News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Februar 2018.

Started by Miloš BP, February 01, 2018, 10:14:08

Previous topic - Next topic

vanja

Mene bas interesuje kako ce od ovoga da prodje Bijelo Polje. Iz izlaza u izlaz cini mi se i oni su bili padavinska rupa kao podgorica manje vise.

Bura

Zaduvala ledena bura u Baru, smrz samo takav. Udari dolaze naglo i čuju se u daljini dok dolaze. Uvertira za ono što slijedi. Biće veselo narednih dana. Temperatura stagnira, trenutna T 10.3°C.

Sjever već pohitao nizbrdo, Žabljak mjeri -7°C u ovim trenucima.

:79: :79:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Al3k5aNd4R

❄❄❄ --> Podgorica <-- | ❄❄❄ |My gallery on 500px | Mačka mala | ❄❄❄

Miloš BP

Za nas EC konstantno je davao oko 20mm..Najmanje se mijenjalo pa sam ga najvise i pratio. Iako sam bio nezadovoljan jer su drugima davali i 40mm. Jutros smanjise na 8,veceras duplirase na 16mm. Kako je stanje sa drugima,ne bi se bunio da se i ostvari tih 16. Ili-ili :78: . Slab snijeg. Odosmo vec oko 22h-ispod nule.
Only black and white

bole

Kisa.pocela.u kazan temp 8.5c

Poledica

Al3k5aNd4R

Kakvi smo mi baksuzi kada se nalazimo na toj granici dje se ta velika hladnoca probija sve do nasih krajeva i naseg mora i tu staje, na nase more vlada toplija klima koja nas urnise iz godine u godinu.. pi, kako Italija nema kakvu planincugu na štiklu...

aconi

bole

Polako stize zalad, temp u padu 7c I dalje kisa siplje uz umjeren NE vijetar

mecava

Ovdje na Banjici skoro -5, lijepo opada temperatura. BP je vjerovatno sad na oko -2. Situacija u BP ce biti lijepo ispracena sa 3 clana, nadamo se solidnom snijegu i prijatnom iznenadjenju.  :79:

boka

U Pg oblacno,vjetar umjeren
Temp 5,85

sanjin

U Ulcinju pocele padavine. T u padu. Da vidimo moze li presnijeziti.

cetinje1

Pocelo i u ct. Slab snijeg.

bojat

Poledica

Jak snijeg i nennesto jak vjetar.

Fraka

U ulcinj ce past cudo snijega izgleda... i to ce krenut sa snijegom, bez problema.

staracfoco

Slab snijeg sa vjetrom.Tokom noći skupilo se par cm.Hladno je.

Poledica

Odje moze biti svasta.Ako vjetar ne pojaca.Jos se za po yrno za sj daje 4mm snijega u slabljenje vjetra.

Južina

Slabo pada.
A šta može čovjek i očekivati od 1.3mm rastegnuto na 3h  :75:

boka

U Pg hladno,vjetar umjeren,Fundina pod zavjesom
Temp u padu konstantno 5,2

Fraka

Ne radi vise AMS Luka Kotor  :16: :16: Pih, vazda kad najvise treba...

boka

Ima li neko info iz Ul kakvo je stanje
Vidim na AMS temp 3.6 a i padavine pocele

http://wn03.meteo.co.me/nwp/modeli/wrfv35/oper11/meteogrami1/new/grads/index.php

Fraka

To su klasicne Ulcinjske situacije... Mozda sad neka kisica, ali nema tamo brige za snijeg...

Al3k5aNd4R

Ja danas za Bar idem u 9 ipo vozom pa ako koga interesuje i bude cistih prozora mogu vam pustit live video na youtube ili fejsbuk? Taman cu ga upalit u Golubovce, pa do Sozine, ako se ne zaboravim :)

Edit :)
Evo ga zakazano snimanje

Mađo

Bravo,Aleksandre, pratićemo  :109:
---
Na Njeguše vrlo sitan snijeg i vjetar.T -0.7 Jedva zabijelilo krovove.  :23: