News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Jul 2018.

Started by Cirius, July 01, 2018, 00:40:26

Previous topic - Next topic

Cirius

Jul donosi porast temperatura i uobičajeno neprijatne vreline, ali bez crvenih upada iz  Sahare. Moguće su i nestabilnosti.

superwoman

JUl-Ponijeti sa sobom:
1.japanke
2.cipele za kisu
3.naocare
4.kisobran

Bura

Quote from: superwoman on July 02, 2018, 09:22:30
JUl-Ponijeti sa sobom:
1.japanke
2.cipele za kisu
3.naocare
4.kisobran

:05: Žao mi je što ne pišeš češće.  :47:

Topao i reklo bi se sparan drugi julski dan. Ipak, vrućina još uvijek nema pa je ovo zlatno.
Podgorica je imala osmodnevni predah od 30-ica.  :45:

U Baru je trenutno T 29.8°C uz vlagu od 56%.

edit: Tek sad vidim da nije aktuelno nego prognoze. Praštajete.  :09:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

superwoman

:47:
Quote from: Bura on July 02, 2018, 13:08:33
Quote from: superwoman on July 02, 2018, 09:22:30
JUl-Ponijeti sa sobom:
1.japanke
2.cipele za kisu
3.naocare
4.kisobran

:05: Žao mi je što ne pišeš češće.

:47: .... I meni je super, ko ce prati dugu kovrdzavu kosu svaki dan....samo da potraje  :27:

Topao i reklo bi se sparan drugi julski dan. Ipak, vrućina još uvijek nema pa je ovo zlatno.
Podgorica je imala osmodnevni predah od 30-ica.  :45:

U Baru je trenutno T 29.8°C uz vlagu od 56%.

Južina

Gledam nešto ovaj diagram GEFS-a, nema ljeta do daljnjeg
Tu do 30 i nešto malo preko stepeni može da nakrka oko 14, ali ostali dani za sada odlično izgledaju
Samo jul da se pregura i gotovo je to :11:

Nikola

U noći pon-uto i utorak nestabilno sa pljuskovima i grmljavinom,moguće su i nepogode.

superwoman

Quote from: Nikola on July 14, 2018, 13:39:20
U noći pon-uto i utorak nestabilno sa pljuskovima i grmljavinom,moguće su i nepogode.

Ja sam kisobran jos danas ponijela, za svaki slucaj :120:

Goran1984

Slazem se, Juzina ovo do Jula, Avgust  i da grije nista nema uvece a i Nk polje uvijek nestabilnost pogodi,ne znam za ove dolje tamo moze grijat al ni tamo nece ono 50 njihovo standardno tako da je ove godien Podgorica spasena...

Niksic 3

Quote from: Goran1984 on July 19, 2018, 21:37:20
Slazem se, Juzina ovo do Jula, Avgust  i da grije nista nema uvece a i Nk polje uvijek nestabilnost pogodi,ne znam za ove dolje tamo moze grijat al ni tamo nece ono 50 njihovo standardno tako da je ove godien Podgorica spasena...
Dosad u ovaj mjesec nas vala nista nije pogadjalo,svega 8mm do sad,mada evo kise u ponedeljak.

superwoman

Ima li iko da moze dati kakvu prognozu? Vec je kraj jula a kao da je sredina maja....

Nikola

Sem onog dana kad je dostiglo 37c do kraja jula ta cifra neće biti dostignuta.Svakodnevno popodnevne i večernje nestabilnosti.

mecava

Ako mislis na Podgoricu ovo ljeto je u okviru normale, cak malo i iznad. Neka me demantuje neko ako grijesim. Svi dani u julu su bili tropski kao sto rece Admin. Mozes pogledati objave Snowhunter-a u aktuelnim. Nikola je komentarisao za naredne dane, upravo to i kvari utisak ovog temperaturno odlicnog ljeta.

sanjin

Nazire se prvi zesci toplotni talas ovog ljeta. Sljedeca sedmica izgleda pakleno.

Južina

Po GEFS svakodnevno kiša, temp ne bi prelazila 30 stepeni

Admin

Po EC u Podgorici tokom narednih dvije nedjelje uglavnom suvo uz Tx od 35 do 38 C
Na sjeveru više uslova za lokalnu nestabilnost sredinom sedmice, poslije nešto manje šansi za padavine.