News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Februar 2018.

Started by Miloš BP, February 01, 2018, 10:14:08

Previous topic - Next topic

Fraka

Bar sjajnih 5 cm, ne bi se nikad reklo po padavinama i temperaturi. Bas odlicna visina!!

skener

Pg 4cm...Ulcinj sjajnih 12cm  :109: Malo je Nk podbacio sa 6cm, ali primorski gradovi se nemaju sto zaliti kad vide Pljevlja na zacelju sa samo 4 cm, koliko i pg

St.

Fantasticne brojke iz Bara i Ulcinja.  :109:
Danilovgrad je na 5cm jutros. Provijavao snijeg, temp je nesto sitno ispod -2C. Super je ambijent

Nikola

Bar odličan   :27:,malo u Ulcinju obzirom koliko je bilo padavina na minusu.

Pada sitan gust snijeg,tj. slab snijeg  uz slag zapadni vjetar.

Fraka

Ko zna sto je u Ulcinju, bice ima nanosa po pola metra s obizirom kakav je orkan dolje duvao uz snijeg...

sanjin

Inace, ovih 4cm u PG nakupilo se iz svega 2.2mm padavina, sto je odlicno. Ukoliko se ostvari scenario pojedinih modela -  4mm do 13h, imali bismo jos 8cm novog snijega. :04:
U Ulcinju je bilo 8.2mm.

Ontopic: umjeren snijeg. Tmin -2.4, trenutno -1.4

staracfoco

Tiho,bez vjetra i padavina,snijeg noćas dogurao do 10 cm a temperatura do -11 stepeni.Ljepše jutro nego ono januarsko sa blizu 30 cm kvasnog snijega.

Niksic 3

Bas lijepo pada u Nk,ajmo preko 10 centi :79:.

Dzoni

E ovo je zima, ljepotaaaa !!! A ne one jade od jeseni sto smo imali citave zime, do sad...
U Podgorici trenutno oblacno, umjeren snijeg sitnih pahulja. Tiho.
Takt -1.5 c. Snijega ima cca 5cm.

dacone

Sjajno pada sad,vjetra nema uopste,bice 10 cm

Bole-PG

Na juznu stranu grada se i trava vidi eto tolko o tome 4-5cm
Podgorice grade moj!!!

Niksic 3

Samo da kazemo da je u Nk iz 1mm palo 4cm.Pada prelijepo sad na -8C. :79:

prenka

Polako se raybija oblacnost a i po satelitskoj slici se vidi da predstoji rupa sa padavinama  :83: Cekamo novi talas nesto kasnije  :109:

skener

U Budvi poceo slab snijeg

petar

Msm da mozemo do veceras na 10-ak cm :72:

Fraka

Nevjorovatno, ali ama bas svaki talas oblaka zaobisao Kotor.. stvarno rijetka i cudna situacija, ali eto i to mora nekad  :23:

Dzoni

Od juga ima vedrine, vidi se nebo  :104:  Skoro prestao snijeg...

Krivi

Pa Džoni šta da ti kažem, ovdje je do prije 25 minuta padao jak snijeg, svugdje se primio. Dad se malo razvedrilo, čak se i sunce malo promili kroz oblake. Napolju je zimska idila!  :79: :43:
GGMU!

petar

Imam neki osjecaj da se ovaj san polako zavrsava... ne znam sta ce biti tokom dana al se bojim kise koja je vrlo moguca.

Fraka

A koja kisa na -10 po visini rodjaci  :05: :05:

sanjin

Slab snijeg. Na par mjesta ima vedrine ali sa juga/jugozapada stizu tmurni oblaci.

vanja

Quote from: petar on February 27, 2018, 08:15:11
Imam neki osjecaj da se ovaj san polako zavrsava... ne znam sta ce biti tokom dana al se bojim kise koja je vrlo moguca.

okle kisa u sibir hehe

Al3k5aNd4R

Meni nije jasno kako moze da se topi na minusu? Ili je bolje pitanje zasto AMS pokazuje minus i dje je taj minus ako se snijeg na zemlji topi?
❄❄❄ --> Podgorica <-- | ❄❄❄ |My gallery on 500px | Mačka mala | ❄❄❄

Krivi

Sad već skoro vedro u Baru, mislim da je T sad otišla malo u nebesa, ali čim naidje kakva oblačnost, ide to dolje.
GGMU!

prenka

Quote from: Al3k5aNd4R on February 27, 2018, 08:24:54
Meni nije jasno kako moze da se topi na minusu? Ili je bolje pitanje zasto AMS pokazuje minus i dje je taj minus ako se snijeg na zemlji topi?
Bez obzira sto je minus , podloga je topla , ni sjever nije uspio da je ohladi dovoljno , a i kako ce kad je dan prije zahladjenja temperatura dostigla 16 c  :60: