News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Decembar 2010.

Started by Miloš, November 26, 2010, 16:48:14

Previous topic - Next topic

Fraka

zato sto je zadnji put umbrella promjenila nesto prije ako se ne varam 20 sati, ispravi me ako grijesim.

Vjestica

GFS crta nesto vise padavina posto dodje zahladjnje,Danilovgradu crta 11.6mm pri temperaturi od 2C,lijepo,vjetar jak.
http://vreme.yubc.net/prognoza3dana.php?kv=1&idg=211&idz=42&idf=6567

Fraka

Ja i dalje mislim da pri ovom scenariju, Boka moze dobit snijeg prije ravnice.. No licno ne bi volio da padne dolje dok sam u Bg...  :83:

milos555

Mora biti snijega !!! Jeste li sad slusali na TV Vijesti, najavljeno je izmedju cetvrtka i petka znatni pad temperature i u vecini predjela ce padati snijeg,bice i mecava,vjetar ce skrenuti na sjeverni !!!  :109: :111: :79: :79: :79: :79:       E ako su oni najavili treba im vjerovati    :63: :114:

Fraka

Nista oni vise ne znaju od nas, naprotiv ..  :11: Ima jos do cetvrtka, treba jos koji put to da potvrde izlazi..

Fraka

ehtelion

Fraka

Pa, obicno kad se desava ovakva nagla promjena vremena zahladjenje prvo naidje u boku i jednostavno snijeg ranije pocne padat..  dok u pg ostane manje i prije ga vjetar rascera

Vjestica

Quote from: Fraka on December 06, 2010, 19:24:24
Pa, obicno kad se desava ovakva nagla promjena vremena zahladjenje prvo naidje u boku i jednostavno snijeg ranije pocne padat..  dok u pg ostane manje i prije ga vjetar rascera

Fraka,oprosti,,ali nisi upravu,ne znam je li ikad takvo bilo (moguce) Ali,zahladjenje dolazi sa sjevero zapada,tako da ce u Boki temp spustit intezitet padavina,a tu je i grijalica (more),sumnjam da ce dolje bit nekog jaceg vjetra,dok ce u Bjelopavlice vjetar+intezitet padavina..Mislim da nisi upravu,al eto neka rece neko drugi,jer primorje je totalno druga prica,za razliku od unutrasnjosti.

Bole-PG

Evo mene nazad nisam bio sto godina  :12: .Ali pratim ove izvjestaje i sto da kazem bez da se moze desiti isto kao Nikoljdan prosle godine da krene susnjezica pa neki umjereni ili slabi snijeg .Nadam se bar da opalim koje grudve :111: :111: .Najbolje meni godina je bila kada je padao snijeg dan dva i kada smose grudvali po suncu koje  je upeklo a snijeg se jos ne topi ili setac uvece po snijegu bulevarom i gadjes grudvama kola ili stubove :03:
Podgorice grade moj!!!

Fraka

Kolko se sjecam 19. februara 2009. primorje je dobilo vise snijega od Bjelopavlica, a bila je slicna situacija..

Vjestica

Quote from: Fraka on December 06, 2010, 19:42:34
Kolko se sjecam 19. februara 2009. primorje je dobilo vise snijega od Bjelopavlica, a bila je slicna situacija..

Mislim da je Danilovgradski na ovom forumu postavio sliku napadalog snijega iz Dg,bas toga datuma cini mi se..bilo ga je preko 20cm..

Fraka

Ne znam, vidjecemo.. i svakako nije Dg i Pg isto, ni najmanje. Ja bi cak i vise volio da u ravnicu padne, jer nisam u kotor   :11:

ehtelion

19. 02.2009. je palo oko 30 cm snijega-vozili smo snowboard kod zete ispod Lovackog. Ne znam koliko je palo u primorje.

Fraka

Sad cemo vidjet sto kaze EC  :81:

Bole-PG

Moze li se sto znatno mijenjati ova prognoza?Je li 19.02 bio datum ono kad je zavejao i puteve kod petrovca (tj one magistrale iznaz)
Podgorice grade moj!!!

niksicki

Nesto mi je sumnjivo sto se Madjo i Milos ne javljaju  :02:

Fraka

Jeste bole, Petrovac je bio blokiran.
Madjo je na rabotu vjerovatno..

ehtelion

tad je palo metar snijega u sela na Skadarskom jezeru i na Cetinje.

Bole-PG

Neprohodno je bilo preko Obzovice
Podgorice grade moj!!!

Vjestica

Quote from: ehtelion on December 06, 2010, 19:52:39
19. 02.2009. je palo oko 30 cm snijega

Eto Fraka,ehtelion se dobro sjeca.Dobar EC 12Z

Fraka

Ne znam koliko je dobar, samo znam da na yr.no vise nema n z od zime za cetvrtak....

niksicki

Gaga

Uff e zbog ovoga ja ne gledam vise strane sajtove!!! Predlazem i vama to zanimljivije je i manje nervoze  :35:

Poseydon

Quote from: Fraka on December 06, 2010, 20:48:54
Ne znam koliko je dobar, samo znam da na yr.no vise nema n z od zime za cetvrtak....
Potpuno ocekivan razvoj situacije,jedino mi se ta kisa u nedjelju ne uklapa. Snijega za Pg nema, kako sada stvari stoje