News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Februar 2018.

Started by Miloš BP, February 01, 2018, 10:14:08

Previous topic - Next topic

Južina

Ista situacija.
Evo sad neka mećava, šteta što temp nije makar -5

Niksic 3

Istina je,pomalo je objelio DG,nije bas svuda,al ga ima po travi,krovovima i kolima.

Nemanjaaa96

Ima li kakve sanse da nocas u PG krene opet da pada?

bole

Sto cini Ulcinj
u minisu temperaturA.... :79:
sipa tamo dobro po AMS

Dzoni

Quote from: Stefan600 on February 25, 2018, 13:42:58
Bio sam do pred Korita sad do na 1100mnv.. Intezitet snijega najjaci bio u povratku na Uble ali pri brdu dje mi je drugu kuca i dolje skroz na Kakaricku, tu je bas jak snijeg bio tad. Padao je sve dok se nismo u naselje dolje spustili u Masline. Posle toga mp3.
Cudo je mikroklima. U grad nista. Inace novog snijega nidje nema preko cm ovim putem kuda sam prolazio, tek je bio obijelio cijelom duzinom.
Sustiniski ista situacija na Kakaricku i na 1100mnv pred Korita samo sto gore ima starog snijega.

Stefane, moj info je da nema formiranog pokrivaca na Ublima.
Tvoje zapazanje ?

Miloš BP

Quote from: Južina on February 25, 2018, 14:15:15
Ista situacija.
Mislim da nije daleko od -5. -3, -4 ima sigurno.
Only black and white

Stefan600

Pa i ja kazem da nema.. Ista situacija je bukvalno od Kakaricke do 1000mnv, jednostavno nema previse padavina i podloga je pretopla. Na Uble su jedva krovovi kuca bili objeljeli i vidjeli su se tragovi sninega u travi, ni govora o centimetru.. Ali eto, malo je zabijelio, jedva.
Ali bukvalno, grad kao da je zacaran, cim se dodje na 300m od kraja spusta put Maslina snijeg odjednom staje i krece mp3 hahahah
Februar 2012. :)

budva lastva grbaljska

budva 8 C ulcinj 0 C u 14h

Poledica

Južina

Quote from: Milossss on February 25, 2018, 14:26:38
Quote from: Južina on February 25, 2018, 14:15:15
Ista situacija.
Mislim da nije daleko od -5. -3, -4 ima sigurno.
Oko -2 je.Po mom digitalcu

St.

Evo konacno dok okacim ove slike izgubile su dosta na kvalitetu. A, o intezitetu i dozivljaju kako je padao snijeg u trenucima je nevjerovatan, toliko brzo je obijelio sve povrsine da je to nevjerovatno. I dalje pada, ne prestaje, ali na veliku stetu podloga je pretopla tako da samo uzivamo u njegovom padanju. Svakako epsko trpanje je bilo. Zabiljezio sam slikama i snimcima, ali... ne moze ni osjetiti kako je ustvari sve izgledalo

Stefan600

Podgoricani, ne prijavljujmo padavina dok ne budu makar 1/5 ovoga iz DG, mislim da nema smisla.

JovanK

Sad sam sa Meduna
1 cm nista vise
Opet se navlaci zavjesa

Stefan600

Sunce pokusava da probije.. Ako se to desi onda bas nista nemamo da trazimo haha

Danilovgrad

Moj dobri drug Stenli.  :105: :105: :105:
Sve si zabilježio što ja nisam. Baš je bila trpačina.

Južina

Blizzard što bi Ameri rekli :79:

Krivi

U Baru 6 stepeni, vjetar razbija, a sniježna zavjesa je samo na Sutormanu. Zapravo, sve padavine i stižu iz tog pravca, što nije baš nešto obećavajuće. Može tu da bude jedino nanosa, ne nešto ozbiljnijih padavina, to samo s mora može doći. Pratimo, makar po modelima može biti akcije u narednim satima.
GGMU!

Nikola

Ima li neko info iz Ulcinja,tamo je min 2-3cm sigurno.

Na Ostrog palo oko 15cm.

JovanK

U Ulcinj do 1 sat se nista nije uvatilo

Niksic 3

Quote from: Nikola on February 25, 2018, 15:11:18
Na Ostrog palo oko 15cm.
Nidzo da slucajno nijesi to vidio sliku s Imstagrama ,profil "Crna Gora moja domovina"?

On:Nema odje nista vise,cak se ponekad i planine vide.

Bura

Što je najbolje u Ulcinju po synopima na minusu uopšte ne pada snijeg. U prethodnom satu je javljao susnježicu na -0.2°C, a sada kišu na -0.1°C.  :23:

U Baru jaka bura, udari olujni i dugi. Trenutno pokoja kap padne, ka zapadu je oblačnost znatno otanjala, hladno. T 5.5°C, moj digitalac veli 3.4°C.
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Al3k5aNd4R

❄❄❄ --> Podgorica <-- | ❄❄❄ |My gallery on 500px | Mačka mala | ❄❄❄

Bjelopoljac

Stefan600

Nije to tako slabo Bjelopoljci, samo neka potraje.. Izadjite i uzivajte. Ovo Vam je poslednji izdisaj zime mozda... MOZDA
ON:U Podgorici vjetar znatno oslabio.. Zvanicna temp oko 3.4 :)

NK sve ce biti dobro

Po meni ovih 3cm u Nk su iznenadjenje s obzirom da je to nocas palo po pojacanom vjetru. Danas tokom dana nije uopste bilo jakog pa cak ni umjerenog vjetra, tako da on ne bi ni bio problem nego izdasnosti padavina nije bilo. Do 13h padao je slab snijeg, malo se uhvatio jedno pola cm, a onda je do 14h lijepo poceo da pada, ali nije potrajalo. Sad se nebo rasprsilo i nema odje vise nista.

Suma sumarum:  koliko smo ocekivali prethodnih dana, ispostavilo se da je danas jedan ispodprosjecni niksicki zimski dan zlatnih 70ih.  :11:

Liše ove danilovgradske kratkotrajne trpaone i eventualno ulcinjske pojave
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!