News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Februar 2018.

Started by Miloš BP, February 01, 2018, 10:14:08

Previous topic - Next topic

superwoman

Gledam slike prijateljice na i instagramu snijeg pada kod nje kod hrama ovdje na stari nista..

EagleS

Krenulo je sad konkretnije  :08:
The absence of evidence is not the evidence of absence

Nikola

Za uru bi trebao da stigne ovaj talas s mora ali se ne moze procijeniti jeli 'suv'.Uglavnom znacemo po padavinama na primorju.Strujanja su dobra.

Sad ima krupnijih pahulja ali rijetko.

Fraka

Ne bi moglo ovo bit suvo, cak stavise, ocekujem dobre padavine!

scepo

Bas lijepo pada u Gornju   :79:

boka

Tanka neka oblacnost...mjesec se jasno vidi  :02:

bole

Pored toga sto je najavljeno mogucnost stvaranja pokrivaca u PG ....
Mogao bi nam Admin okaciti jednu tabelicu   :78: :63:

Niksic 3

U Kotor je malo padao danas,tako je bilo bar kod Ankore.

Miloš BP

Razocaran sam bio i ja,Juzina. Koliko su modeli u pocetku crtali mm snijega,tako su I moja ocekivanja rasla. U jednom trenutku nisam bio zadovoljan sa ispod 30cm snijega  :64: Kako su smanjivali mm,tako sam i ja moja ocekivanja. Mislim da je bolje ovo suvo 5-6cm snijega,nego ono decembarsko 26,jugovo,i voda po ulicama. Od popodnevnih sati sam setao sporednim ulicama. Snijeg skripi pod nogama,mràz stipa obraze...milina.. A i bolje je sto je malo snijega palo. Gore mi je no ista gledat kisu u snijeg,i vodu po ulicama.
Only black and white

Poledica

Nikola

Jos nema padavina u Novom i na Cetinju jedino UL ima nove mjernjive.Tamo je vec na 6-7cm.

Poslato sa Blackview-a.

Niksic 3

Bura

Slab snijeg pada u Baru, T +1.8°C. Bura se smirila, sad samo čekamo padavine da pojačaju jer se ništa ne zadržava jer je temperatura u plusu.

Ulcinj... svaka čast zaista, 5 cm i skoro cijeli dan ispod nule. Tek preveče malo popušti i uspjede da izađe na ovih maksimalnih +1.3°C. Ali pored Ulcinja, ja se cijeli dan divim Šibeniku u kojem cijeli dan pada umjeren snijeg na temperaturi između -4°C i -5°C.  :104: Tako Šibenik u 19h mjeri 5 cm snijega. I Split je pokupio malo snijega na temperaturi između -2°C i 0°C, u 19h mjeri 1 cm. Pojedini primorski dalmatinski gradovi su danas uhvatili i ledeni dan.

No, tako kako se kod nas danas Budva baškarila na 7°C, a Herceg Novi na čak 9°C, Dubrovnik je mimo cijele Dalmacije za današnje prilike imao prijatnih 5°C dok su drugi gradovi sjeverno redom bili ispod nule.
Bolje gram nafake no kilo mozga.

NK sve ce biti dobro

Slabo je ovo. Pada i dalje sitan ali slab ili malo do umjeren. Mozda smo porasli za jos jedan cm. Sve u svemu mlako.
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

Dzoni

Od 17h do sad, u centru grada, fakticki NISTA ! BIJEDA !
JEL MOGUCE DA SMO TAKVI BAKSUZI ?
Oko 18-19h sam bio kod Delte, tamo je bio jak intezitet sitnih pahulja, obijeljela auta i krenulo na travi da se hvata, al ubrzo stade, a u centru nista !

Sad sam od vani, nista ne pada, vjetar je nerealno pojacao u odnosu na 18-19h, da prosto covjek ne vjeruje sto se desava ! Trebao je potpuno da oslabi a mi nismo ni blizu toga !

Bojim se ispali do kraja !

Oblacno, vjetrovito i suvo, 0c takt.

St.

Ne desava se ni u Danilovgrad nista evo satima, snijeg sto je prije padao je obijelio u minusu smo tako da se ne mice nista ceka drugi padavinski talas. Zaista za sada ispod ocekivanja svuda.

sanjin

Od 22h do 2h bi trebalo biti nesto konkretno. Pa onda od 6 ujutro. :76:

mijo

nigdje nista od podgorice ,nema se sto cekati vise neznam koji model da gledam ,svi omanuli i za ovaj sitnis od padavina ,T2 0.4

niksicki

U HN provijava snijeg.

Bole-PG

Ja po satelitu nista ne vidim da ce biti tokom noci
Podgorice grade moj!!!

boka

Poceo ponovo snijeg... :04:

Ct i Hn vec mjere padavine...
Dakom ga docekamo vise da obijeli  i mi...

Miloš BP

Od ovog ciklona,Srbija prolazi fantasticno. Vrnjacka Banja,Kursumlija,i Prokuplje veceras ocekuju da predju 50cm snijega. Trenutno je oko 40-45cm. Kragujevac,Negotin imaju preko 30cm snijega. Krusevac,Leskovac,Dimitrovgrad,preko 20cm. Ostali gradovi,od 5,do 15cm snijega. A sto je najbolje,umjeren/jak snijeg u citavoj zemlji ce padati citavu noc,a i sjutra takodje. Mozda citava Srbija bude pod 20+cm snijegom. A Crna Gora nista. RUPA. I to pred izdisaj zime,kada su sanse za opet neko ovakvo zahladjenje-jako male. :82:
Only black and white

Aquaria

Biće, biće, evo krenulo opet  :122: Mada, na šta ovo liči, još bi samo falilo da pređe u kišu, pa da uđemo u rubriku "vjerovali ili ne"  :05: :107:

sanjin

bole

:75:
DAKO uspe taj cenat