News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Februar 2018.

Started by Miloš BP, February 01, 2018, 10:14:08

Previous topic - Next topic

Miloš BP

2cm snijega, 7h,u Ulcinju :45: :Na redu su Barani,Podgoricani...
Only black and white

JovanK

Spučilo u PG sa svih strana pada slab snijeg
Mora bit akcije brzo

Dzoni

Nista kod nas sve dok vjetar ne oslabi.

St.

Leprsa suv slab snijeg u Dg, sad je poceo. Temperatura je na 0°C Duva vjetar uglavnom slab naidje umjeren. Ne ocekujem nista od ovoga, ako ista i treba da se desi bice nocas.

Fraka

Malo je leprsalo jutros i u Kotoru, uz olujnu buru. Pomenuo bih grad Senj iz regiona koji trenutno ima T - 7.6 uz orkansku buru  :54: Primorski grad...

Fraka

Krenulo slaganje, a dje drugo, nego na Cetinje  :79:

Miloš

Rekoše mi moji da pada već pomalo u Baru, a ja im kažem da ono glavno slijedi tek večeras i u toku naredne noći. Uopšte ne bih isključio mogućnost da nadmaši i onaj prošlogodišnji snijeg. Pogotovo ako se uzme u obzir da će bura skroz da oslabi i prestane. Temperatura će biti kritična, ali uz dobar intenzitet vjerujem u 3-4cm do jutra.

U Beogradu kijamet takođe. Jak vjetar uz -7°C. Snijeg pomalo pada, ali vjetar ne dozvoljava neku veću akumulaciju, tek ako se par cm skupi danas.

Poledica

Mozemo li ocekivati ovamo kakvu akciju ili smo ugasili?

Aquaria

Provijava i kod mene uz povremeno pirkanje vjetra. Brda na sjeverozapadu se ne vide, pa vjerujem da je veselo na Gornjim Kokotima  :105:

Dzoni

Preko Morace, umjeren snijeg sitnih pahulja, uz umjeren sjeverni vjetar. Takt 0,5c.

sanjin

Ovo nije ni slab snijeg. Provijavanje.

Ickovic iz Vlade

Ovo je fešta. Zavjesa se spušti do Kakaricke gore, malo krene kao da pada jače i stane i sve tako iznova i iznova. Bolje i da batali nego ovako da mili..

sanjin

Nocas i sjutra moze biti nesto za Pg. Ovo sad je jad kao i juce

Miloš BP

Pada sitan,ali lijep. Izmjerio sam 6cm. Ljepse izgleda suvih 6cm,nego jugovih 16cm. T- oko -6°C.
Only black and white

Dzoni

Quote from: sanjin on February 26, 2018, 09:47:02
Ovo nije ni slab snijeg. Provijavanje.
Ja sam javio kako je bilo nadomak Delte u tom terminu. Najjaci intezitet za ove 2 dana ali samo par minuta.

Fraka

Snijeg pada u Napulju  :52: Ne znam da li je to ikad zabiljezeno prije

Dzoni

Inace, cini se da cemo ostati kratkih rukava i veceras/tokom noci i ujutru jer smo u padavinskoj rupi. Daj Boze da ne bude tako jer vjetar smiruje...

sanjin

Po novim izlazima imalo bi tu za par cm. Ovo sto sad pada mozemo nazvati praskaste cestice.

St.

U Danilovgrad provijavanje ne prestaje, stvarno pravi veliki uzitak dok je vjetar skoro stao sada, leprsaju pahuljice kao listici  :105:

Dzoni

Quote from: sanjin on February 26, 2018, 10:05:24
Po novim izlazima imalo bi tu za par cm. Ovo sto sad pada mozemo nazvati praskaste cestice.
Vidjeh da ima boljitka, napisah u prognozama...

Bura

Slab do umjeren snijeg u Baru, T 1.2°C.  :79: :79:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

petar

Sitne pahulje propadaju,desavanje potpuno isto kao i tokom jucerasnjeg dana.

Dzoni

Vjetar umjesto da vec slabi, cini se, jaci  :32: :02:

Krivi

Smirili se stanje s snijegom u Baru, stao je na okolne planine pa je zato T porasla naglo. Spustio se sniježni pokrivač izuzetno nisko, na manje od 200 mnv, čekamo novu turu, a posebno me raduje nocasnja situacija.
GGMU!

Stefan600

U PG slabe padavine ali mecavi bas lijepo. Zimska idila :))
Februar 2012. :)