News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Oktobar 2018.

Started by Cirius, October 01, 2018, 00:03:05

Previous topic - Next topic

AnaNirvana

Quote from: vanja on October 10, 2018, 17:02:44
Quote from: AnaNirvana on October 10, 2018, 08:33:02
Preko dana vruce, ujutru vruce....

Sinoc setnja gradom u kratke rukave nezamislivo ali i prijatno jer obicno su noci u ovo vrijeme za duge rukave. Danas opet suncan dan,prodje po koji oblak, trenutno savrsenih 25.5 stepeni. Nek se ispuca ovo do Novembra a onda pozdrav narednih 6 mjeseci.

Ja inace volim kisu i hladno vrijeme, tako da sada dolaze moji dani :)

sanjin

Nadam se da ce tih dana biti sto manje  :61:
Jucr Tmax 28.7

superwoman

Quote from: sanjin on October 11, 2018, 13:45:11
Nadam se da ce tih dana biti sto manje  :61:
Jucr Tmax 28.7

Kastrofa, savrseno vrijeme za promaseni stajling, ujutro prohladno, preko dana toplo...

Poledica

Svjeze nocas,vedro i tiho.

AnaNirvana

Moze li mi neko reci kako da stavim sliku na profil? :)

Niksic 3

Cao Ana. :03:
Evo i ja sam upravo sad stavio sliku,bila me muka evo 2 ipo godine :67:.Prvo izaberes sliku koju hoces,onda odes na sajt postimage.org,tamo izaberes koju hoces sliku,izaberes opciju avatar 100x75,posle kopiras direct link,vratis se na forum,kliknes na opciju "profile" u gornjem lijevom uglu.Zatim kliknes na "modify profile",posle kad ti se otvori oznacis opciju "specify avatar by url" i onda nalijepis link slike i to je to.I na kraj kliknes "change profile".

Izvinjavam se za off.

Niksic 3

Toplo,svaki dan isti,postaje iritantno ovo vrijeme,nivo jezera je dosta opao,a vidim i Moraca presusila. :01:Potrebna je kisa.

AnaNirvana

Quote from: Niksic 3 on October 12, 2018, 21:57:15
Cao Ana. :03:
Evo i ja sam upravo sad stavio sliku,bila me muka evo 2 ipo godine :67:.Prvo izaberes sliku koju hoces,onda odes na sajt postimage.org,tamo izaberes koju hoces sliku,izaberes opciju avatar 100x75,posle kopiras direct link,vratis se na forum,kliknes na opciju "profile" u gornjem lijevom uglu.Zatim kliknes na "modify profile",posle kad ti se otvori oznacis opciju "specify avatar by url" i onda nalijepis link slike i to je to.I na kraj kliknes "change profile".

Izvinjavam se za off.

Hvala, evo da pokusam :)
Vidjece se ako uspijem :)

Miloš BP

По АМС-у данас 25,1°С. Значи-љетњи дан :109:
Only black and white

superwoman

Bar su jutra i veceri hladniji....a druga polovina oktobra...

Miloš BP

Treci uzastopni ljetnji dan. T.malo iznad 25°C.. Steta, sto ce slicno vrijeme potrajati jos samo, 2 dana..
Only black and white

AnaNirvana

Jedva cekam da padne malo kise :)

sanjin

Jel moguce da je Tmax danas bila 29.7? :01:

Admin

Na Žabljaku danas jedva 10 C, sjutra svježije.

staracfoco

Prvo pravo jesenje jutro ove godine.Tokom noći palo 3,4 mm/m2 kiše,a i trenutno se cijedi,T 7 stepeni sa niskim oblacima i bez vjetra.

Bura

Oblačno u cijeloj državi, na sjeveru slaba kiša i hladno.
Na Žabljaku pada slaba kiša na T 4.1°C.
Na primorju temperature oko 20°C, najtopliji u državi Ulcinj sa 21.7°C.
U Podgorici poslije jučerašnjih 27°C u ovo vrijeme, danas 19°C.

Na najvišim mjernim stanicama u regionu pada snijeg: na Zavižanu i Bjelašnici na negativnoj, a na Kopaoniku na pozitivnoj temperaturi..
Bolje gram nafake no kilo mozga.

EagleS

Prve pahulje sa Durmitora, put Žabljak - Mala Crna Gora. Autor: Vladimir Dakić/Vijesti

The absence of evidence is not the evidence of absence

AnaNirvana

Quote from: EagleS on October 21, 2018, 20:05:00
Prve pahulje sa Durmitora, put Žabljak - Mala Crna Gora. Autor: Vladimir Dakić/Vijesti

Predivnooooooo

Poledica

Polako se oblaci.Svjeze je.

niksicki

Miloš BP

Pocela kisa.. Vjetar umjeren do jak,trenutno.
Only black and white

staracfoco

Odavno ne pamtim da sjeverni vjetar u Beranama duva ovom jačinom kao u zadnjih 15 minuta.Pada i vrlo slaba kiša.

EagleS

Stigao je vjetar u PG, vjerovatno dosta oslabljen mada na udare nije preslab, gust 9m/s
The absence of evidence is not the evidence of absence

Bjelopoljac

Pozdrav svima, sa prozora gledam Bjelasica je dobila snijezni pokrivac  :79:

Nikola

Naoblačilo se nešto prije ponoći.

Trenutno slaba kiša,T 14.4c