News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Mart 2018.

Started by Cirius, March 01, 2018, 00:32:54

Previous topic - Next topic

bojat

Jak snijeg,ima novog oko 3-4 cm

Danilovgrad

rastopljenje pahulje, cista susnjezica. Krenula prije 15 minuta.. Sve vise. A ko zna. Ali vidjeti i ovo krajem marta je super za Danilovgrad.

boka

Tacno se zaleti malo da bude krupniji i onda opet mix...temp stagnira...vjetar umirio

Južina

Isprsila se rupa, oće metar  :05:

Niksic 3

Dobro pada u Nk,sjutra mjerimo 20+cm. :79:

pg

Susnjezica,na momente i cist snijeg kad pojacaju padavine T3C
10.02.2012
11.02.2012
12.02.2012

Dzoni

Do sad sve mucenje, mix kise i snijega. Preko mostova, gdje je bio izrazeniji vjetar nosio je cist snijeg srednjih pahulja na momente.

Sada u centru pada cist slab snijeg sitnih do srednjih pahulja.
Ako padavine pojacaju mozemo ocekivati da bi bio snjegopad.

NK sve ce biti dobro

Jako fina akcija trenutno,pahulje ukrupnjele. Ono sto je odicno jeste da je stao vjetar...idealan teren za fin snjegopad.
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

scepo

Po novim Wrf izlazima posle 3h konkretnije padavine :78:                         

bole

U pg se vijetar se smirio skroz
bar ovamo kod mene
ima po malo.nekog mixa susnjezica.kisa t 3c

Dzoni

Oblacno, hladno, vjetar u smirivanju lagano ali padavine presusile potpuno. Takt 2,7c.

bole

Bice padavina jos.Napolje mirise na snijeg  :79:
Nista ne ufatismo od.ovog termina.....Neka Mi u.kazan nego ni CT, mada u Ct tek sad sledi akcija zestoka

Mađo

Na Njeguše oblačno i vjetrovito.Količina snijega kroz selo varira,zavisno od lokacije i jačine vjetra, a upravo mi se čini da je moj Velji kraj prošao najbolje sa 10+ cenata snijega.

scepo

Pada zrnast snijeg,kao kuglice grada :78:

vanja

Quote from: scepo on March 22, 2018, 23:02:27
Pada zrnast snijeg,kao kuglice grada :78:

prekomorace poceo kruzac da pada. mislim da je sada cist snijeg po prvi put

bole

Potvrdjujem isto po malo propahuljuje ali cist snijeg bez primjesa kise po prvi put

Vanja hahahha

Yeti

Stalo. Ona atmosfera kao da će da pređe u kišu, ali ne bi valjda trebalo.Malo mi je čudno(a to je bilo i kod onog prošlog snijega, nedavno), nikako da se na nekim betonskim površinama (ploča od garaže, na betonskim stubovima od ograde) stvori deblji sloj snijega od tri, četiri centa iako ga ima baš više. Vjerovatno je to toplo pa mu ne da, topi ga, a kad je normalan snjegopad tu se odmah prvo uočava rast visine
Listen to me carefully,I shall say this only once

mecava

Bijelo Polje je imalo ledeni dan, dok su Pljevlja isla u blagi plus. U Beogradu je jaca akcija krenula posle 18h, palo je skoro 10cm novog kod mene, trenutno umjeren snijeg.  :79: Temperatura -2.2°C.

bole

Na Ct po ams zestoka akcija ima li ko od clanovA da potvrdi

petar

da oprostite temp nas je izj.... kada god je krenulo da obrce na snijeg kisa je pobijedila. trenutno vjetar potpuno oslabio 3c nadam se da tu ima jos neke nade :72: :72:

NK sve ce biti dobro

Slab do umjeren snijeg. I dalje ima vjetra ali ne jakog.
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

Dzoni

Oblacno, suvo, slab do umjeren sjeverac.
Idemo na gore stepen i po skoro, 4c.

petar

mora brzo neka akcija
temp u padu

Dzoni

Kako trpa snijeg na Cetinju majko milaaa :52: :52:  :104:

bole

Cetinje do jutra lagano 20-25cm