News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Februar 2018.

Started by Miloš BP, February 01, 2018, 10:14:08

Previous topic - Next topic

Poledica

Nema odje snijega.Ako nista imamo ova 2-3cm.

Drazen

Yeti

Fino padaše prije,sad skoro stao,ima jedno dva,tri centa,freško napolje,lijepo moglo bi se reć,ajd kad bi malo izdašnije bilo.... :79:
Listen to me carefully,I shall say this only once

Fraka

Ulcinj 2.6 uz subjektivni osjecaj od -5 i vjerovatno slab snijeg za sad.

Bjelopoljac

Umjeren do jak snijeg, prava zimska idila  :79:

Aquaria

Taman stigoh do grada i šalim se sama sa sobom: "Provijava... mislim polen" kad ono stvarno usitnio (ako se to i može nazvati snijegom)  :102: Vjetar i nije jak, bar ovamo na Pobrežju, van grada je već druga priča

Južina

Ovo što pada je za kategoriju slabo.
Jako i umjereno je kada se Obrov ne vidi od zavjese.Barem po mojim standardima :11:

sanjin

Ulcinj 3 stepena hladniji od PG. Samo 1.8. Bice tamo dobrog snijega.

Mađo

Dzoni

Podgorica oblacno sa jakim sjevernim vjetrom i cak 5c !
Ulcinj 1,8c  :11:

Nebesa otvorite se  :76:

sanjin

Dzoni, dovece svi Podgoricani na primorje na grudvanje.  :120:

Dzoni

To to  :114:

Bar i Ulcinj javljaju padavine, Ulcinj snijeg a Bar kisu.

petar

Zanima me samo kakav je to snijeg u Ulcinj pri ovako jakim udarima vjetra :116:

St.

Jak vjetar duva i u Danilovgradu, bez ikakve akcije sa padavina jos uvijek nidje nista. Pocinje se formirati snijezna zavjesa na Garac polako

Poledica

Razbija se sve.To je to.Ocekivano

boka

Po novom yr.no za Pg vrlo malo pojacane padavine u rasponu od 2-3 dana
Takt 4.8

Al3k5aNd4R

Yr.no mi dosta promasuje u ovom nestabilnom vremenu. Njima sam nekada najvise vjerovao i zato aplikaciju stavih, ali u skoro 90% slucajeva ne prijavljuje mi ispravno trenutno stanje. A i prognoze im se mijenjaju iz sata u sat toliko da je smijesno postalo pratit. Samo okvirno mogu gledat.
E jbg iz bijelog polja dolazi, bice krcat vjerovatno jos ako bude sa kupeima, ne znam ocu limati dje blizu neki prozor. Ali cu se potruditi za prenos. Sve se nadam da ce bit neke akcije u Crmnicu :)
❄❄❄ --> Podgorica <-- | ❄❄❄ |My gallery on 500px | Mačka mala | ❄❄❄

Južina

Sunce se probija, snijeg nešto jadi, voda po ulicama.
Nije ni Sibir više kao što je nekad bio :11:

Mađo

yr.no i svaka druga aplikacija inače služi samo za orjentaciju.
---
Rast temperature, fenski efekat sjeveroistočnjaka.T 0.Sitan snijeg.

cetinje1

U ct sitan snijeg. Ovako za godinu ne bi 10 cm napadao.

Al3k5aNd4R

Evo ovako, ne znam kako drugacije da podijelim sliku. Prozori su glibavi, preglibavi. https://imgur.com/gallery/QJ0Tn

I jos tri fotke dok sam isao put stanice

Okolina pg https://imgur.com/gallery/d51oj
❄❄❄ --> Podgorica <-- | ❄❄❄ |My gallery on 500px | Mačka mala | ❄❄❄

sanjin

I ovamo se sunce vidi preko oblaka. Bicemo suvi ko barut. Al zato nas u martu ocekuju poplave. :109:

Niksic 3

Definitivno najvise novog snijega palo u Nk,iznenadih se sad koliko je palo.

sanjin

teletabis89

Zavižan u 9 h -18,1°C uz E 27 m/s!!!, osjećaj, kao da je -36,5!!! Puntijarka Tmin -14,6.

Snijeg pada u Splitu (0,3 u 9 h), Šibeniku (-1,4 u 9 h), Pločama (1,1 u 9 h) i Senju (čak -4,5 u 9 h, ali je to svijet za sebe).

Kredarica Tmin -23,0!

Ovdje snijeg (osmi dan zaredom) pada zadnjih sat vremena, prije umjeren, sada slab, vjetar do umjeren, u blizini trenutno -9 do -7°C.