News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Februar 2018.

Started by Miloš BP, February 01, 2018, 10:14:08

Previous topic - Next topic

Gaga

E ne treba nam nista padavine kad je prokleti vjetar i dalje prilicno jak  :14:

bole

Slike primorci :)
I u kazanu se oblacnost spustila T2c
Vijetar oslabiio Ima poneka pahulja na mp3
kako u kom dijelu grada nedje ima I mp4 :)

Miloš

Evo mi šalju moji slike i snimke iz Bara. Pada dobro, već se zabijelilo. Vidjećemo može li da nadmaši onaj snijeg od prošle zime.
Eto dvije zime za redom sa snijegom u Baru, a dok sam bio dolje i željno čekao snijeg, vezivalo je i po 6-7 zima bez ijedne pahulje.
Mislim da bi mogao da nadmaši i onaj iz januara 2000. (9cm). Lijepe padavine se sve do jutra daju.

U Beogradu ledara, duva jak vjetar uz slab snijeg čitav dan. Temperatura -8°C

Al3k5aNd4R

❄❄❄ --> Podgorica <-- | ❄❄❄ |My gallery on 500px | Mačka mala | ❄❄❄

Danilovgrad

U Danilovgradu stislo. Akcija krenula. :)

michael

mora snijeg brzo, smiriće se vjetar

petar

Znaci ne vjerujem da su svuda okolo toliko nisko spustene zavjese i da nece pa nece da nas obraduje snijeg u samom gradu. Znaci ovo je katastrofa jbg :107:

bole

Poledica

Polako sad ce to i kod vas.Vec se sve bijeli,nego kvari utisak ovaj vjetar koji je povremeno umjeren.

Fraka

U kotor nista,  zagustilo u jednom momentu, pocelo se vatat pa stalo sve..  valjda bude poslije opet

SnowHunter

U Beogradu prelijep zimski dan.  :43: :43: :43:

Na Zvezdari duboki minus (od -7°C do -8°C), slab do umjeren snijeg i umjeren vjetar stvaraju pravu zimsku atmosferu. Šetnja po Zvezdarskoj šumi je bila pravo uživanje:

Pršećeg, laganog snijega na zaleđenom tlu ima desetak centimetara i pada i dalje.  :79: :79: :79:

Al3k5aNd4R

❄❄❄ --> Podgorica <-- | ❄❄❄ |My gallery on 500px | Mačka mala | ❄❄❄

St.

Ipak jos uvijek kategorija sitnog slabog snijega, bravo za Bar. :112:

niksicki

U Hn oslabio dosta, tek pomalo provijava. Ne mogu da vjerujem da na sajt zavoda pise da je u 17h padala kisa. Kakav bezobrazluk!

Bura

Obijeljela zemlja, trava i auta. Sada je oslabio, slab je, ali maloprije je stvarno udario na jak jedno 20-ak minuta, T 1.1°C. Čekamo naredni jači talas.

Barani, uživajmo!  :79: :79:

Evo od maloprije, autor Sergej Zabijako:

Al3k5aNd4R bravo za sliku, ako možeš izbačaj ih što više. Ja i nijesam nešto previše vičan u tome, a ti vidim jesi.  :121:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

vanja

u martinice slab snijeg.maloprije bjese jedan nalet al opet sve je to slabo mada piperi su u snjeznoj zavjesi.osjeca se sjeverno strujanje ali ne i vjetar. maloprije je kad sam bio u spuz bio dobar nalet sitnog snijega taman da ulica bude mokra. eto toliki je intezitet bio. ocekujem da pocne da ga pojaca napokon.

Ickovic iz Vlade

Ne mogu da vjerujem da je skoro 17:30 a vjetar još duva

Niksic 3

U Nk prava zimska ljepota :79:

JovanK

U Rogame pada umjeren sitan snijeg 20 min poceli krovovi blago da bijele

milos555

Sitan snijeg, a pošto je zemljište bilo ledeno sve je obijeljelo za nekih pola sata.  :79:

petar

Jedino Pg nista... to nam je sto nam je, drago mi je sto sam od nekih proslih zima naucio da se ne nadam puno.
Vjetar i dalje lomi kosti, pahulja nidje, a svuda okolo sve bijelo :76:

bole

kod mede objeljela kola I krovovi kuca
Ova sitnjazina se prima na dobro ohladjenu podlogu :)
mozemo li do statistickog CM  :03:

Nikola

Brzo bi trebale da krenu jace padavine.Dobro je sto je suvo i hladna podloga pa ce brzo da se primi. :79:

Poslato sa Blackview-a

Stefan600

Obijelio lim na krovu haha
Februar 2012. :)

Drazen

Temperatula otisla u minus  :109: