News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Mart 2018.

Started by Cirius, March 01, 2018, 00:32:54

Previous topic - Next topic

skener

Da se neko popenje do Kokota izmjerio bi taj 1 cm ...vec gore na tri trake prema ct je sve obijeljelo

Miloš BP

https://postimg.org/image/l2o07f1nx/ Visine snijega u 7h. Za sjecanje,kad neko nabasa na ovu stranicu. 42cm kod nas jutros. Cini mi se najveci snijeg od 2012 ? :78:
Only black and white

Krivi

U Crmnici ima 5-10 cm odokativno, kad sam prolazio oko 7 padao je jak snijeg. Isto je padao sve do Vranjine, a pokrivača ima do onog zeljeznickog tunela na jezeru.
GGMU!

Niksic 3

Oko 20cm ima u Nk.Nema zvanicne cifre?

Miloš BP

Quote from: Niksic 3 on March 23, 2018, 08:06:07
Oko 20cm ima u Nk.Nema zvanicne cifre?
Nema. Vrlo neprofesionalno. A izbacili su max.T. i padavine. A za BP padavine 2 dana 0(nula), a ovoliki snijeg.
Only black and white

Niksic 3

Ledeno kao u grobu,snijega dosta ima,nista nam vise ne treba.

Mađo

Quote from: Milossss on March 23, 2018, 08:10:03
A za BP padavine 2 dana 0(nula), a ovoliki snijeg.

Nema podatka jer valjda treba sačekati dok se otopi snijeg koji je ostao u kišomjer.Imaš podatke o padavinama sa grafikona AMS.
--------
Na Njeguše 25 cm snijega. I dalje pada.  :79: :79:  :81:

Gaga

Bar i Ulcinj zadnja dva sata i jace imaju solidne padavine rekao bih,nevjerovatno da nas nista ne kaci od toga.

Miloš BP

Madjo, precesto se to synopu desava i kada je obicna kisa. I za BP i za BA. AMS je zakon,i vise joj vjerujem. :45:
Only black and white

vanja

ovo je bio sinoc najaci intezitet: https://youtu.be/8zfoEoSNoes

jednostavno nismo imali srece sa hladnocom iznad pg.da je bilo hladnije za zeru objelili bi onda oko  20sati kad je bila ona jaca kisa.

bole

Malo je falilo da imamo taj 1cm da se upisemo...
Nego ipak je ovo 23 Mart  :79:
U glavnom gradu temp 2C Bez padavina ,,to bi mu bilo to'' do sledece zime :)

Nikola

Nista od padavina zato smo bez snijega a na Velje brdo obijelio.Makar je padao.

Niksic 3

Sad ga cistim,prava zima nema sto.

Bice kasnije boljih fotki.Slabo se sta odje vidi.

bole

Susnijezica T2c padavine fino pojacale ali hvali nam hladnoce ili malo sjever da potpiri da bar malo uzivamo
Gore U Doljanima iznad Murtovine sve objeljelo
Gotovo sva brda oko Podgorice u snijeznoj zavijesi

albatros_mne

Кренуле падавине, киша и сусњежица уз лаган западни вјетар. Темп око 3 степена. Мало је фалило да имамо лијепу снијежну ситуацију, ал нажалост ништа и овај пут.

Dzoni

Nazalost ostasmo "kratkih rukava", po ko zna koji put.
Ali ovaj put mi je najmanje zao jer je 23.mart, datum previsok za ocekivati snijezni pokrivac u Pg. Ipak ostaje zal, jer je bila situacija koja se za nizije na jugu rijetko namjesti u ova doba.

Kao sto sam i pisao u prognozama, T po visini i kolicina padavina su zaista bile razlog zasto nismo zabijeljeli jutros.
U kasnijim terminima je manje T po visini bila problem, najveci problem je bio gotovo potpuni izostanak padavina, prava ispala !!!
Vjetar je ko narucen stao ranije, sve se pripremilo za akciju...
Modeli su davali cca 10mm od ponoci pa do podna, medjutim od toga nista, sva mjesta okolo su dobila porciju a mi ostasmo u " padavinskoj rupi".   :23:  Steta  :55:

Recimo tik iznad Pg, na Ublima je palo 8cm snijega.

Trenutno je oblacno, suvo i hladno, takt 2,5c. Padavine su svuda oko nas, Ct, Br, Ul...

Dzoni

Prijavljujem trenutno sitan snijeg u centru grada.

Gaga

Pada vec neko vrijeme na momente malo pojaca,ali nastavlja se mucenje.Ovo Dzoni sto si napisao to je to,nekako zadnjih godina imamo taj maler da smo stalno u toj ''padavinskoj rupi'' naravno uglavnom su to situacije kad imamo sjeverna strujanja,ali svakako nekako najgore mi prodjemo,ali bice dana za megdana   :63:

petar

susnjezica, vise pahulja :116:

Niksic 3

Mecavi u Nk,sitne pahulje.

Dzoni

Mecavi i u Pg, sitne pahulje, zavjesa se spustila svuda okolo grada, mozda bude u ovim zadnjim terminima malo padavina.

Aquaria

Presniježilo kod mene  :04: Vlažan snijeg, pojačava

Brda u "zavjesi"; interesantno je koliko je nisko išla granica pokrivača (ne znam tačnu visinu brda, doduše, ali je taman dlaka falila da i kod nas bude sve bijelo)

Miloš

U Beogradu na početku kalendarskog proljeća pao veći snijeg nego u toku cijele prethodne zime. Sinoć je padao samo tako, strašan intenzitet je bio.

Stanje jutros. Zvanično 19cm snijega u 7h.

Sada je suvo, a snijeg se brzo topi i pored negativne temperature na 2m. Ipak je jako sunce, čak i kroz oblake. :08:

sanelkpg

U pljevljima jak snijeg trenutno

petar