News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Februar 2018.

Started by Miloš BP, February 01, 2018, 10:14:08

Previous topic - Next topic

mijo

ne znam za vas ali meni je ovo sve ispalo VRH ,kako smo poceli odlicno zavrsavamoo

Bole-PG

Sad vec slabi sitni snijeg, ali nebo se i dalje cakli, ocekujemo li jos?
Podgorice grade moj!!!

Dzoni

U centru je pravi zimski raj zadnjih 40 minuta.
Krupan snijeg, umjerenog do jakog inteziteta, na momente.
Formira se novi pokrivac. Vani sam, kad dodjem doma bice slika, mozda i snimak...

sanjin

Ne racunam ja ovo. Nista bez finog suvog snijega na minusu po svim slojevima, kao sto je bilo sinoc.
Samo se nadam da ce ujutru biti jakog mraza, kao sto je najavljeno.

albatros_mne

Bio je usporio, pa opet krenuo ludački, sada je umjerenog inteziteta...sve je opet obijeljelo, valjalo bi da nastavi da slaže. Do kada možemo očekivati ovakve padavine?? :11:

Danilovgrad

DANILOVGRAD: VEDRO! Mjesec i zvijezde, čisto nebo kao staklo.
Visina snijega 14cm

Nikola

vanja

Quote from: Danilovgrad on February 27, 2018, 20:58:34

kako ce sve da smrzne...instant kill !!!!

Danilovgrad

Quote from: vanja on February 27, 2018, 21:00:09
Quote from: Danilovgrad on February 27, 2018, 20:58:34

kako ce sve da smrzne...instant kill !!!!
Korica se stvorila već.  :05: :05: :05:

NK sve ce biti dobro

Mi se izvedravamo uveliko. Posljednja 2 sata nije bilo padavina. Prethodno tome je uslijedila samo takva trpacina. Snijega je palo odokativno u visini gojzerica ali u visini onog donjeg dijela iznad prstiju ako me kapirate :11:

Doduse od pocetka je to sve bilo slabo u skladu sa cijelom zimom, tako da je i ovo premija. Inace noc kao stvoren za setnju, grad prelijep. Sve u svemu bolje ista nego nista.

Ostace zabiljezeno da je jednu zimu Danilovgrad imao veci max pokrivac od Niksica, mozda prvi put otkad postoje mjerenja.
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

Mladen

staracfoco

Nijesam imao namjeru da vas smaram ali ,zbog nastavka sniježne idile,nijesam mogao da se uzdržim.Poslije kratkog zastoja počeo gust,sitan i suv snijeg koji bi,ako potraje,mogao da dostigne respektabilnu visinu.Nego ođe je mnogo toga "ako".U svakom slučaju,makar na kratko,imali smo pravu zimu.

Niksic 3

Quote from: NK sve ce biti dobro on February 27, 2018, 21:19:00
Mi se izvedravamo uveliko. Posljednja 2 sata nije bilo padavina. Prethodno tome je uslijedila samo takva trpacina. Snijega je palo odokativno u visini gojzerica ali u visini onog donjeg dijela iznad prstiju ako me kapirate :11:

Doduse od pocetka je to sve bilo slabo u skladu sa cijelom zimom, tako da je i ovo premija. Inace noc kao stvoren za setnju, grad prelijep. Sve u svemu bolje ista nego nista.

Ostace zabiljezeno da je jednu zimu Danilovgrad imao veci max pokrivac od Niksica, mozda prvi put otkad postoje mjerenja.
2009 su imali 2-3 centa vise :11:
Mada ga sad nema vise u Dg,barem tako kaze vozac koji je dosao prije malo iz Podgorice.Al sve u svemu Niksic je dosta snjezniji od Danilovgrada,ima godina kad je Nk imao 70+cm a Pg i Dg bez centa!!!
On topic:Koliko vidim po ulica ima leda,bice opasno po vozace i pjesake,jos kad u cetvrtak prispe snijeg,pa kisa to ce biti kolaps.

Dzoni

Quote from: Mladen on February 27, 2018, 21:23:31
Cetinje 27.02.2018 19:00H video by Milivoje Adamovic
https://www.facebook.com/100008735829275/videos/1801619473472563/?id=100008735829275

Epski snijeg u CT iz ovakve situacije koja nije mnogo obecavala !
  :79:

Fraka

Cetinje bez snijega je sturo i neprepoznatljivo.. jednostavno daleko No.1 za snijeg u drzavi.. fenomenalno.

Neko je pomenuo Bihac prije kao sampiona regiona, a moze se dodat i Ogulin sa 122 cm snijega na 300 metara nad morem.

sanjin

Ova zima je za Hrvatsku i Bosnu bila legendarna. Kod nas se u posljednjem casu izvukla sa prelaznom ocjenom.

Mladen

Cetinje večeras:

Autor Milivoje Adamović, izvor. facebook stranica Dolina Cetinje Bogova.

Dzoni

Evo malo slika koje ce docarati idilu od prije sat vremena.

Bilo je lijepo dok je trajalo  :101:  Steta zaista sto smo imali cjelodnevni snjegopad bez formiranja pokrivaca do noci, sto nije cesta situacija u Pg. Ako je trpacina, obicno ga slaze, ako ojuzi predje u kisu, to su obicno scenariji...

Transmat

Zato ga je ovdje formiralo zestoko..   
mislim da ima preko 15 cm.. mada steta do ujutru ce se sabit puno jer je sinoc i jutros padao bas suv i lak snijeg.
Okacicu neki video kad budem imao vremena.

Aquaria

Interesantno je kako se ovdje gotovo ništa nije primilo kod ove posljednje ture, a žestoko je sipalo kao i u gradu. Čak i ovo što je poprskalo "ogoljela" mjesta je okopnilo za 15-ak minuta.
Na momenat se razvedrilo, a sa jugozapada stiglo novo naoblačenje  :101: Temperatura oko 1 (sudeći po starom, klasičnom termometru)

P. S. Je li legitimno da pustim psa da može da se "grudva" sa djecom koja ga izbombardovaše cio dan danas?  :71:

Mađo

Ovo je najveći snijeg ove zime.Nijesam mjerio ali rekao bih da ima oko 25 cm.  :79:

Ovo je danas čišćeno kod kola a uđoh u selo na 15+ cm snijega po putu.  :120:

-----
Oblačno i studeno, T -4.9°

Gaga

Ulcinj se ne zaustavlja i dalje ima padavine

Krivi

Suvo u Baru već duže vrijeme. Tanka oblačnost se nadvila nad gradom. Kao što je Bura već naveo, bila je pojava jakog zrnastog snijega, izuzetno zanimljiv prizor. Ima ga i dalje po kolima i malo u tragovima na zemlji, ne topi se skoro uopšte. Loše je što će ovo sve da zaledi tokom noći, biće opasno hodati kroz grad. Još ako bude kakvih padavina dodatnih....

Moguće je da se snijeg topi u kišomjeru u Ulcinju.  :99:
GGMU!

Niksic 3

Quote from: Aquaria on February 27, 2018, 22:11:51
P. S. Je li legitimno da pustim psa da može da se "grudva" sa djecom koja ga izbombardovaše cio dan danas?  :71:
Fino bi se ta djeca provela s mojim Dobermanom :07:
Ovaj covjek koji je dosao kolima iz Pg,kaze da ne vjeruje koliko su Podgoricani podivljali kad je pao snijeg,sigurno su ga jedno 20 puta grudvom zveknuli u auto.Svu tu djecu od 10-17 godina kad su najvise kancerogena treba mlatiti,jer su svjesni da mogu izazvat veliku stetu,vozac moze da strekne od grudve i da izazove udes,tu sekunde igraju ulogu.Isto mislim i za ovu djecu iz Nk sto isto rade,al barem rade u manjoj kolicini.I moja ti je preporuka ne daj djeci da ti muce kera,jos ako imas neku opasniju rasu,to moze dovesti do agresivnosti,ja muku bijem s ovim mojim.

On topic:Niksic se takodje razvedrio,zestoko ce sve ovo da se sledi,prelijepa noc :79:.

Aquaria

A ovo je 'ladovina od staforda koji reaguje samo na muškarce i ako vidi da treba da me odbrani (inače je šturnuo u kućicu čim je shvatio da je snijeg zapravo voda  :05: ). Ali ga se ipak plaše zbog same pojave, pa su sad osilili - neće da može... Mogu misliti šta su tek autobusu radili, a X puta je prijećeno da će ukinuti liniju zbog tih dječjih "igrica".

On: Tanki oblaci, mjesec se providi kroz njih - sve su prilike da je žurka i definitivno gotova  :80: