News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Februar 2018.

Started by Miloš BP, February 01, 2018, 10:14:08

Previous topic - Next topic

Fraka

HN biljezi slabe  padavine sa T nesto ispod 8 stepeni... 

Dzoni

I Cetinje je imalo slabu kisu...

Niksic 3

Svjeze napolju,bice snijega nocas :79:

Poledica

Proleti po koja kisna kap.

Dzoni

Mi smo skoro najtopliji u zemlji !
Kazan zarobi, kako hladni, tako jos bolje topli zrak...i ne pusta.
Ulcinj nas sije 2 stepena, jos malo pa da snijeg vide dolje  :102:

sanjin

Sto je potpuno nebitno jer snijega nece biti ni tamo ni ovdje.

EagleS

Čuva nas Kazan! Treba podić spomenik vječnog plamena podgoričkom Kazanu koji nas je sve ove godine čuvao od bijele muke.

Držimo se iznad 7°C.
The absence of evidence is not the evidence of absence

Dzoni

Quote from: EagleS on February 12, 2018, 19:45:23
Čuva nas Kazan! Treba podić spomenik vječnog plamena podgoričkom Kazanu koji nas je sve ove godine čuvao od bijele muke.

Držimo se iznad 7°C.

:05: :102: :109:

Niksic 3

Nk biljezi pad,Ct raste :103:

vanja

kazan citavo vrijeme ima neku tanku oblacinu. da je bilo vedro.pogotovo veceras pa da je dosao oblak zarobio bi tu hladnocu. ovako evo nas na 6.6 stepeni i to je to :46:

niksicki

U HN pada jako sitna kisa. Na granicnom prelazu sa Republikom Srpskom na auto je pokazivalo 2 stepena u 20h. Danas je na Orjenu snijeg padao do nekih 800 mnv.

Mađo

Uglavnom slaba kiša, rosulja.Sa pojačanjem padavina povremeno krušac.  T 1.8°

cetinje1

U ct kisa. Nema ovdje snijega izgleda

Niksic 3

Po koja jako sitna pahulja pane,pocinje polako.

Nikola

Ako sad nije krenuo snijeg u Cetinje teško,Nikšić je ostao visoko sa T2m ali je dosta nulta izoterma niža tako da će malo jači intezizet obaliti T.

Jače padavine već kreću na jugozapadu,očekujemo slike bijelog Nikšića noćas.

Niksic 3

Pada neka presitna i preslaba kisa,cim krenu jace padavine ide ovo u snijeg.

Niksic 3

Yeti

Neda nam se da ko ljudi krenemo sa snijegom.Mora porosit,dako joj to bude sve ovi put... :71:
Listen to me carefully,I shall say this only once

Nikola

Postoji jedina mogućnost da se ciklon neočekivano produbio pa je toplije po visini,jer ako je po modelima izoterma 0c na 300/400mnv iznad NK nema šanse za kišu,ali kod nas je sve moguće.

Danas je Prekornica izgledala predivno,posebno iznad 1600mnv,gore će do kraja padavina preko pola metra novog snijega.

Niksic 3

Vidim Nikola da si nocas uz nas :109:
Ovako,vidim po oblacima da snijeg pada okolo,pada put Budosa,put Vojnika...mislim da samo cekamo momenat da nam se oblaci fino poklope i da krene akcija.
Edit:Sjutra imam obaveza,tako da se odjavljujem sa kisom :55:

vanja

pg skocila na 7stepeni,pocela slaba kisa. u hn i cetinje stanice javljaju finu kisu. na viline vode  provejava snijeg.vjerujem pocetak akcije

Dzoni

Ja sam gledao poslednji finorezolucijski wrf-nmm i nije mi se uopste svidjelo stanje za Nk i CT jer klin toplote je upadao jednim dijelom do pola CG ali nisam htio nista da pisem da ne ispadne da sam ja uvijek brejker nada i ocekivanja.

U kazanu je oblacno, bez kise trenutno, prijatnih 7c  :20:

Niksic 3

Ne mogu da zaspem...
Kisa cista,nema ni s od snijega,niti ce ga biti.
Cetinje opalo za 1 stepen,mozda bude kasnije nesto.Aj laka vam noc.

EagleS

EagleS