News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Jul 2018.

Started by Cirius, July 01, 2018, 00:30:15

Previous topic - Next topic

mecava

Pogrijesio sam, nakon kratke pauze ponovo pljuskovi sa grmljavinom. Par puta je bas puklo blizu mene. Mislim da je vec palo blizu 10mm.

budva lastva grbaljska

crna gora opkoljena sa svih strana sa munjama i oblacima cekamo da vidimo sta ce biti u narednim satima  :23: :23: :23:

Niksic 3

Pljusti kisa.
Vec sad je ozbiljna kolicina pala.

Nikola

Obilna kiša u zapadnim naseljima.

vanja

u masline skoro litar pao.zapadniji dio grada je mnogo bolje profitirao

Admin

Kao i tokom svih julskih dana ove godine i danas je Tx u Podgorici prešla 30 C. Ujedno, ovo je bio 60-ti tropski dan 2018.
Godišnji prosjek, koji iznosi 75 dana, bi trebao biti lako dostignut i uveliko prevaziđen.

Niksic 3

Zamalo sinoc da Nk i Ct ufate tropsku noc.Nk 19.4,Ct 19.8c.Vjetar je pravio problem.

Ima akcije po sjeveru Crne Gore.

Niksic 3

Strasno je sparno u Kotor,ne moze se spavati. :26:

sanjin

Kod tunela Vojnik sunce i 16 stepeni.

sanjin

Na Zabljaku oblacno i 15 stepeni.

mecava

Jutros oblacno sa povremenom kisom, bilo je kratkih suncanih perioda. Trenutno oblacno sa kisom i prohladno. Temperatura ispod 20 stepeni.

Miloš BP

https://postimg.cc/image/bpcuec697/ Po radaru,pada samo ovamo,i okolini. Pisem s tel. Valjda se vidi. E da u pravu  je Madjo, i kod njega..
Only black and white

Mađo

Quote from: Milossss on July 26, 2018, 13:26:53
https://postimg.cc/image/bpcuec697/ Po radaru,pada samo ovamo,i okolini. Pisem s tel. Valjda se vidi.

Pada i kod mene i to žestoko.  :120:

Niksic 3

Palo je nesto malo kise u pojedinim djelovima Boke.Kod Madja lijepih 23mm :45:.

Miloš BP

Oblacno. Nista od gledanja pomracenja mjeseca.
Only black and white

Miloš BP

Ipak se malo provedrilo,prije 20min,pa se vidi. :45:
Only black and white

Niksic 3

Pocinje oko Kotora kisa.

U Nk juce 19mm :109:.

Mađo

Prođe jedan pljusak preo Njeguša.

Niksic 3

Prska nesto po Kotoru,sve ukupno je palo nedje 1-1.5mm.

Bura

Par jakih pljuskova bijaše u Baru. Lijepo osvježilo, T 25.1°C. Do 14h u Baru je palo ukupno 9 mm. Gráda nije bilo niti izraženije grmljavine, prava ljetnja olujica.
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Nikola

Prođe fin pljusak sa sugradicom ali sve je brzo isparilo.

Mađo

U moje pleme cio dan u kišu prođe.

skener

Topla noc u Pg, T skoro i da nije isla ispod 26C   :13:

Niksic 3

Bas vrelo u Kotor danas :26: :13:.

staracfoco

Evo već nekoliko dana imamo kratkotrajene pljuskove sa grmljavinom,ali u synopu te padavine nijesu zabilježene.Ukoliko i trenutni pljusak ostane na 0 mm onda ja ne znam kako izgleda litar vode na m2.Ili ja možda minimiziram mjerljive količine padavina.