros oko 10 prekisilo.
Ista situacija i na Jasenovo Polje,dok Savnik ima 18cm,raspored padavina je bio takav da nije zahvatio ova nasa sela.Al nikad mi nece biti jasno zasto je Savnik onako osjetljiv na juzni vjetar,dobro je uvucen izmedju visova i daleko je od more :78: .
Zbog takve osjetljivosti ne mogu cesto imati velike snjegove ko npr Jasenovo Polje i Golijska sela.

U Nk kisa,dobro se drzi ovo malo snijega. :109:
Plužine biljezi rast sa 8cm na 12cm.

michael

pa pljevlja su najosetljiviji grad na prodor juga, a najsjeverniji, iza svih planina

inace, kad sam vec u pv, da kažem da je tiho, 1c, oblačno, bez padavina...

mecava

U Beogradu trenutno idila. 0 stepeni uz umjeren snijeg.  :116:

Miloš BP

1°C. Slaba kišica.. Žabljak 3°, KL 4°...
Only black and white

niksicki

Evo presnijezilo na Scepan Polje. Ukoliko mi je tacan neki program koji imam na telefonu Scepan Polje lezi na nekih 500 mnv.

vanja

Quote from: mecava on December 14, 2018, 17:19:57
U Beogradu trenutno idila. 0 stepeni uz umjeren snijeg.  :116:

gledam na areni 1 uzivo mec partizan macva. igra se po snijegu.gledam kad ce neko da slomi nogu. mecavi tamo cini mi se.

sanjin

Danas ocekivano juzinica.

Visina snijega se smanjila svuda.

Zabljak 26cm, Kolasin 16cm, Pljevlja 4cm, Niksic 1cm. Do sjutra popodne, pitanje je oce li ista ostati.

Nikola

Šćepan Polje 480mnv snijeg,Žabljak oko 10km vazdušne linije na 1450mnv kiša.

Svitka,kiša i pljuskovi.Prohladno.

sanjin

^^^
Zato sto je, prema kartama, minus tacno na granici CG i BiH. Steta koje ce se padavine prosuti u kisu.

edit: U Baru neki potop.

Niksic 3

Kisa u Nk.
Vidjoh na Instagram da u Pluzine ima lijepog snijega oko 10-15cm jos ima,sjutra bi moglo tamo fino okrenuti poslepodne.

Fraka

Jak pljusak i u Kotoru...  Ima i malo grmljavine.

Južina

Pada neki jad od kiše, magla se uvukla u svaku poru kotline.Pregadno vrijeme :20:

sanjin

Kako trpa po Bosni, Vojvodini i Zapadnoj Srbiji. Do nedjelje ujutro mnoga mjesta ce premasiti pola metra.

michael

nevjerovatno, ka srbiji i bosni, trpanje, kod nas nista....  :78:

u pljevljima, katastrofa, hladno, sitna kisica, ka granici sa bosnom snijeg.... sa srbijom snijeg....

Fraka

Dobro, sve kao sto se i očekivalo... Najgrdje moguce vrijeme. Ogavna jugovina, ima 16 stepeni..  Povremeno pane malo kise.

scepo

Kako kazan drzi daanas,zabetoniraana T,eo smo i cak od Nk hladniji :104: