News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Januar 2018.

Started by Poledica, December 31, 2017, 22:11:17

Previous topic - Next topic

Miloš BP

Slab snijeg. Uz ova 3-4 cm snijega imamo utisak neke zime :102:
Only black and white

Skijaš

Quote from: michael on January 20, 2018, 10:15:41
samo da pozdravim sve forumase sa Jahorine. Mali off, ali eto, da kazem, da je ovde prava zimska idila, tokom noci palo je novih 35-40cm, a Jahorina je zaista snijezna kraljica, nikad ne omane. Uslovi za skijanje/bord, savrseni

Vjerujem ti. A ja sam bio od 5-10 i uzasno je bilo. Zna i gore da zakaze

mecava

Gledao sam jutros kamere sa Jahorine. Ima tu sa novim oko 80 cm.  :79: Slazem se, gore i na Bjelasnici zna redovno da omane, posebno u januaru. Vise je bilo ispala nego dobrih dana za skijanje. Idem relativno cesto i tamo. A i primaju manje padavina od Bjelasice. Bjelasnica jutros mjeri 150cm snijega na 2067 m.n.v. Zone iste visine na Bjelasici imaju minimum duplo toliko snijega. Uzivaj sad u izobilju snijega  :79:

vanja

pg

Pada slaba kisa uz umjeren sjever T 7.5C
10.02.2012
11.02.2012
12.02.2012

staracfoco

Poslije deset sati snijeg oslabio i skoro prestao,stvorila se bljuzga,ali je ipak palo oko 10 cm snijega.Tek toliko da podsjeti da zima još nije rekla svoje.

Miloš BP

5 cm u podne. Novi rekord ovog januara. T. 1°C. Berane po synopu imalo dosta bolji snegopad. 17cm. Andrijevica 20cm. Rozaje lijepih 22 cm snijega.
Only black and white

Mađo

Eto, još da pane u Titograd i eto narodno veselje.  :11:
---
Kiša/sugradica, pad temperature na 3.8°

staracfoco

Quote from: Milossss on January 20, 2018, 13:06:25
5 cm u podne. Novi rekord ovog januara. T. 1°C. Berane po synopu imalo dosta bolji snegopad. 17cm. Andrijevica 20cm. Rozaje lijepih 22 cm snijega.
Ponovo pada kao usred zime.Potraje li ovo biće tu dobroga snijega.

Yeti

A u Nišić jadni nadi li,nadi žalosna kiša,neoće amo snijeg pa to ti je..... :36: :57: :07:
Listen to me carefully,I shall say this only once

sanjin

U 13h:

Žabljak 66cm
Rožaje 22cm
Andrijevica 20cm
Berane 17cm
Pljevlja 17cm
Kolašin 15cm
Šavnik 9cm
B.Polje 5cm
Plav 5cm

staracfoco

U podne,Kolašin mjeri 15 cm,Pljevlja 17 cm a na Žabljaku visina snijega je iznosila 66 cm.

SnowHunter

Na Bjelasici zatrpavanje:

Prije dva dana na Bogićevici nešto preko 170 cm snijega, sa ovim novim ide to lagano preko 2 m:

https://www.facebook.com/groups/149734753066/permalink/10155339680188067/

sanjin

Nije u podne nego u 13h zbog vremenske zone.

Bura

Bravo sjevere! :79: :79:

Preko Bara prošao jedan razvoj, bilo je grmljavine uz pljusak, sad pada umjerena do jaka kiša. T 12.1°C.

Po radaru se vidi da još padavina stiže u kotline na sjeveru.
Bolje gram nafake no kilo mozga.

cetinje1

Na Cetinju sjutra kisa ili snijeg?

Južina

Dzoni

U Glavnom gradu je oblacno, povremeno sa slabom kisom uz slab sjeverni vjetar i takt 7,5c.

Dzoni

staracfoco

Quote from: sanjin on January 20, 2018, 13:39:12
Nije u podne nego u 13h zbog vremenske zone.
Napravio sam dvije greške,Sanjine.Prvo previdio post ,u kojem si postavio podatke,pa ih postavio i ja,a drugo zaboravio na onaj sat razlike u synopu.Biće toga još ,kada sam ja u pitanju.

Mađo

Baš fin snijeg u Rožaje.  :48:
---
Stalo.

Miloš BP

Ja ovde nisam ni ocekivao vise od 5cm. I to u najboljem slucaju. Povremeno pada slab/umjeren snijeg. T.u plusu pravi problem za veci snijeg,a mogao bi i intezitet biti bolji. No,do sjutra vece ima sansu da predjemo 10+cm,i da se malo izvadi ovaj januar.
Only black and white

Niksic 3

Lijepo u Rozaje izace oni na 50cm.
Koja je tamo rekodna visina snijega?

staracfoco

Padavine stale.Za moje ukuse,i pored solidnog snijega,ima previše vodurine i bljuzge.Ipak,kako kolega iz Bijelog Polja reče,ovo je naivši snijeg u januaru ove godine.Trenutno je na oko 20 cm,ujutru će biti manji zbog slijeganja.